DI > Ekonomi

Sunday, 20 September, 16:33

DI - 07 sep 20 kl. 16:17

Snart är Annie Lööf vice statsministerCenterledaren Annie Lööf höll presskonferens på måndagen för att tillsammans med statsminister Stefan Löfven presentera ett ekonomiskt. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Annie Lööf, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart är Annie, Lööf, vice, statsminister
DI - 07 sep 20 kl. 16:35

”Jag tror att Annie Lööf blir vice statsminister”

Kommer Annie Lööf ta över som vice statsminister? Och hur ska klan-kriminaliteten bekämpas bäst?.

Nyhetskanalen - 23 apr 12 kl. 18:44

C: "Annie Lööf ska bli statsminister"

Centerpartiet är i kris och kämpar i motvind men i en ny handlingsplan sätts målsättningen högt. Tanken är att Centern ska bli den dominerande kraften i svensk politik och att partiledaren Annie Lööf ska bli statsminister. Ett drygt halvår efter det att Annie Lööf och en delvis ny partistyrelse tog över efter Maud Olofsson och hennes arv har förhoppningarna om ett snabbt lyft för partiet kommit på skam.

E24 - 21 apr 17 kl. 19:00

Annie Lööf: ”Jag hoppas bli vice statsminister”

Att hamna på listan över ”Sveriges bråkigaste” tar Centerns Annie Lööf med aktning och lovar vara tillräckligt bråkig inför nästa val för att nå sina mål. .

Expressen - 12 sep 18 kl. 06:24

Planen: Så kan Annie Lööf bli statsminister

Å ena sidan ska hon aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna. Å andra sidan tänker hon icke sätta sig i en Stefan Löfven-ledd regering.Hur tänkte Annie Lööf när hon satsade allt på ett kort och med sina principer riskerar hela regeringsmakten?

SR - 14 sep 18 kl. 07:58

Isabella Lövin (MP) öppnar för Annie Lööf som statsminister

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin öppnar för att centerledaren Annie Lööf kan bli nästa statsminister..

DN - 15 sep 18 kl. 05:00

”Gör Annie Lööf till statsminister i nya regeringen”

Centerpartiets ledare Annie Lööf borde bli statsminister efter Stefan Löfven. Hon skulle kunna leda en bred blocköverskridande regering där både Socialdemokraterna och Moderaterna kan ingå..

Expressen - 22 nov 18 kl. 12:46

MP:s ultimatum: Annie Lööf som statsminister

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin och Gustav Fridolin är beredda att överge Stefan Löfven och sätta sig i en alliansregering, kan Expressen avslöja. Kravet är att Annie Lööf – och inte Ulf Kristersson – utses till statsminister och därför föll alternativet.Uppgifterna bekräftas också av en C-källa:– Moderaterna vägrar..

Expressen - 11 sep 18 kl. 16:05

Sätt stopp för Annie Lööf som statsminister

Centerledaren Annie Lööf har klättrat upp på så höga hästar att det är svårt att se hur hon ska ta sig ner igen. Men det är sannerligen inget skäl att erbjuda henne statsministerposten..

DN - 15 nov 18 kl. 15:00

”Låt Anders Ygeman eller Annie Lööf bli statsminister”

S-gruppledaren Anders Ygeman eller Centerledaren Annie Lööf vore båda lämpliga som statsministrar. Även EU-kommissionär Cecilia Malmström skulle vara ett bra namn, skriver läsaren Allan Gut..

TA - 29 sep 11 kl. 11:15

Annie Lööf blir ny näringsminister

Foto: Scanpix
"Maud Olofsson och Andreas Carlgren lämnar regeringen."
? Maud Olofsson och Andreas Carlgren lämnar regeringen, sade statsminister Fredrik Reinfeldt i Rosenbad, omgiven av de tre Centerkvinnorna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.