DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 09:31

DI - 08 sep 20 kl. 06:00

Här stiger priserna mest i Stockholms länBostadspriserna stiger på bred front och några delar av Stockholms län sticker ut med kraftiga uppgångar i sommar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här stiger, priserna, mesti , Stockholms, län
SmålandsPosten - 10 nov 16 kl. 16:00

Här stiger priserna mest på småhus

Priserna på småhus i Kalmar län stiger mest i hela landet. Pontus Löfgren, vd för Pontus Löfgren AB, säger att det dåliga utbudet har pressat priserna uppåt..

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 07:40

Nu stiger priserna på bostäder i Stockholm

Så här mycket gick fick priserna upp i juli enligt nya siffror. Stockholm och Göteborg tar täten. Valueguards siffror för juli visar att priserna på bostadsrätter i Sverige steg med 0,7 procent i juli.

PrivataAffärer - 11 sep 14 kl. 09:40

Här stiger priserna mest

Huspriserna fortsätter upp på bred front. Men det är inte någon av våra tre storstäder som toppar listan....

DI - 17 nov 19 kl. 12:08

Medvind för nyproduktion – här stiger priserna mest

Nyproducerade bostäder blir allt hetare på marknaden. Det visar en mäklarpanel som Fastighetsbyrån tagit fram..

Dagens PS - 12 sep 19 kl. 07:31

Arbetslösheten stiger – kvinnor mest drabbade

”Arbetslösheten kryper uppåt vilket hänger samman med en avmattning av ekonomin.” Det säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen, i ett pressmeddelande på torsdagsmorgonen. För första gången sedan 2011 är arbetslösheten nu högre för kvinnor än män.

PrivataAffärer - 08 nov 18 kl. 09:39

Lista: Här stiger villapriserna mest

Mellan de två senaste tremånadersperioderna redovisas stigande priser i 14 av Sveriges 21 län. Den högsta prisuppgången på länsnivå redovisas i Gotlands och Kalmar län med 6 procent. Sjunkande priser återfinns i Stockholms, Dalarnas, Jönköpings och Västernorrlands län, där sjönk priserna med 1 procent.

PrivataAffärer - 13 jun 19 kl. 10:21

SCB: Här stiger villapriserna mest

Mellan de två senaste tremånadersperioderna redovisas stigande priser i 13 av Sveriges 21 län, samtidigt som det i 4 län redovisas sjunkande priser. Den största prisuppgången på länsnivå redovisas i Dalarnas län med 8 procent, följt av Gotlands län med 6 procent. Det län där priserna sjönk som mest var Norrbottens län med 9 procent, följt av Jämtlands län med 5 procent.

PrivataAffärer - 05 dec 19 kl. 09:52

SCB: Här stiger villapriserna mest

Mellan de två senaste tremånadersperioderna (sep-nov jmf med jun-aug) redovisas stigande priser i 13 av Sveriges 21 län. Den största prisuppgången på länsnivå redovisas i Kronobergs och Uppsala län med 6 procent, följt av Jönköpings län med 5 procent. Sjunkande priser redovisas i sex län, som mest med 3 procent i Jämtlands län.

Affärsvärlden - 10 okt 19 kl. 10:46

Här stiger huspriserna mest

Småhuspriserna fortsätter uppåt. I 18 av landets län steg priserna, men skillnaderna är stora. Se hela listan över vilka län och kommuner där priserna stiger mest här..

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 09:37

SCB: Här stiger villapriserna mest

Mellan de två senaste tremånadersperioderna redovisas stigande priser i 20 av Sveriges 21 län. Den största prisuppgången på länsnivå redovisas i Västmanlands och Västernorrlands län med 7 procent, följt av Kalmar län med 6 procent. Det enda län där priserna inte steg var Blekinge, där var priserna oförändrade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.