DI > Ekonomi

Sunday, 20 September, 10:00

DI - 07 sep 20 kl. 18:50

Polischefen varnar för klanerna: ”Näringslivet behöver få upp ögonen”Företagen behöver få upp ögonen för den organiserade kriminaliteten, varnar Linda H Staaf, underrättelsechef på Polisen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Linda, Staaf, Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polischefen, varnarför , klanerna, Näringslivetbehöver , upp , ögonen
DI - 11 maj 17 kl. 22:41

Varnar: Hamnkonflikt slår hårt mot näringslivet

GÖTEBORG. Den upptrappade hamnstriden i Göteborg kommer att slå hårt mot näringslivet i hela landet, varnar en transportjätte. Samtidigt börjar både transportörer och storbolag som Stora Enso att överge konflikthamnen..

Kristianstadsbladet - 31 jan 14 kl. 10:00

Trafikproblemen oroar näringslivet

Foto: Lukas Ernryd
Trafikunderhållet i Skåne påverkar ekonomin och i förlängningen även arbetstillfällen. Analyschefen på Sydsvenska handelskammaren varnar för följderna om inget görs för att förbättra situationen.
En fråga som diskuteras i Sydsvenska handelskammaren är just hur vintern påverkar stora delar av Skåne.

SVT - 30 jan 17 kl. 08:10

Näringslivet: Enkla jobb snedvrider konkurrens

Regeringen har lovat 30.000 enkla jobb till dem som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Många kommuner försöker samma sak.

DI - 02 jul 18 kl. 20:33

Näringslivet varnar för SD – ”Förödande”

Beskedet från Jimmie Åkesson att han vill att Sverige lämnar EU måste tas på största allvar.  Det menar flera av landets ledande företrädare i näringslivet, som nu vill se en mobilisering för att Sverige inte ska följa britternas exempel..

DI - 27 feb 19 kl. 16:17

Hamnkonflikten hotar näringslivet: ”basindustri kan tvingas stänga”

Hamnkonflikten trappas upp till historisk omfattning efter Hamnarbetarförbundets nya varsel. Enorma kostnader och störningar hotar både näringslivet och samhället. Det hävdar näringslivsföreträdare som varnar för att basindustrin kan tvingas stänga ned anläggningar.

DI - 23 feb 15 kl. 10:28

Näringslivet varnar regeringen för att bryta saudiavtalet

Företrädare för svenskt näringsliv varnar regeringen för att bryta samarbetsavtalet med Saudiarabien.Det skulle spilla över på en rad tunga affärskontrakt vid sidan av de rent militära..

YLE - 18 feb 17 kl. 11:44

SDP:s Antti Rinne varnar för strejkvåg

Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne varnar i Yle-programmet Morgonettan för turbulens på arbetsmarknaden efter näringslivet EK:s beslut att dra sig ur alla centrala avtal. Enligt Rinne finns det risk för en strejkvåg då EK ensidigt går in för att skrota spelreglerna på arbetsmarknaden. - Det är mycket allvarligt.

Västerbottens Folkblad - 29 jan 15 kl. 09:40

Varnar för ett försenat spårbyte

Landshövdingarna i Norrbotten och Västerbotten har skrivit ett krävande brev till regeringen. Där varnas för konsekvenserna av det försenade spårbytet mellan Bastuträsk och Boden på Stambana I brevet hävdas att Trafikverkets senareläggning av spårbytet kan få stora konsekvenser för näringslivet. Ett citat ur brevet:”Länsstyrelserna i Norrbottens och Västerbottens län begär att regeringen snarast ger Trafikverket […].

Expressen - 20 jun 15 kl. 05:36

Experterna varnar för företagares pensioner

Det svenska näringslivet består nästan uteslutande av småföretag – och 72 procent av dem drivs av egenföretagare. De är en riskgrupp som ofta har små inkomster och därmed också låga pensioner..

DN - 08 feb 16 kl. 23:30

Näringslivet fruktar Brexit


Svenskt näringsliv bävar inför nästa år när Brexit, ett brittiskt utträde ur EU, kan bli verklighet. Det skulle drabba både svensk och brittisk ekonomi, varnar Investors ordförande Jacob Wallenberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.