DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:49

DI - 20 aug 20 kl. 12:59

Volvos teknik får toppbetyg i USADigitala eller analoga spakar och instrument i bilen? Eller både och? Biltillverkarna experimenterar och skryter ofta med stora skärmar och. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvos, teknikfår , toppbetygi , USA
VA - 07 aug 18 kl. 16:41

Volvos teknik kunde förhindrat Ubers dödsolycka – men den var avstängd

Volvos system kunde lett till att olyckan undvikits helt eller åtminstone blivit lindrigare. .

Nyteknik - 08 aug 18 kl. 13:00

Volvos teknik hade kunnat rädda kvinnan i Ubers dödsolycka

Uber kopplade ur Volvos säkerhetssystem, och den egna tekniken missade en cyklist. Nu konstaterar Insurance Institute for Highway Safety att dödsolyckan hade kunnat undvikas om testbilen istället använt XC90:s säkerhetsteknik..

GöteborgsPosten - 04 aug 17 kl. 10:44

Volvos teknik snart i Geelys bilar

Nu ska Volvo Cars dela teknik med Geely Auto och Lynk & Co. Avtalen skrevs under i kinesiska handelsstaden Ningbo på fredagen..

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 05:00

Nu öppnar Volvos bilfabrik i USA – mitt under växande handelskrig

I dag onsdag invigs Volvos första bilfabrik i USA, en investering på närmare 10 miljarder, samtidigt som hotet om höjda tullar är starkare än på länge.
– Ett superläge, och jag vet inte om det är bonnröta eller skicklig analys som ligger bakom att de öppnar i USA just nu, säger branschorganisationen FKG:s Fredrik Sidahl som menar att de västsvenska underleverantörerna nu måste följa efter..

Dagensanalys.se - 10 maj 16 kl. 15:00

Nästan dubbelt så många använder kroppsnära teknik i USA än i EU

En ny kvartalsrapport kring kroppsnära teknik – alltså sådant som smartwatches och träningsarmband – så ligger den amerikanska marknaden ett stort steg före den europeiska när det kommer till användande av dessa tekniska lösningen. Men det ändå långt ifrån alla amerikaner som tagit till sig den nya tekniken. Kvartalsrapporten Kantar Worldpanel ComTech’s Wearable service har haft sin första premiär och kan spanas in här.

Nyteknik - 29 nov 18 kl. 07:36

Trumps tullar hindrar Volvos expansionsplaner i USA

Volvo Cars slopar planerna på expansion vid den nya fabriken i Charleston i South Carolina, USA, säger företagets vd Håkan Samuelsson till USA Today. Anledningen uppges vara de högre tullavgifter som president Donald Trump infört mot Kina..

LV - 13 dec 14 kl. 06:05

Volvos dilemma i USA

När Volvo presenterar efterföljaren till XC90 betonar man hur avgörande det är att modellen slår i USA. Först då kan den bli den succé som Volvo behöver. Formgivningen som är stram och konservativ lovordas av oss journalister.

SvD - 07 jan 15 kl. 09:14

Volvos bästa USA-kvartal sedan 1988

Orderingången på marknaden för tunga lastbilar i december i USA tycks ha varit klart över förväntningarna, och bör göra det fjärde kvartalet 2014 till det bästa kvartalet sedan 1988..

SR - 20 jun 18 kl. 12:15

Volvos vd: Nya USA-fabriken positiv också för Sverige

I dag invigs biltillverkaren Volvo Cars första fabrik i USA. Vd:n Håkan Samuelsson menar att den kommer vara bra också för Sverige. Men facket oroar sig för en speciell sysselsättningsgaranti som finns vid den nya fabriken.

DI - 18 maj 20 kl. 19:07

Press på Volvos färska USA-fabrik – bilmodell ratas

Volvo Cars USA-fabrik – en investering på 11 miljarder kronor – har blivit en missräkning för ledningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.