Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 19 September, 07:57

Expressen Dina Pengar - 07 sep 20 kl. 22:00

Arne, 93, erbjöds voucher för sin inställda SAS-resaArne Lindgren, 93, från Borås, erbjöds en voucher från SAS som ersättning när hans drömresa med barnen till USA ställdes in som en följd av coronakrisen.Familjen har nu väntat snart ett halvår på att få pengarna tillbaka för den inställda resan.– Flygbolaget påstår att vi står i en kö för återbetalning, säger sonen Mikael Lindgren.Tusenstals klagande har fått Konsumentombudsmannen, KO, att inleda en granskning av SAS..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SAS, Lindgren, Borås, USA, Mikael Lindgren, Konsumentombudsmannen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arne93 , erbjöds, voucherför sin , inställda, SAS-resa
Skånskan - 22 maj 19 kl. 17:38

Inställd stängning firades med fest

Blentarp Flaggan är hissad och på uteplatsen serveras rabarberpaj med vaniljsås, kaffe – och alkoholfritt bubbel.
På Blentarpsgården har personalen ställt till med fest för att fira den inställda stängningen.
– Det är en stor dag, säger Rolf Steen som bor på boendet med sin fru Sulvi.

YLE - 04 jul 16 kl. 17:01

Norwegians piloter räcker inte till - Kristian fick resa till Danmark via Spanien

Flygbolaget Norwegian har problem med att hitta tillräckligt med piloter till sina flygturer under semestersäsongen. Tusentals norrmän, svenskar och finländare har drabbats av inställda flyg i helgen. En av dem är Kristian Nordgren som fick åka till Roskildefestivalen i Danmark via Málaga i Spanien på grund av pilotbristen.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 08:00

1,8 miljoner kronor räddade

Politikerna i Hässleholm tycker att beskedet att Siesta ställer in är trist. Men de 1,8 miljoner kronor som kommunen skulle förskottsinbetala som tillfälligt likviditetsstöd till kulturföreningen Markan tycks vara räddade.
?

Kristianstadsbladet - 26 apr 13 kl. 10:11

"Vår ambition är att göra något positivt"

Kommunchefen Bengt-Arne Persson och Hässleholms två ledande politiker Pär Palmgren (M) och Tommy Nilsson (S) tillbakavisar anklagelserna om att de skulle ha vilselett kommunstyrelsen om kostnaderna i samband med scensommarfesten.
Kommunchefen Bengt-Arne Persson vill bara vidkännas fördyringen för Lennie Norman-arrangemanget. Övriga fördyringar som förs fram menar han härrör från diskussioner i, och med, delar av kulturnämnden och att dessa siffror bara är spekulationer.

BT - 21 aug 13 kl. 17:51

Kräver pengar av Way Out West

En man från Kinna är en bland många besvikna fans efter Neil Youngs inställda spelning vid årets Way Out West-festival i Göteborg, tidigare i augusti. Kinnabon är en av flera som nu vänt sig till Allmänna reklamationsnämnden och kräver pengarna, nära 3 000 kronor, tillbaka. Mannen köpte tre biljetter till torsdagens festivaldag enbart för att se den amerikanske rockartisten, men hann inte ens in på festivalområdet innan beskedet om den inställda spelningen kom.

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 04:00

Dödsdömd industri

Arne Thorén rapporterar på en tidstypiskt brusig utlandslinje. Men hans berättelse från Kalifornien är tydlig. Det är den 3 maj 1960, dagen efter det att Caryl Chessman har dött i San Quentins gaskammare.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 18:07

400 studenter vill hjälpa till

Lund Efter en vädjan från medicinska fakulteten vid Lunds universitet är omkring 400 läkar- och sjuksköterskestudenter beredda att hjälpa den skånska sjukvården i kampen mot coronavirusets verkningar.
Studenterna ska avlasta den ordinarie vården när dess personal i allt större utsträckning tas i anspråk för att vårda Covid-19-patienter.I fredags gick medicinska fakulteten ut med ett upprop på sin Facebooksida där studenter erbjöds att ta anställning i sjukvården.

BT - 25 sep 14 kl. 13:05

Längsta strejken för Air France

Air France-piloterna är inne på elfte dagen av strejk, vilket gör strejken till den längsta någonsin för flygbolaget. Trots att de expansionsplaner piloterna strejkade emot från början inte blir av har de inte gått med på att blåsa av strejken.Air France förhandlar vidare med piloterna i eftermiddag för att hitta en lösning på strejken, som nu har pågått i elva dagar.

Kristianstadsbladet - 29 maj 13 kl. 09:57

Hot mot Siestas personal

Foto: Lasse Ottosson
För en vecka sedan ställde Siesta in årets festival, som skulle ha börjat i?morgon. Det är fortfarande ovisst hur de som köpt biljetter ska få sina pengar tillbaka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.