DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 04:43

DI - 07 sep 20 kl. 21:05

True Heading AB: True Heading AB (publ) blir Gigger Group AB (publ)True Heading AB (publ) blir Gigger Group AB (publ) i och med beslut vid extra bolagsstämma 2020-07-15 att förvärva samtliga aktier i Gigger. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Heading AB, Gigger Group AB, Gigger

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: True, HeadingAB , True, HeadingAB , publblir , Gigger, Group AB publ
DI - 24 apr 15 kl. 15:36

True Heading föreslår ett nyval till styrelsen

True Heading föreslår nyval av Hanne Melin Olbe som styrelseledamot vid årsstämman den 20 maj. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 aug 15 kl. 15:58

True Heading tar större order från Lockheed Martin

True Heading, listat på Aktietorget, har fått en ny större order från Lockheed Martin, med ett ordervärde på en kvarts miljon. Leverans sker "i närtid".Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 16 kl. 13:44

True Heading tar Lockheed Martin-order

True Heading har fått en order från Lockheed Martin med ett uppskattat ordervärde om 0,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 jul 17 kl. 12:01

True Heading får ytterligare order från Lockheed Martin

True Heading, listat på Aktietorget och inriktat på marin navigation, har fått ytterligare en större order från Lockheed Martin..

DI - 29 aug 17 kl. 14:47

True Heading vänder till förlust

True Heading, som är inriktade på marin navigation och listade på Aktietorget, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet på minus 2,2 miljoner kronor (2,7). Nettoomsättningen sjönk till 3,7 miljoner kronor (6,9)..

DI - 27 sep 17 kl. 11:08

True Heading utesluts från upphandling

True Heading har fått besked från Sjöfartsverket att bolaget inte är vidare i den upphandling som pågår av nytt lots-system. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 31 jan 19 kl. 18:38

True Heading förlorar tvist med FMV i skiljenämnd

True Heading, som bland annat säljer AIS-transpondrar och GPS-kompasser, har förlorat en process mot Försvarets materielverk, FMV, i skiljenämnd..

DI - 21 apr 17 kl. 15:58

True Heading föreslår avknoppning av dotterbolag

Aktietorgslistade True Heading vill utreda en möjlig delning av bolagen True Heading och det helägda dotterbolaget Seapilot genom utdelning till aktieägarna..

E24 - 26 aug 16 kl. 14:03

True Heading handelsstoppad efter uppgång

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen, kring klockan 13.45..

DI - 26 aug 16 kl. 13:57

True Heading handelsstoppad

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen efter att bolaget redovisat fel siffror i kvartalsrapporten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.