DI > Ekonomi

Saturday, 19 September, 10:21

DI - 07 sep 20 kl. 16:35

”Jag tror att Annie Lööf blir vice statsminister”Kommer Annie Lööf ta över som vice statsminister? Och hur ska klan-kriminaliteten bekämpas bäst?.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Annie Lööf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag troratt , Annie, Lööfblir , vice, statsminister
DI - 07 sep 20 kl. 16:17

Snart är Annie Lööf vice statsminister

Centerledaren Annie Lööf höll presskonferens på måndagen för att tillsammans med statsminister Stefan Löfven presentera ett ekonomiskt….

Nyheter 24 - 16 okt 11 kl. 10:07

Söndagsintervjun: Annie Lööf


Nyheter24:s Eric Rosén hälsar på Annie Lööf på Näringsdepartementet. Har du träffat Annie Lööf?Hon är precis som du tror att hon ska vara.

TA - 23 sep 11 kl. 10:28

Annie Lööf redo för rivstart

Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
Blir den yngsta ordförande partiet haft.
Hon blir den yngsta ordförande partiet haft, men har ett starkare stöd än många av företrädarna. Vid tjugo i tio valdes Annie Lööf med acklamation till Centerns nya partiordförande på stämman i Åre.

BT - 09 jan 13 kl. 14:56

Annie Lööf avbryter semester

C-ledaren Annie Lööf fick avbryta sin semester för att åka hem till en stormig debatt om månggifte, fri invandring och nyliberalism. Lööf hade tänkt hålla tyst och låta remissbehandlingen i partiet ha sin gång fram till den 5 februari. ?

News55 - 01 apr 16 kl. 15:56

Annie Lööf tillbaka på jobbet – och som skådis

Se filmen om Annie Lööfs comeback:    På fredagen klev partiledaren Annie Lööf (C) åter in på kontoret i riksdagen efter ett halvårs föräldraledighet. Och för att lägga in några extra järn i elden valde Centerpartiet att publicera en humoristisk kortfilm om hennes comeback. ”Lugnt på jobbet” Filmen börjar med att Centerpartiets gruppledare och förste vice partiordförande Anders W Jonsson, som under Annie Lööfs mammaledighet vikarierat som partiledare, sitter bakåtlutad med fötterna på Annie Lööfs skrivbord och säger i telefon att det har varit väldigt lugnt på jobbet på senaste tiden.

TA - 29 sep 11 kl. 11:15

Annie Lööf blir ny näringsminister

Foto: Scanpix
"Maud Olofsson och Andreas Carlgren lämnar regeringen."
? Maud Olofsson och Andreas Carlgren lämnar regeringen, sade statsminister Fredrik Reinfeldt i Rosenbad, omgiven av de tre Centerkvinnorna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför är Annie Lööf Sveriges åttonde sexigaste politiker

Annie Lööf är en av Sveriges mest närvarande politiker. Alla har en åsikt om henne, och det går inte att undvika Centerpartiets partiledare, vare sig man vill eller inte. Före valet, efter valet, före decemberöverenskommelsen, efter decemberöverenskommelsen.

Alliansfritt Sverige - 28 jan 11 kl. 10:30

Valanlys -okonkreta avgångskrav, inför vice partiledare och gör som Stureplanscentern

NOTIS. SvD skriver om Centern valanalys:- Det finns inga konkreta avgångskrav för Maud. Det har lyfts enstaka röster, och det är helt naturligt med ett sådant valresultat, säger riksdagsledamoten Annie Johansson som lett valanylsgruppen, till Ekot i Sveriges RadioTja, så kan du också säga det.

Expressen - 22 maj 18 kl. 19:44

”C utesluter extrema – SD gör dem till vice talman”

Det hettade till rejält flera gånger i debatten mellan Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) i Expressen TV:s ”Duellen 2018”.Bland annat när det handlade om extrema personer i partierna.– När personer i mitt parti har extrema åsikter utesluts dem.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 11:49

Storbråk när Ebo:s vice ordförande valdes

ESLÖV – Fy skäms på er. Det här tråkigt att se.
Ingemar Jeppsson (C) utväxlade hårda ord mot majoritetspartierna när vice ordförande i Eslövs kommunala bostadsbolag utsågs på måndagskvällen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.