DI > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 04:31

DI - 08 sep 20 kl. 06:00

Bopriserna fortsätter stiga – och på fritidshus är det hetsjaktPrisutvecklingen på bostadsmarknaden pekar fortsatt uppåt trots corona-pandemin..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boprisernafortsätter , stigaoch på , fritidshusär det , hetsjakt
Affärsvärlden - 05 sep 13 kl. 10:11

Riksbanken: Därför väntas bopriserna stiga

Läget på den svenska arbetsmarknaden förbättras framöver, och i kombination med låga räntor och ökad optimism bland hushållen väntas det leda till att bostadspriserna fortsätter att stiga..

SvD - 07 jan 11 kl. 08:56

Hur länge fortsätter bopriserna stiga?

Jeanette Gustafsdotter är vd för Mäklarsamfundet, fastighetsmäklarnas branschorganisation som också ger ut pris­statistik för den svenska bostadsmarknaden varje månad..

DI - 14 okt 19 kl. 12:22

Miljardutbyggnad i Stockholm tidigareläggs – här kan bopriserna stiga

Region Stockholm skyndar på ännu ett infrastrukturprojekt – utbyggnaden av Roslagsbanan kommer att starta redan 2020..

BT - 16 jan 15 kl. 08:00

Bopriserna upp nio procent 2014

Samtidigt som inflationen är obefintlig fortsätter bopriserna att stiga kraftigt. Priserna på villor och bostadsrätter steg med nio procent förra året. Prisökningen stannade av något i slutet av året.

PrivataAffärer - 02 sep 20 kl. 07:57

Chefsekonomen: Bopriserna står pall

Bostadspriserna fortsatte att stiga i samtliga regioner i Sverige med undantag för lägenhetspriserna i Storgöteborg som stod stilla. Det innebär att bopriserna nu har stigit brett ända sedan årsskiftet trots coronakrisen. Villapriserna har stigit som mest och i Norra Sverige med hela 23,8 procent under året.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jan 15 kl. 06:00

Bopriserna fortsätter att stiga kraftigt

Bopriserna i Sverige fortsätter att stiga kraftigt. Priserna på villor och bostadsrätter steg med nio procent förra året. I Värmland steg bostadsrätterna med hela 17 procent, och villorna med 6 procent..

PrivataAffärer - 21 nov 19 kl. 11:47

SHB: Konjunkturen avgör bopriserna

Hushållen väntas dock allt mer ta in att låga räntor är här för att stanna, och skruva ned sina ränteförväntningar, vilket delvis kan få samma effekter som en faktisk räntesänkning. Detta motverkas dock av ett fortsatt historiskt högt bostadsbyggande och prisdämpande kreditrestriktioner. Det säger Johan Löf, seniorekonom vid Handelsbanken, till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 04 jun 20 kl. 06:52

SBAB: Bopriserna står pall

”Priserna på andrahandsmarknaden har så här långt stått pall för coronakrisen mätt sedan årsskiftet. Detta ligger helt i linje med vad vi bedömde i inledningen av krisen. Vår prognos är att bostadspriserna står stilla eller möjligen ökar svagt under året som helhet.

UNT - 16 jan 15 kl. 08:00

Bopriserna upp nio procent 2014

Samtidigt som inflationen är obefintlig fortsätter bopriserna att stiga kraftigt..

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 15 kl. 08:06

Bopriserna upp nio procent 2014

Samtidigt som inflationen är obefintlig fortsätter bopriserna att stiga kraftigt. Priserna på villor och bostadsrätter steg med nio procent förra året..

Sydsvenskan - 16 jan 15 kl. 10:15

Bopriserna upp nio procent 2014

Samtidigt som inflationen är obefintlig fortsätter bopriserna att stiga kraftigt. Priserna på villor och bostadsrätter steg med nio procent förra året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.