PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 20 September, 03:15

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 08:24

Nordea: Starkare återhämtning än väntat för Sandvik”Senaste makrodata pekar nu på en återhämtning som är ännu starkare än vi hade förväntat oss, och i den här uppdateringen höjer vi våra organiska tillväxtuppskattningar, särskilt för Sandvik Machining Solutions”, skriver Nordea i ett morgonbrev apropå riktkurshöjningen. Banken skriver vidare att köprådet är baserat på en förmodat stark vinsttillväxt 2021 och 2022 tack vare en konjunkturåterhämtning i kombination med besparingar. Aktien stängde på 179,70 kr på måndagen.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sandvik, Sandvik Machining Solutions, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, Starkare, återhämtning, än, väntatför , Sandvik
SvD - 08 okt 15 kl. 14:09

ECB: Pessimism hindrar starkare återhämtning

En cyklisk återhämtning håller alltmer på att få fäste i euroområdet, men nedtryckta förväntningar om de långsiktiga tillväxtutsikterna tynger återhämtningen och kan hämma investeringar..

Cornucopia - 15 jul 20 kl. 15:16

Bloggläsarna tror på falsk återhämtning av ekonomin

Utifrån svaren på gårdagens enkät om hur ekonomin kommer utvecklas efter coronakrisen, så tror en överväldigande majoritet att de pågående signalerna om återhämtning i ekonomin är falska. Endast 21% tror på en J- eller V-formad ekonomisk återhämtning, medan ett W är det vanligaste svaret med 40% och  39% tror på ännu värre scenarion. Så kommer ekonomin utvecklas efter coronakrisen.

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 20 kl. 10:30

Nordea: Svensk återhämtning minst i Norden

Efter att ha fallit stort i mars har konsumtionen nu återhämtat sig i alla nordiska länder. Men återhämtningen är långsammare i Sverige än i våra grannländer, visar ny data över korttransaktioner från Nordea. Transaktionerna i Finland och Norge var dryg.

GöteborgsPosten - 06 jul 20 kl. 10:31

Nordea: Svensk återhämtning minst i Norden

Efter att ha fallit stort i mars har konsumtionen nu återhämtat sig i alla nordiska länder. Men återhämtningen är långsammare i Sverige än i våra grannländer, visar ny data över korttransaktioner från Nordea..

Sydsvenskan - 06 jul 20 kl. 10:30

Nordea: Svensk återhämtning minst i Norden

Efter att ha fallit stort i mars har konsumtionen nu återhämtat sig i alla nordiska länder..

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 10:13

IMF ser starkare återhämtning i Europa

Den europeiska återhämtningen stärks och breddas och ger nu ett betydande tillskott till den globala tillväxten..

DI - 04 dec 13 kl. 10:31

Nordea: Trög återhämtning

Svensk återhämtning blir fortsatt trög. Exporten repar sig efter två usla år, men det går långsamt, skriver Nordea i en ny konjunkturrapport..

PrivataAffärer - 04 sep 20 kl. 08:26

SSAB: Nordea ser bred återhämtning i Europa

”Vi tolkar det även som att bolaget nu börjar se en återhämtning i efterfrågan kring dess Special Steels efter samtal med bolaget”, skriver banken. Nordea Markets betonar även att banken fortsatt ser en signifikant uppsida i aktien. SSAB:s B-aktie stängde till kursen 27,10 kr på torsdagen.

Opinionen.se - 01 maj 13 kl. 18:33

Stark bilåterhämtning i USA

Den amerikanska bilmarknaden tycks vara på väg att återhämta sig efter raset 2009 då botten gick ur marknaden i finanskrisens spår. Både GM, den största biltillverkaren i USA, och Chrysler (nummer 4 i USA) ökade sin försäljningen under april med elva procent. För Ford (nummer två) gick det ännu bättre med en ökning under april med 18 procent, enligt statistik som Reuters presenterade under onsdagen.

DI - 04 nov 13 kl. 13:12

Anders Borg: "Vi har en stabilare återhämtning"

Det sker en mer stabil återhämtning i världsekonomin, men nedåtriskerna dominerar fortsatt. Det sade finansminister Anders Borg vid ett anförande hos Nordea på måndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.