Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 06:28

Cornucopia - 08 sep 20 kl. 07:58

Börserna stiger i de asiatiska tidszonernaDet är uppåt som gäller på börserna i de asiatiska tidszonerna under morgonen och det ser positivt ut efter gårdagens börsrusning i Europa när husse i USA hade stängt.Sydney.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Europa, USA, Seng, Straits Times, DAX, CAC, OMXSPI, FTSE, Brexit, Storbritannien, EU, SEK, Nasdaq, FAANGST

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börserna, stigeri de , asiatiska, tidszonerna
Cornucopia - 15 jan 16 kl. 08:58

Börserna fortsätter nedåt i de asiatiska tidszonerna

Börserna fortsätter nedåt i de asiatiska tidszonerna och terminen för husse, amerikanska S&P-500, pekar nedåt. OMXS30 har redan gått back 7.42% i år och det mesta talar för att nedgången fortsätter även idag.

Cornucopia - 11 jun 20 kl. 08:18

Kraftigt börsras i de asiatiska tidszonerna

Börserna faller kraftigt i de asiatiska tidszonerna nu under morgonen, vilket inte bådar gott för den än så länge negativa börsveckan.Melbourne, Australien.De amerikanska börserna fick lite dämpning i nedgången av beskedet att centralbanken Federal Reserve inte ser någon styrräntehöjning de närmaste två åren, och S&P-500 backade bara med -0.

DI - 14 apr 20 kl. 06:29

Morgonkoll: Asienbörserna stiger efter oväntat stark exportsiffra

De asiatiska börserna stiger på bred front under tisdagsmorgonen, bland annat med stöd importsiffror från Kina som visade en klart mindre….

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 10:32

Börserna stiger efter eldupphör


Stockholmsbörsen tar ytterligare ett skutt uppåt på nyheten att Ukrainas och Rysslands presidenter har enats om eldupphör i Donbass-regionen.Omkring klockan 10.20 ligger OMXS-index på plus 0,8 procent.

TA - 03 sep 14 kl. 10:32

Börserna stiger efter eldupphör


Stockholmsbörsen tar ytterligare ett skutt uppåt på nyheten att Ukrainas och Rysslands presidenter har enats om eldupphör i Donbass-regionen.Omkring klockan 10.20 ligger OMXS-index på plus 0,8 procent.

BT - 03 sep 14 kl. 10:32

Börserna stiger efter eldupphör

Stockholmsbörsen tar ytterligare ett skutt uppåt på nyheten att Ukrainas och Rysslands presidenter har enats om eldupphör i Donbass-regionen. Omkring klockan 10.20 ligger OMXS-index på plus 0,8 procent.

BT - 18 mar 14 kl. 13:03

Börserna stiger efter Putins tal

Världens aktiebörser, inklusive Moskvabörsen, stiger efter det tal som Rysslands president Vladimir Putin höll vid lunchtid i dag. Under talet bad han parlamentet att anta en lag om att göra Krim till ryskt territorium. Moskvabörsen stiger två procent.

BT - 03 sep 14 kl. 15:30

Börserna stiger efter Ukraina-samtal

Stockholmsbörsen steg på förmiddagen, efter nyheten att Ukrainas och Rysslands presidenter har enats om eldupphör i Donbass-regionen. Under dagen har motstridiga uppgifter kommit om vad som egentligen sagts mellan ländernas ledare, men klockan 15.15 låg OMXS-index kvar på en uppgång på 0,8 procent.

DI - 07 jun 19 kl. 16:14

Wall Street: Börserna stiger på hopp om räntesänkning

USA-börserna stiger på fredagen efter att förhoppningarna om en räntesänkning från Federal Reserve ökat till följd av en klart svagare jobbrapport för maj än väntat..

DI - 31 mar 20 kl. 06:26

Morgonkoll: Kinesiska börserna stiger efter oväntat stark makrosiffra

De kinesiska börserna stiger på tisdagsmorgonen efter att landets inköpschefsindex för mars oväntat kom in över 50, vilket indikerar….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.