DI > Ekonomi

Friday, 25 September, 22:06

DI - 07 sep 20 kl. 18:51

Brottsligheten tyvärr åter högst på agendanI helgen fick vi ett nytt larm från polisen om att 40 kriminella familjeklaner skakar om Sverige..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brottsligheten, tyvärr, åter, högst, agendan
Trelleborgs Allehanda - 23 okt 14 kl. 08:15

Fastighetsägare åter drabbad av klotter

Foto: Tomas Nyberg
Ännu en gång har gamla Scan-huset blivit nerklottrat. Någon har sprayat högst upp på fastighetens tak, i blickfånget för passerande på östra infarten. "Vi funderar på att skaffa egen bevakning", säger Tonny Rundquist.

YLE - 03 sep 17 kl. 14:26

Vad händer om du och din hund möter ett rovdjur i skogen? Rovdjurstest överraskar många hundägare.

Många hundägare har dykt upp på sandplanen bredvid Kalkvägen i Pargas. Där ska hundarna få pröva på hur det är att möta ett nästan riktigt rovdjur. Det är hundföreningen Par-Hau som arrangerar testet under veckoslutet och på lördagen är intresset stort.

Cornucopia - 12 feb 19 kl. 16:15

Off-grid på Refuge du Goûter

Eftersom jag återigen är ute och promenerar lite i backar passar det med ett inlägg om hur man verkar ha löst den tekniska energi- och vattenförsörjningen, samt avlopp, på fjällstationen Refuge du Goûter på Mont Blancs standardled. Här kan vi prata verkligen off-grid utan möjlighet till att haka på infrastruktur, ens i form av vägtransporter.3817 meters höjd.

Skånskan - 10 nov 18 kl. 14:14

”Vardagens expresståg skenar tyvärr för fort”

Krönika Jag hade glömt hela allhelgonahelgen. Det har varit så mycket, jag har med nöd och näppe hunnit äta, eller för den delen andas. Helgon och själar har inte rymts i kalkylen.

Magazin24 - 18 jul 12 kl. 16:54

Böter eller fängelse för lånat id

Polisen går ut och varnar för vilka konsekvenser det kan bli för någon som har lånat ett id och försöker ta sig in på uteställen. Det kan vara frestande för ungdomar att låna en annans person id-handling för att komma in på uteställen. Polisen går nu ut och varnar för vilka konsekvenser som det kan bli om man blir ertappad med ett lånat id.

Cornucopia - 16 okt 16 kl. 12:56

Lite fakta om Georgien

Inför en serie artiklar om Georgien kan det vara bra att reda ut lite fakta. Visste ni t ex att det endast finns sex skatter i Georgien (snart fem), samtliga platt skatt? Eller att Georgien är landet med tredje lägst brottslighet i världen?

SmålandsPosten - 26 feb 14 kl. 22:15

Inga kvinnori Österstyret

Enligt klubbens stadgar ska Östers IF:s styrelse bestå av både män och kvinnor.
Men trots att torsdagens årsmöte tar beslut om en ökning av antalet ledamöter är samtliga i styrelsen alltjämt män.
– En bristvara.

SmålandsPosten - 26 feb 14 kl. 22:15

Inga kvinnor i Österstyret

Enligt klubbens stadgar ska Östers IF:s styrelse bestå av både män och kvinnor.
Men trots att torsdagens årsmöte tar beslut om en ökning av antalet ledamöter är samtliga i styrelsen alltjämt män.
– En bristvara.

Cornucopia - 01 jul 14 kl. 12:08

"Foliehattsblogg"

I kommentarsfältet till Metros artikel om (f!):s köpta följare på Facebook kallas den här bloggen en foliehattsblogg, vilket är oerhört roande. Alla som läser bloggen vet att jag tar bestämt avstånd från konspirationsteorier och kallar konspirationsteoretiker för konspirationsnötter.

YLE - 12 apr 17 kl. 08:54

Här röstade bara 37 procent - Lawrence är en av dem som inte röstar

Valdeltagandet i huvudstadsregionen varierade stort i årets kommunalval. Flitigast att rösta var man i Svedängen i Helsingfors där valdeltagandet var 80 procent. Det lägsta valdeltagandet hittas i röstningsområdet Sockberget-Kirstibacken i Esbo där bara omkring 37 procent röstade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.