DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 14:14

DI - 14 aug 20 kl. 20:26

Ann Linde: EU förbereder sanktioner mot BelarusEU:s utrikesministrar har enats om att förbereda riktade sanktioner mot individer inblandade i den senaste tidens utveckling i Belarus. ”Vi. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Linde, Belarus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, LindeEU , förbereder, sanktionermot , Belarus
SVT - 11 aug 20 kl. 22:42

Ann Linde: Utesluter inte sanktioner mot Belarus

Utrikesminister Ann Linde varnar för att sanktioner kan bli aktuellt om Belarus inte genast släpper de oppositionella som frihetsberövats i samband med protesterna mot söndagens valresultat. – Det som hänt är helt förfärligt. Dels alla arresteringar och det våld som använts, till och med dödligt våld, efter det här valet som vare sig varit fritt eller rättvist, säger hon i SVT:s Aktuellt..

SR - 14 aug 20 kl. 18:59

EU:s utrikesministrar förbereder sanktioner mot Belarus

EU:s utrikesministrar har på sitt pågående möte enats om att förbereda sanktioner mot Belarus, säger Sveriges utrikesminister Ann Linde..

DI - 05 feb 19 kl. 22:08

Ann Linde: "Det kan införas sanktioner igen"

På Kubal i Sundsvall är man medveten om att nya sanktioner kan införas mot smältverkets ryska ägare.  Inte heller utrikeshandelsminister Ann Linde utesluter att det kan komma sanktioner som drabbar svenska företag..

Cornucopia - 10 sep 19 kl. 15:12

Regeringsförklaringen: Nej till Nato borta - Ann Linde ny utrikesminister

I statsminister Stefan Löfven (S) regeringsförklaring vid riksdagens öppnande hade tidigare formulering om att Sverige inte ska gå med i Nato strukits, och istället ska försvarssamarbeten fördjupas och den transatlantiska länken värnas. Ser man redan effekterna av att Margot Wallström avgått som utrikesminister?
Ann Linde (S), ny utrikesminister.

SVT - 07 aug 18 kl. 14:54

Ann Linde (S): ”Jag ser i dagsläget ingen direkt ljusning”

Svenska bilindustrin drabbas först av Irans sanktioner. Scania är ett av många svenska företag som trappar ner sin verksamhet i landet då det annars kan försvåra affärsmöjligheter med USA. – Jag ser i dagsläget ingen direkt ljusning.

Regeringen - 20 jun 17 kl. 09:55

Ann Linde till ministermöte i Luxemburg om Brexit

EU- och handelsminister Ann Linde deltar när rådet för allmänna frågor (GAC) möts i Luxemburg idag den 20 juni. Mötet förbereder det Europeiska rådet den 22-23 juni med stats- och regeringscheferna. På dagordningen står bland annat Brexitförhandlingarna och omlokalisering av den Europeiska Läkemedelsmyndigheten (EMA)..

Regeringen - 18 apr 18 kl. 14:40

Pressinbjudan: Ann Linde möter representanter för svensk skogsindustri för att diskutera Brexit

Vid ett seminarium på tema svensk skogsindustri kommer EU- och handelsminister Ann Linde att berätta om regeringens arbete med den pågående förhandlingen om Storbritanniens framtida utträde ur EU och hur den påverkar handel och EU-samarbetet. Regeringen är också mycket intresserad av att höra hur branschen förbereder sig för de kommande förändringarna, och vilka frågor som ses som särskilt viktiga för dem i de kommande förhandlingarna mellan EU och Storbritannien..

DI - 12 jan 20 kl. 14:36

Ann Linde ryter till mot Iran: ”Fruktansvärt och förfärligt”

Utrikesminister Ann Linde ger inga besked om EU bör rikta sanktioner mot Iran efter nedskjutningen av ett civilt….

GöteborgsPosten - 14 aug 20 kl. 20:01

Linde: EU förbereder sanktioner mot Belarus

EU:s utrikesministrar har enats om att förbereda riktade sanktioner mot individer inblandade i den senaste tidens utveckling i Belarus..

DI - 29 maj 20 kl. 16:43

Ann Linde: Svenskt krav på Kinasanktioner kan ge motreaktion

Det kan finnas en risk för att Kina reagerar negativt mot Sverige när Sverige är enda land inom EU som lyfter frågan om sanktioner, säger….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.