Realtid > Ekonomi

Monday, 21 September, 06:00

Realtid - 08 sep 20 kl. 06:22

Regleringar – det enda hotetDet är frossa i techaktierna, men jag tror inte att frossan är början på ett nytt stort ras. Det skriver Nordnets sparekonom Frida Bratt..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordnets, Frida Bratt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regleringardet enda , hotet
YA - 27 aug 14 kl. 03:55

SD är hotet mot svensk välfärd

Det finns mycket i det svenska samhället som fungerar väl.
I mångt och mycket bygger det på att vi litar på varandra och på att välfärden håller vad den lovar. I valtider är det naturligt att det finns olika uppfattningar om tillståndet i samhället.

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 04:00

Det stora hotet från perukerna

Det är inte så ofta en psalmvers fångar modets fluktuationer, dess inneboende förnyelsedriv och utbytbarhet. Men 1695 skedde det i en psalm översatt av Moraprosten Jacob Boëthius och med ett tillägg av honom som var ett inlägg i debatten om mode, lyx och det främmande. Versen lyder: ”Ej går så snart en måne om / Som ett manér nu senast kom / Med nytt förbytas måste.

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 15 kl. 04:00

Det stora hotet från perukerna

Det är inte så ofta en psalmvers fångar modets fluktuationer, dess inneboende förnyelsedriv och utbytbarhet. Men 1695 skedde det i en psalm översatt av Moraprosten Jacob Boëthius och med ett tillägg av honom som var ett inlägg i debatten om mode, lyx och det främmande. Versen lyder: ”Ej går så snart en måne om / Som ett manér nu senast kom / Med nytt förbytas måste.

E24 - 01 sep 16 kl. 16:21

Bankföreningen sågar ”tsunamivåg av regleringar”

Bankföreningens vd Hans Lindberg befarar att svenska banker kan drabbas mycket hårt av nya regleringar. Han saknar ett helhetstänkt och uppmanar FI att se över de svenska reglerna. – Sedan den finansiella krisen har det varit en tsunamivåg av regleringar, säger Bankföreningens vd Hans Lindberg under SvD Bank Summit..

SR - 26 maj 11 kl. 06:00

Regleringar för internet på G8:s dagordning

Den franska presidenten Sarkozy hoppas att G8-länderna ska enas kring vad han kallar "ett civiliserat internet". Nya regleringar, med andra ord. I dag inleder de mäktiga länderna i G8-gruppen ett toppmöte i den franska kuststaden Deauville..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Juholt vill ha hårda regleringar

Alla telefonoperatörer ska vara tvungna att erbjuda service till alla kunder i hela landet. Det säger Socialdemokraternas ledare Håkan Juholt till Dagens Nyheter. Om operatörerna bryter mot reglerna ska de kunna straffas med vite, skadestånd och slutligen indragna tillstånd.

Newsmill - 01 jun 12 kl. 09:55

Skogsbruket behöver inte fler regleringar

http://www.newsmill.se/trackback/45314Landsbygdsministern: Det är glädjande att vi har en vital politisk debatt om skogen.

SvD - 28 nov 14 kl. 14:34

TTIP ger likriktade regleringar EU–USA

Traditionella handelshinder, såsom tullar, existerar knappt mellan dessa regioner i dag. De handelshinder som återstår är främst i form av skillnader i regleringar såsom livsmedelskontroll och miljöskydd, skriver ekonomerna Rudiger Von Arnim och Eric Sjöberg i en replik..

Realtid - 24 feb 16 kl. 17:01

"Nya regleringar utmanar våra kunder"

ons, 2016-02-24 17:01"Nya regleringar utmanar våra kunder"Mercer satsar på att hjälpa institutionella investerare hantera regleringskraven och hitta rätt investeringar. MiFID II och Solvens II ställer stora krav på kunderna, som letar efter nya rådgivningslösningar...

Dagens PS - 08 mar 18 kl. 09:31

Rädsla för regleringar satte bitcoin i ras

Federala regulatorer i USA har ställt som krav att kryptovalutabörser registrerar sig som börser och därmed ställs under översyn av den amerikanska finansinspektionen, SEC. Den nya regeländringen innebär att börserna kommer att granskas på samma sätt som traditionella börser. Oron över att det hela kan leda till en ökad reglering och därmed minskad handel fick kryptovalutor att tappa rejält på onsdagen, skriver The New York Post.

DI - 29 jun 18 kl. 10:16

Nordea: Hårdare regleringar hämmar Oriflame - sälj

) Nordea spår att tuffare regleringar för direktförsäljning troligtvis kommer att hämma Oriflames tillväxt i bland annat Vietnam.  Det framgår av en analys. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.