DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 02:42

DI - 08 sep 20 kl. 08:10

Ingen stor återhämtning i Finnairs augustisiffrorFinnairs passagerartrafik, mätt i betalda passagerarkilometer (RPK), föll med 92,4 procent i augusti, jämfört med samma månad i fjol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Finnairs, RPK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen stor, återhämtningi , Finnairs, augustisiffror
GlobeNewswire - 04 aug 20 kl. 07:00

Aktia Bank Abp:s halvårsrapport 1.1–30.6.2020: Stark resultatåterhämtning efter coronavåren

Aktia Bank Abp
Börsmeddelande
4.8.2020 kl.

PrivataAffärer - 26 aug 20 kl. 08:13

SHB-prognos: Återhämtning men stigande arbetslöshet

Sveriges BNP (kalenderkorrigerat) väntas minska med 4,6 procent i år och öka med 3,7 procent nästa år. I prognosen i april spåddes BNP minska med 6,9 procent i år och öka med 4,2 procent nästa år. Den mest intensiva fasen av covid-19-pandemin bedöms ha passerat och världen börjar öppna igen.

Cornucopia - 15 jul 20 kl. 15:16

Bloggläsarna tror på falsk återhämtning av ekonomin

Utifrån svaren på gårdagens enkät om hur ekonomin kommer utvecklas efter coronakrisen, så tror en överväldigande majoritet att de pågående signalerna om återhämtning i ekonomin är falska. Endast 21% tror på en J- eller V-formad ekonomisk återhämtning, medan ett W är det vanligaste svaret med 40% och  39% tror på ännu värre scenarion. Så kommer ekonomin utvecklas efter coronakrisen.

Cornucopia - 24 jun 20 kl. 09:40

Fortsatt V-formad återhämtning i konjunkturbarometern

Konjunkturinstitutets (KI) barometerindikator ("konjunkturbarometern") fortsatte att återhämta sig under juni månad, och kraschen i konjunkturen ser allt mer ut som ett vasst V än en U-formad mer utdragen nedgång likt finanskrisen. Å andra sidan återstår att se om det blir en andra våg likt IT-kraschen eller skuldkrisen. Konjunkturbarometern.

PrivataAffärer - 15 jun 20 kl. 18:16

Morgan Stanley: Snabbare återhämtning än vid tidigare kriser

”Globala produktionsnivåer når nivåerna som rådde innan covid-19 det fjärde kvartalet 2020”, skriver investmentbanken i sina halvårsvisa investeringsutsikter och konstaterar att det är en snabbare återhämtning än efter den förra finanskrisen. De bakomliggande faktorerna till den snabba återhämtningen är bland annat att det inte rör sig om en chock som kommer inifrån systemet som en följd av obalanser, samt att de politiska åtgärderna har varit beslutsamma och stora. Men en andra coronavirusvåg, med strikta nedstängningar, kan i ett pessimistiskt scenario grumla utsikterna.

GlobeNewswire - 10 aug 20 kl. 06:30

SEB Boprisindikatorn, Fortsatt kraftig återhämtning i boprisförväntningarna

Pressmeddelande
Stockholm 10 augusti 2020 Fortsatt kraftig återhämtning i boprisförväntningarna SEB:s Boprisindikator fortsätter att återhämta sig och ökar med 16 enheter i augusti, från 24 till 40. På regional nivå är det små skillnader och indikatorn ligger i de sex regionerna mellan 27 och 37. Hushållens förväntningar på reporäntans nivå minskar något och ligger i augusti på 0,41 procent.

Kristianstadsbladet - 14 aug 13 kl. 15:56

Återhämtning i euron utan champagne

Efter 18 månader med krympande ekonomi växer eurozonen. Europa har åter näsan ovan vattnet men det är en lång väg att gå till en normal tillväxt. Återhämtning utan champagne, som en bedömare kallade det.

TA - 14 aug 13 kl. 15:56

Återhämtning i euron utan champagne

Efter 18 månader med krympande ekonomi växer eurozonen. Europa har åter näsan ovan vattnet men det är en lång väg att gå till en normal tillväxt. Återhämtning utan champagne, som en bedömare kallade det.

BT - 14 aug 13 kl. 15:57

Återhämtning i euron utan champagne

Efter 18 månader med krympande ekonomi växer eurozonen. Europa har åter näsan ovan vattnet men det är en lång väg att gå till en normal tillväxt. Återhämtning utan champagne, som en bedömare kallade det.

EU-Parlamentet - 30 jan 17 kl. 16:21

Artikel - Europeiska parlamentsveckan 2017: Om ekonomisk återhämtning som gagnar alla

Allmän information : Trots tecken på ekonomisk återhämtning fortsätter arbetslösheten att vara hög i delar av Europa. Investeringar har kommit igång och ekonomin har skapat nya jobb, men alla får inte lika stor del av kakan när tillväxten sätter fart. När Europaparlamentariker träffar sina nationella kollegor vid den årliga Europeiska parlamentsveckan i Bryssel den 30 januari till den 1 februari, diskuterar de hur man kan öka tillväxt och sysselsättning, och samtidigt göra den gemensamma marknaden mer rättvis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.