Dagens Media > Ekonomi

Monday, 28 September, 15:02

Dagens Media - 08 sep 20 kl. 08:00

Ygeman uppmanar Com Hem att pausa nedsläckningenI dag påbörjar Com Hem nedsläckningen av sitt analoga grundutbud. Men nu vill digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) att Com Hem pausar planerna: ”Det rimliga nu är att företaget skjuter på övergången”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Com Hem, Anders Ygeman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, uppmanar, Com, Hematt , pausa, nedsläckningen
Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 10:21

Com Hem Labs testar tv-plattform i VR-miljö

Com Hem har tagit fram Com Hem Play VR, som är ett koncept för att testa tjänsten i Virtual Reality baserad miljö. Testet är en konceptutveckling och ett i led i Com Hems arbete att hela tiden förbättra tv-upplevelsen för kunderna och att utforska nya möjliga plattformar. I Com Hem Play VR kommer tittaren in i Com Hems virtuella vardagsrum som det går att se sig runt i 360 grader.

Dagens PS - 10 jan 18 kl. 07:13

Tele2 + Com Hem = Sant

Morgonens nyhetsbomb kring operatörerna Tele2 och Com Hem påverkar såväl näringslivet som dig som aktieägare. Här är allt du måste veta. Tele2 och Com Hem har enats om ett samgående för att skapa en ledande integrerad operatör.

Cornucopia - 10 jan 17 kl. 15:29

Icke-inflationen: Com Hem "justerar priset" och höjer med 19%

Icke-inflationen firar nya segrar. Com Hem hänger på och höjer priset på sin bredbandstjänst med 19%. Normalt är det just telekomtjänster som ska sänka inflationen.

Dagensanalys.se - 11 jun 18 kl. 08:24

Digitaliseringens effekter på demokratin tema i årets Com Hem-Kollen

För tredje året i rad delar Com Hem med sig av sina insikter om hur Sverige mår digitalt i Com Hem-kollen, som görs i samarbete med Kantar Sifo. I år är temat digitaliseringens effekter på demokratin. Undersökningen visar att det finns en stark tilltro till sociala mediers förmåga att påverka politiken, men samtidigt en stor skepticism mot säkerheten och en oro för manipulation genom digitala medier.

Dagens PS - 17 dec 19 kl. 12:51

TV-bråket eskalerar: Inget C More hos Com Hem

Det var en vecka sedan Com Hem släckte ned TV4 efter att företaget inte kommit överens med TV4, som sedan en månad ägs av Telia. Nu tas ytterligare ett steg när även C More försvinner från Com Hems utbud.  ”Vi har helt enkelt inte längre rätt att visa C More via Com Hem”, säger TV4:as presschef Charlie Forsberg till Expressen.

Dagens PS - 22 jan 19 kl. 08:07

Com Hem lanserar mobiltelefoni – i smyg

Com Hem har lanserat mobiltelefoni vid sidan av sitt bredband- och tv-erbjudande, enligt ett pressmeddelande. Försäljningen smygstartade den 17 januari via bolagets kundtjänst och senare under första kvartalet kommer bolaget att göra en bredare lansering under kampanjen ”Com Hem till mobiltelefoni”. ”Startskottet har gått för Tele2s och Com Hems gemensamma resa.

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 13:03

Com Hem rankas högst i digital marknadsföring

Com Hem är årets ledare inom digital marknadsföring, enligt rapporten ”Digital Leaders in Sweden 2020”. Den årliga undersökningen rankar svenska företags digitala kundupplevelse, och Com Hem får högst betyg i kategorin ”Digital marknadsföring”. Den sammanlagda poängen tar också Com Hem till en fjärdeplats totalt bland de 84 företagen.

Dagensanalys.se - 13 sep 17 kl. 19:28

Com Hem Och Boxer har tecknat nytt avtal med Discovery

Com Hem-koncernen har idag tecknat avtal med Discovery Networks och får åter igen rätten att visa Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och deras övriga kanaler. Sedan den 1 september har Com Hem och Boxer inte haft rätten att visa Discovery Networks kanaler, vilket har berott på att avtalet mellan parterna då gick ut. Idag har ett nytt avtal tecknats, vilket innebär att kanalerna snarast kommer att börja visas igen för Com Hem och Boxers kunder.

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 08:05

Com hem bjuder in Telia till möte

Telia har bjudits in till ett möte på fredagen för att diskutera med Com Hem-rättigheterna för TV4-kanalerna C More. Det framgår av ett pressmeddelande. Det uppges att Com Hem står redo att betala Telia ett marknadsmässigt pris för sändningen då TV4 är en hög prioritet.

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 09:29

Com Hem sågades av Minecraftgrundare


När internet inte funkade och operatören Com Hem uppgav att det skulle ta två veckor att åtgärda felet twittrade Minecraftgrundare Markus "Notch" Persson ironiskt om sitt dilemma för sina 1,7 miljoner följare. "Thanks @ComHemAB, it's not like I was going to stream Ludum Dare this weekend or anything."Com Hem kritiserades och häcklades sedan av Minecraftgrundarens fans - och ändrade sitt beslut, skriver Dagens Industri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.