DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 02:59

DI - 08 sep 20 kl. 07:42

Nytt avhopp från Karolinska Development – finanschef går till OasmiaKarolinska Development drabbas av ännu ett tungt avhopp. Denna gång är det bolagets finansdirektör Fredrik Järrsten som sagt upp sin. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Karolinska Development, Oasmia, Development, Fredrik Järrsten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, avhoppfrån , Karolinska, Development, finanschef, gårtill , Oasmia
GlobeNewswire - 08 jul 20 kl. 08:30

Karolinska Development säljer del av innehavet i portföljbolaget Aprea Therapeutics och erhåller netto 39 miljoner SEK

Karolinska Development säljer del av innehavet i portföljbolaget Aprea Therapeutics och erhåller netto 39 miljoner SEK STOCKHOLM, SVERIGE 8 juli 2020. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att man avyttrat aktier i portföljbolaget Aprea Therapeutics. KCIF Co-investment Fund KB – ett holdingbolag gemensamt ägt av Europeiska Investeringsfonden och Karolinska Development – har avyttrat aktier i Aprea i samma transaktion.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 11 kl. 08:18

Karolinska Development till börsen

På väg till börsen har Karolinska Development dragit in 608 miljoner kronor före emissionskostnader i en nyemission, skriver forskningsbolaget i ett pressmeddelande. I introduktionen på Stockholmsbörsen har teckningskursen för aktien fastställts till 40 kronor. Handeln med aktien inleds på fredagen.

VA - 19 apr 11 kl. 16:12

Stort aktieköp i Karolinska Development

19 april Coastal Capital International köpte 2,6 miljoner aktier i Karolinska Development den 15 april, motsvarande 5,4 procent av kapitalet och 4,2 procent av rösterna. Efter transaktionen äger Coastal Capital International just 2,6 miljoner aktier i Karolinska Development. Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 11 kl. 09:06

Förlust för Karolinska Development

Karolinska Development resultatdebuterar på börsen med en förlust för första kvartalet på 41,1 miljoner kronor före skatt. Under samma period i fjol blev det en vinst på 0,1 miljoner kronor. Intäkterna uppgick till 2,9 miljoner kronor.

Affärsvärlden - 07 mar 17 kl. 07:22

Karolinska Development spikar pris i kvittningsemissionen

Karolinska Development har bestämt teckningskursen i den tidigare aviserade kvittningsemissionen för bolagets konvertibelinnehavare till 6:17 kronor per B-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. Om alla konvertibelägare accepterar kommer utestående konvertibelskuld på totalt 451 miljoner kronor att kvittas.

E24 - 29 mar 11 kl. 08:15

Karolinska Development tar steget till börsen

Karolinska Institutets investeringsbolag Karolinska Development tar steget till börsen. ?De projekt vi driver har nått den mognadsgrad som krävs, vårt mål är att ta in 450 miljoner kronor?

DI - 28 mar 11 kl. 06:31

Karolinska Development till börsen

Styrelsen i Karolinska Development har beslutat att genomföra en ägarspridning inför en notering av bolagets aktie på Nasdaq OMX, något som styrelsen nu ansökt om..

DI - 06 apr 11 kl. 08:06

Karolinska Development-bolag når cancerframgång

Axelar, ett portföljbolag inom Karolinska Development, visar positiva resultat från den avslutade första delen av en kombinerad fas I/II-studie med AXL1717 för behandling av solida tumörer..

Affärsvärlden - 15 apr 11 kl. 07:55

Karolinska Development övertecknad

Emissionen av läkemedelsforskaren Karolinska Development, med vd Torbjörn Bjerke, är övertecknad. Teckningskursen hamnar på 40 kronor per aktie, i den övre delen av intervallet..

DI - 15 apr 11 kl. 13:02

Karolinska Development står emot

Trots att Stockholmsbörsen inledde fredagen i utförsbacke, klarade sig nykomlingen Karolinska Development hyfsat under sin första förmiddag. Aktien handlas några öre över introduktionspriset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.