DI > Ekonomi

Sunday, 27 September, 03:05

DI - 08 sep 20 kl. 08:00

Google drar sig ur stort fastighetsavtal i DublinTeknikjätten Google har avböjt en tidigare plan att hyra 18 766 kvadratmeter kontorsyta i Dublin som var tilltänkt att förse 2 000. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Dublin, Google

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googledrar sig ur , stort, fastighetsavtali , Dublin
IT24 - 25 sep 14 kl. 15:23

Telia tecknar stort fastighetsavtal


Telia har tecknat ett tioårsavtal med fastighetsbolaget Lundberg, som beräknas vara värt cirka 250 miljoner kronor..

IDG - 25 sep 14 kl. 15:23

Telia tecknar stort fastighetsavtal

Telia har tecknat ett tioårsavtal med fastighetsbolaget Lundberg, som beräknas vara värt cirka 250 miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 27 feb 14 kl. 16:34

Goxhuli fyra i Dublin Cup

Landskrona Kvinnliga GF deltog nyligen i stortävlingen Dublin Cup på Irland, med 210 startande från ungefär 15 länder. Klubbens största framgång kom i juniorklassen där Doruntina Goxhuli slutade fyra. Efter ett stabilt kval, där Doruntina bland annat levererade sitt livs kägelprogram, blev hon bästa svenska och därmed klar för finalen, där bara en deltagare från varje land fick vara med..

E24 - 01 mar 11 kl. 15:10

Doldisbolag spås bli Google-stort

Palantir Technologies från Silicon Valley har framtiden för sig - tror investerarna. CIA, Wikileaks, Paypal-avhoppare, diskretion, ett geni och terroristbekämpning är några av ingredienserna i företagets korta men dramatiska historia..

Dagensanalys.se - 17 okt 18 kl. 03:10

Bilder från SOTI SYNC i Dublin

Alla kunde inte vara där så vi tog bilder som berättar och beskriver konferensen. Häng på till Dublin och konferensen SOTI SYNC som omfamnar mobila lösningar för moderna företag.
SOTI SYNC 2018
Mässhallen.

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 09:01

Google släpper igenom förbjudet innehåll trots att man säger motsatsen

En tidigare anställd på Google avslöjar att man trots hård riktlinjer för vad som är tillåtet ofta struntar i det till förmån för att tjäna sina pengar. Den anställde som jobbade på kontoret i Dublin berättar till The Times att cheferna ofta sa att de skulle tillåta innehåll trots att de tydligt bröt mot riktlinjerna. Det gällde då innehåll som var på ryska eller arabiska.

Skånskan - 10 feb 17 kl. 21:46

”Att besjunga naturen är stort”

– Stämningen är densamma!
Det säger Mello-veteranen Roger Pontare om att vara tillbaka i festivalen. Det är elva år sedan sist, men han tvekade inte att kasta sig in i tävlingen igen när möjligheten dök upp.

Kristianstadsbladet - 26 mar 13 kl. 14:22

Pr-expert: Google trampar snett

Ordet "ogooglebar" gillades inte av sökjätten. Nu stryker Språkrådet nyordet ur sin lista. - Jag tror att det är ett stort misstag, säger Niclas Lövkvist på pr-byrån Agency.

YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

Dagensanalys.se - 27 jan 17 kl. 14:16

Vad vet Google om dig – och vad kan du göra åt det?

Allt fler användare börjar inse att i stort sett allt vi gör på nätet går att spåra. Detta gäller inte minst dessa dagar, då det frekventa mobilanvändandet gör den ledande sökmotorn – Google – vet inte bara vad vi sökt, utan var och när. Men hur mycket vet Google, och kan man göra något åt det?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.