DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:58

DI - 20 aug 20 kl. 12:44

Kursraketerna rasar tvåsiffrigt på röd börsStockholmsbörsen var på ett relativt surt humör under torsdagen och vid lunchtid hade det breda OMXSPI-indexet backat med 0,8 procent medan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
OMXSPI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kursraketerna, rasar, tvåsiffrigt, röd, börs
Dagens PS - 24 okt 19 kl. 09:55

Nokia rasar tvåsiffrigt på Helsingfors-börsen

Telekombolaget Nokia faller i dag med runt 22 procent, vilket är den största nedgången under de 20 senaste åren. Bolaget sänkte i samband med delårsrapporten utsikter för vinst per aktie och marginaler för 2019-2020, mot bakgrund av ökande marginalpress. Nokia presenterade också ett långsiktigt marginalmål.

DI - 30 jul 19 kl. 17:14

Sportmodebolaget rasar tvåsiffrigt på rapport

Det amerikanska sportmodebolaget Under Armour sänkte på tisdagens sin försäljningsprognos för Nordamerika under 2019. Beskedet fick ett kyligt mottagande på Wall Street där aktien rasar med drygt 14 procent. .

DI - 21 apr 20 kl. 10:48

Qliro rasar tvåsiffrigt på rapport

E-handelskoncernen Qliro Group rasar med omkring 13 procent efter att bolaget redovisat en utökad förlust under det första kvartalet 2020. .

DI - 29 jan 19 kl. 14:31

Gamestop avslutar försäljningsprocessen – aktien 22 procent rasar i förhandeln

Styrelsen i Gamestop har avslutat processen med att sälja bolaget under en bredare strategisk översyn. Enligt ett uttalande saknas tillgänlig finansiering på villkor som skulle vara acceptabla för en potentiell köpare. Aktien rasar tvåsiffrigt i förhandeln..

DI - 01 mar 16 kl. 11:43

Barclays rasar tvåsiffrigt i London

Den brittiska banken Barclays rapport fick tummen ned av investerarna i London..

Dagens PS - 06 apr 18 kl. 09:52

Bolaget vinstvarnar – aktien rasar tvåsiffrigt

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med lägre kurser, i linje med omvärlden. Sentimentet är tyngt av nya tullbesked från Donald Trump. Senare i dag riktas blickarna mot den amerikanska sysselsättningsrapporten, som i februari visade ett minskat tryck på timlönerna.

VA - 06 nov 18 kl. 09:05

Mobilspelsbolaget rasar tvåsiffrigt

Stockholmsbörsen öppnar svagt upp på tisdagsmorgonen. .

DI - 09 nov 18 kl. 17:59

Bistert på Wall Street – spelutvecklaren rasar tvåsiffrigt

De ledande börserna på Wall Street handlades lägre efter ett par timmars fredagshandel efter att Federal Reserve som väntat valt att lämna räntan orörd på torsdagskvällen men indikerat att den amerikanska ekonomin är stark, vilket ytterligare ökar sannolikheten för en höjning i december..

DI - 28 feb 19 kl. 10:15

Tvärnit för Aston Martin – rasar tvåsiffrigt på rapport

Lyxbilstillverkaren Aston Martin faller 12,7 procent i den tidiga Londonhandeln efter att bolaget lämnat sin bokslutskommuniké under morgonen..

VA - 13 mar 19 kl. 09:11

Eftersläntrare i rapportfloden rasar tvåsiffrigt när börsen öppnar

Ventilationsbolaget Systemair störtdyker efter att ha redovisat bokslut, och även Clas Ohlson straffas hårt på Stockholmsbörsen. Solenergibolaget Etrion som också rapporterar går åt motsatt håll i onsdagens tidiga handel. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.