DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 14:03

DI - 08 sep 20 kl. 08:34

Blygsamma uppgångar väntar StockholmsbörsenStockholmsbörsen såg på tisdagsmorgonen ut att inleda handeln något uppåt, och därmed fortsätta gårdagens positiva trend där OMXS30-indexet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blygsamma, uppgångar, väntar, Stockholmsbörsen
DI - 27 dec 19 kl. 12:57

Blygsamma uppgångar på börsen

Stockholmsbörsen visade måttliga indexrörelser under fredagsförmiddagen och utvecklades något svagare än den generella….

DI - 29 jun 18 kl. 14:21

Stockholmsbörsen: EU-uppgörelse lyfter börsen

Tydliga uppgångar noterades på Stockholmsbörsen efter lunchtid på fredagen. Efter hot om veto från Italien och 13 timmars långa förhandlingar enades EU-ledarna i natt om en uppgörelse kring mottagandet av migranter till EU vilket smittade av sig på börshumöret. I övrigt har nyhetsveckan dominerats av handelsrelationen mellan USA och Kina.

DI - 10 jan 18 kl. 13:35

Stockholmsbörsen: Tele2 faller tungt på Com Hem-affären

Efter sex handelsdagar i följd med idel uppgångar vände Stockholmsbörsen på onsdagen ned. Bäst i relativa termer bland storbolagen var Boliden, några av storbankerna samt på senare tid hårt pressade H&M, medan bland andra Astra Zeneca och telekomsektorn tappade mark..

DI - 04 sep 20 kl. 10:48

Uppgången tilltar på Stockholmsbörsen – verkstad i topp

Stockholmsbörsen trotsar torsdagens kraftiga nedgångar på Wall Street och stiger brett..

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 10:09

Stockholmsbörsen vänder nedåt

Efter en inledande uppgång vände Stockholmsbörsen ned, medan kronan har blivit svagare mot euron och dollarn.Klockan 10 hade OMXS-index sjunkit 0,6 procent till 362,1.
Även de ledande Europabörserna vände ned och sjunker nu för fjärde dagen i rad, ledda av kraftiga nedgångar för råvarubolag.

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

Cornucopia - 07 jun 20 kl. 17:17

Starkare krona och urstark börs - Stockholmsbörsen snart på plus i år

Ännu en positiv börsvecka är avklarad och Stockholmsbörsen stängde på högstanotering för veckan, bara 1.32% ner sedan årsskiftet. Om inte uppgången bryts nästa vecka kommer börsen alltså ligga på plus i år.

Cornucopia - 14 dec 19 kl. 08:41

Nytt börsrekord på Stockholmsbörsen - OMXS30 kvar vid motståndet

Glädjen över de konservativas valseger i Storbritannien och nu förväntad Brexit ledde till nytt börsrekord på Stockholmsbörsen. Storbolagsindex OMXS30 klarade dock inte av att knäcka motståndet runt 1770.Dagschart OMXSPI.

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 09:09

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.

BT - 29 aug 14 kl. 16:13

Vändning på Stockholmsbörsen

Uppgången på Stockholmsbörsen hade raderats ut i eftermiddagshandeln, trots uppgångar för storbolag som Nokia och Astra Zeneca. Klockan 16 var OMXS-index oförändrat och låg på 447,4. På de ledande Europabörserna är utvecklingen blandad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.