Resume > Ekonomi

Monday, 21 September, 19:07

Resume - 20 aug 20 kl. 13:06

Ministern om Resumé Insikts granskning: ”Allvarligt om reglerna inte följs”Resumé Insikts granskning visar att barn under 18 år i sociala medier exponeras för reklam som är etiskt tveksam – och kan vara olaglig. ”Vi måste vara öppna för om lagen behöver förstärkas”, säger civil- och konsumentminister Lena Micko..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Resumé Insikts, Insikts, Lena Micko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministernom , Resumé, Insikts, granskning, Allvarligtom , reglernainte , följs
DN - 12 dec 19 kl. 20:13

Ministern om DN:s granskning: Det gör ont att läsa

– Förskräckliga siffror, säger jämställdhetsminister Åsa Lindhagen om DN:s granskning av hur många barn i svenska….

GöteborgsPosten - 25 jul 20 kl. 20:51

Ministern efter GP:s granskning: ”Jag förväntar mig skärpt lagstiftning”

Djurrättsterrorn är ett hot mot demokratin enligt landsbygdsminister Jennie Nilsson..

GöteborgsPosten - 27 jul 11 kl. 14:48

Nya avhopp från Uppdrag granskning

SVT:s flaggskepp Uppdrag granskning har drabbats av nya avhopp, skriver Resumé. Tre redaktörer lämnar nu redaktionen, som tidigare kritiserats för ett hårt arbetsklimat..

Expressen - 29 apr 15 kl. 18:36

Köper pr-hjälp efter "Uppdrag granskning"

Nu slår Sjöfartsverket tillbaka mot Uppdrag granskning. Myndigheten har köpt pr-hjälp för 300 000 kronor, enligt Resumé. Men ett filmklipp som man lade ut på Facebook blev så hånat att det togs bort efter bara några timmar..

Regeringen - 12 sep 13 kl. 16:19

EU-ministern håller linjetal

Klockan 17.00 på måndag den 16 september håller EU-minister Birgitta Ohlsson ett linjetal i Rosenbad om Europas värderingar, vardagsfrågor och visioner. Pressmeddelande: EU-ministern bjuder in till linjetal Artikel: "Årlig granskning av mänskliga rättigheter i EU ett måste" Statsrådsberedningen, 12 september 2013.

DN - 03 jan 17 kl. 16:29

Ministern vill se över prishöjningar på receptfritt

S-ministern Gabriel Wikström (S) vill se över prisutvecklingen för receptfria läkemedel. Det säger han efter DN:s granskning som visar att priserna på mindre vanliga produkter stigit snabbade än priser i genomsnitt. Men den utredning som granskar avregleringen har inget uppdrag att granska prisutvecklingen..

SvD - 04 mar 17 kl. 17:30

Ministern: ”Beredd att gå nästan hur långt som helst”

Justitieminister Morgan Johansson (S) vill ”städa upp” i assistansbranschen efter SvD:s granskning. Ministern vill se fler poliser som är specialiserade på bidragsbrott, fler fällande domar mot fuskarna och öppnar för en ny utredningsenhet inom Försäkringskassan. – Vi kommer gå fram med nya lagförslag på området före valet, säger Johansson..

SVT - 30 jan 19 kl. 22:26

Ministern om skolsegregationen: Negativ utveckling för alla barn

Den ökande segregationen i skolan har skapat en allvarlig situation för svensk skola. Det säger utbildningsminister Anna Ekström (S) efter SVT Nyheters granskning. I kvällens Aktuellt pressades ministern om vad Socialdemokraterna konkret gjort för att minska segregationen..

Skånskan - 18 mar 20 kl. 05:30

Ministern ler i mjugg åt avslutat avtal i Lomma

Även om det inte verkar så i dessa dagar finns det tydligen fler frågor än corona i huvudet på politiker. Socialminister Lena Hallengren har uppenbarligen läst Sydsvenskans granskning av äldrevården i Lomma kommun. Hon ser genast chansen att dra politiska poäng när det gäller vinster i välfärden.

Aftonbladet - 13 feb 20 kl. 16:02

Ministern om Aftonbladets granskning: Jag blir förbannad

▸ Socialminister Lena Hallengren (S) reagerar starkt på Aftonbladets granskning av falska sjuksköterskor och läkare i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.