DI > Ekonomi

Sunday, 20 September, 02:41

DI - 08 sep 20 kl. 09:30

Brinova förvärvar bostads- och samhällsfastigheter i Bara centrumBrinova Fastigheter AB (publ) (”Brinova” eller ”Bolaget”) har idag tecknat avtal om förvärv av fem fastigheter i Bara centrum strax utanför. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bara, Fastigheter AB, Bolaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brinova, förvärvar, bostadsoch , samhällsfastigheteri , Bara, centrum
DI - 08 sep 20 kl. 09:36

Brinova förvärvar samhällsfastigheter

Brinova förvärvar fem bostads- och samhällsfastigheter i Svedala kommun i Skåne..

Affärsvärlden - 16 jan 18 kl. 15:26

Brinova förvärvar i fastigheter för 105 miljoner

Brinova, inriktat på samhällsfastigheter och bostäder i södra Sverige, förvärvar fyra fastighet med vård- och förskoleverksamhet i Malmö. Den uthyrbara ytan är cirka 4.000 kvadratmeter och förvärvet sker till ett underliggande fastighetsvärde om 105 miljoner kronor..

Skånskan - 01 mar 18 kl. 13:00

Brinova vill bygga radhus och punkthus

ESLÖV Fastighetsbolaget Brinova vill bygga nytt i kvarteren Dannemannen 36 och 37. Det handlar om 68 nya hyresbostäder i västra Eslöv – två punkthus med totalt 48 lägenheter samt 20 radhus. ERWP.

DI - 12 jul 16 kl. 13:46

Brinova redo för First North

Brinova, med fastigheter och samhällsfastigheter i södra Sverige, är redo för aktiemarknaden. Målet är att noteras på First North Premium den 30 september..

DI - 05 sep 16 kl. 12:01

Brinova till First North med 1,6 miljarder i bestånd

Det nya Brinova, inriktat på samhällsfastigheter och bostäder i södra Sverige, äger fastigheter för 1,6 miljarder kronor, som har 150 miljoner kronor i hyresvärde..

PrivataAffärer - 20 apr 20 kl. 07:29

Börsveckan: Två aktier att köpa

Cellink har rustat för expansion och befinner sig i ett intressant skede. Börsveckan hade rådet avvakta för cirka ett år sedan och sätter nu köp. ”Trots en mastig värdering så lockar Cellink som tillväxtbolag i en bransch med väldigt ljusa marknadsutsikter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.