DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 12:14

DI - 14 aug 20 kl. 21:03

Medvind för Demokraterna inför val-kickoffDemokraterna har medvind i opinionen inför konventet nästa vecka, inte minst efter Joe Bidens hyllade val av vicepresidentkandidat. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Demokraterna, Joe Bidens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medvindför , Demokraternainför , val-kickoff
DalaDemokraten - 11 maj 14 kl. 16:44

Kickoff för S inför valen

Omkring hundra personer hade tagit plats i ett café i Kupolens nedre plan där, förutom Marita Ulvskog, även Borlänges och Dalarnas riksdagsledamot Peter Hultqvist pratade val, i första hand EU-valet som hålls om i slutet av den här månaden. Det handlade även en del om höstens riksdagsval..

Alliansfritt Sverige - 04 jun 14 kl. 10:10

Från korvgrillning till torra bullar och gojibär i tablettask

Under Almedalsveckan år 2012 bjöd Annie Lööf in sina partiledarkollegor till ett möte hemma hos sina föräldrar i Maramö. Hon menade i sitt tal att alliansen behövde en nytändning och lite nya fräscha idéer. Ett alliansen 2,0 - refresh.

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 00:30

Arbetslinjen ligger fast

Innan riksdagsvalet 2006 förtidspensionerades omkring 140 personer om dagen i Sverige. Det var ett sätt för den socialdemokratiska regeringen att frisera arbetslöshetssiffrorna och därmed sopa utanförskapet under mattan. Det var bland annat mot bakgrund av detta som bidrog till att Alliansen vann valet och lyckades tillskansa sig egen majoritet i riksdagen under parollen att folk skulle jobba, inte gå på bidrag.

YLE - 27 jan 14 kl. 15:05

Sven Jerkku vill ha smidigare EU-byråkrati

Sven Jerkku är en av SFP:s fyra österbottniska kandidater i EU valet och den hittills enda kandidaten i Sydösterbotten. Jerkku vill speciellt lyfta fram frågor som rör småföretagare. - Det handlar om den här onödiga byråkratin med invecklade papper.

Skånskan - 11 jun 19 kl. 05:00

Elever fick försmak av nya visionen

ESLÖV Lärarnas stora flyttdag på Bergagymnasiet blev en temadag för eleverna då de fick information om ämnet Hållbara val. Det handlade exempelvis om klimaträttvisa, barnkonventionen, slow food och återvinning.Eleverna fick höra föreläsningar av organisationer som Sida, Rädda Barnen, Merab och ideella föreningen Jordens Vänner medan lärarna packade lådor.

Skånskan - 20 okt 19 kl. 11:00

Hoppas att fler vill erbjuda prao

höör Det har blåst motvind när det gäller synen på praoplatser de senaste åren. Nu är dock praon obligatorisk och i Höörs kommun gör man en nysatsning genom att gå med i det regionala projektet samverka.nu.

Sydsvenskan - 31 jan 13 kl. 06:30

Lite sexism är väl inget att bråka om?

För ett år sedan intervjuade tidningen Sterns reporter Laura Himmelreich, 29, det liberala partiets gruppledare Rainer Brüderle, 66. Intervjun ägde rum i en hotellbar. FDP-politikern uppskattade journalisten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.