GlobeNewswire > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 20:18

GlobeNewswire - 08 sep 20 kl. 07:30

Investment Outlook: Tillbaka till framtidenPressmeddelande
Stockholm 8 september 2020 Börsåret har varit dramatiskt. En stark inledning följdes av ett rekordsnabbt ras på mer än 30 procent, men därefter har trenden varit urstark med få rekyler givet den stora osäkerhet som råder kring viruspandemi, konjunktur och politik.

– De gigantiska likviditetstillskott och tillgångsköp som centralbankerna har genomfört och de enorma finanspolitiska åtgärder som presenterats av regeringar är av helt central betydelse för den kraftfulla återhämtningen på börsen och stabiliseringen av den ekonomiska situationen, konstaterar Fredrik Öberg, CIO, Private Banking.

Vi fortsätter att skriva teman om den viktiga utvecklingen kring hållbara investeringar. Denna gång gör vi en analys av v
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Outlook, Fredrik Öberg, CIO, Banking, Öberg, Magnusson, SEB, Sverige, Danmark, Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Investment, OutlookTillbaka till , framtiden
PrivataAffärer - 19 maj 20 kl. 13:00

SEB Investment Outlook: Nu är vi nära botten

I förra Investment Outlook som publicerades i februari, förutspådde SEB både ”oväntade nyheter och tvära kast på marknaderna”. Profetian blev sannspådd och effekterna av de två senaste månadernas pandemi, med åtföljande krasch, har blivit mycket stora. Trots det visar SEB:s prognoser på att den djupa botten nu är mycket nära, skriver SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall i bankens investeringsstrategi.

PrivataAffärer - 14 feb 17 kl. 11:32

SEB-Outlook: Högre tillväxt - och inflationstakt

Det finns en stark grund för stigande bolagsvinster allt eftersom tillväxten fortsätter att öka i takt med att även inflationen gör det. Aktiemarknaderna har hittills tolkat denna utveckling positivt, skriver SEB i sin senaste Investment Outlook....

GlobeNewswire - 20 aug 20 kl. 10:00

Pressinbjudan SEB:s Nordic Outlook – Webcast

Pressinbjudan SEB:s Nordic Outlook – Webcast

 

Stockholm 20 augusti 2020 SEB:s konjunkturrapport Nordic Outlook:
Navigera i osäkra & förrädiska farvatten    Tillväxtutsikterna färgas av både optimism och pessimism. Virusspridningen fortsätter och rörelsebe­gränsningar återinförs. En hel värld väntar på vaccinet.

GlobeNewswire - 25 aug 20 kl. 07:00

Nordic Outlook: Effektiv krispolitik med långsiktiga risker

Pressmeddelande
Stockholm 25 augusti 2020 Nordic Outlook: Effektiv krispolitik med långsiktiga risker Sverige: Fortsatt rekyl uppåt efter mindre BNP-fall än befarat Trots ökad virusspridning har den ekonomiska återhämtningen i de utvecklade ekonomierna gått snabbare än väntat. BNP-prognosen för industriländerna inom OECD revideras upp till minus 6,6 procent i år jämfört med ett förväntat fall på 7 procent i maj. Prognosen för global ekonomi skrivs däremot ned efter oväntat stora skadeverkningar från pandemin på EM-länderna.

YLE - 01 aug 12 kl. 15:08

Hotmail förnyas och blir Outlook

Microsoft förnyar e-posttjänsten Hotmail som i framtiden kommer att döpas om till Outlook. Tjänsten får sitt namn efter e-postprogrammet Outlook som ingår i de dyrare versionerna av Microsofts Office-paket. Hotmail beräknades ha 324 miljoner användare i fjol och är fortfarande världens största e-posttjänst, men Hotmail, som inte har uppdaterats på åtta är, har förlorat användare till Googles Gmail under de senaste åren.

Dagensanalys.se - 15 nov 16 kl. 12:25

Nytt kundvårdsverktyg till Microsoft Outlook

Mjukvarujätten Microsoft lanserade nyss ett nytt, lättanvänt CRM-verktyg (Customer Relationship Management), kallad Outlook Customer Manager för sin mailtjänst. Verktyget ska göra det lättare att hålla koll på uppdrag och kundrelationer utan att vara lika avancerat som tjänsten Dynamics 365 från samma företag. Outlook Customer Manager ska automatiskt organisera kundinformation, inklusive E-mails, möten, anteckningar, filer, uppdrag, deadlines och avtal; allt samlat från E-post och kalenderdata i företagets Outlook-konto.

IDG - 20 dec 12 kl. 08:00

Outlook 2013 rensas från gamla funktioner

Flera av de funktioner som har ingått i många av de äldre versionerna av Outlook finns inte med i nya Outlook 2013..

Dagensanalys.se - 11 sep 17 kl. 09:31

Nu får du LinkedIn-annonser i din Outlook

Efter snart ett år ser vi nu de första riktiga effekterna av Microsofts uppköp av LinkedIn. Genom det nya initiativet LinkedIn Audience Network kommer annonser kunna placeras i inboxen hos Outlook-användare. Genom LinkedIn Audience Network sträcker sig LinkedIn ut från sitt eget nätverk och samarbetar med bland annat Googles DoubleClick ad exchange, Rubicon Project, MoPub, Sharethrough, och så klart Microsofts olika produkter, bland annat MSN och Outlook.

Dagensanalys.se - 15 jun 18 kl. 09:36

Rapporten ”Global entertainment media outlook” från PWC

Konsult och revisionsbolaget PWC har publicerat sin årliga rapport över marknaden för media och nöje. Intressant läsning. Kartläggningen som berör över 50 länder, varav Sverige är en av dessa, har analyserat media och nöjesbranschen.

IDG - 17 jan 11 kl. 07:11

Microsoft släpper buggfix för Outlook 2007 - igen

Efter att först dragits tillbaka på grund av buggar släppte Microsoft i förra veckan en uppdaterad buggfix för Outlook 2007..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.