DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 11:55

DI - 14 aug 20 kl. 19:23

Amazon utreds för konkurrensbrottE-handelsjätten Amazon utreds nu i Kanada av deras motsvarighet till Konkurrensverket för misstänkta konkurrensbrott..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Amazon, Kanada, Konkurrensverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazonutreds för , konkurrensbrott
DN - 1 timme sedan

Amazon ska ta Eskilstuna till fornstora dagar

Hösten 2020 kan i efterhand komma att ses som en milstolpe för Eskilstuna. Efter beskedet från e-handelsjätten Amazon är inget sig likt. –.

Dagens PS - 25 jan 19 kl. 10:00

Amazon kan åka på miljardböter

E-handelsjätten Amazon kan komma att utredas av EU-kommissionen. Kommissionen tittar just nu på om det amerikanska bolaget konkurrerar med sina egna partners genom att använda den datan som de samlat in från dem, rapporterar Sveriges Radio. EU-kommissionen kommer snart att fatta beslut om det skall inledas en formell utredning mot Amazon rörande konkurrensbrott.

DI - 11 sep 19 kl. 13:05

Amazon under lupp – utreds för konkurrensbrott

Amerikanska FTC-kommissionen har påbörjat en konkurrensutredning mot Amazon..

Expressen Dina Pengar - 17 aug 20 kl. 12:33

Tyskland utreder Amazon för konkurrensbrott

Den tyska konkurrensmyndigheten har inlett en utredning mot Amazon, efter misstankar om att den amerikanska e-handelsjätten påverkat handlares prissättning..

Computer Sweden - 24 jul 19 kl. 12:13

It-jättar utreds i USA för misstänkta konkurrensbrott


Det amerikanska justitiedepartementet misstänker att att Amazon, Apple, Facebook och Google agerat konkurrenshämmande, vilket kan ha lett till minskad innovation och varit till skada för kunderna..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 20 kl. 01:13

Google utreds för konkurrensbrott

En grupp delstatsåklagare i USA väntas stämma nätjätten Google för brott mot konkurrenslagarna, erfar Wall Street Journal. Google, tillsammans med andra nätjättar som Facebook, Amazon och Apple är föremål för en rad utredningar gällande anklagelser om a.

IDG - 13 jun 20 kl. 17:04

Amerikanska myndigheter ska utreda App Store för konkurrensbrott


I juli kommer cheferna för Apple, Alphabet, Amazon och Facebook att frågas ut av USA:s representanthus gällande misstankarna om brott mot landets konkurrenslagar..

Cornucopia - 29 jul 20 kl. 10:14

Nu ska e-handelsbolaget Amazon etablera sig i Sverige i år igen

Enligt mediauppgifter ska e-handelsbolaget Amazon etablera sig i år igen, och denna gång är det likt tidigare år bekräftat, fast inte av Amazon. Kanske blir det rätt i år, men varje sommar de senaste tio åren har just detta sagts, kanske på grund av brist på nyheter för media att skriva om. Ooops, fel bild.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 13:01

Amazon lanserar eget retargeting-verktyg för bannerannonser

E-handelsjätten Amazon fortsätter expandera sin annonsverksamhet och kommer enligt uppgifter från Bloomberg att inom kort lansera ett eget verktyg för retargeting-annonser som ska kunna konkurrera med Google och Criteo. Förra året växte Amazons annonsverksamhet med 60 % till hela 1,7 miljarder dollar (nästan 15 miljarder kronor). Nu fortsätter de sin aggressiva expansion och enligt uppgifter som Bloomberg kommit över testar Amazon just nu sitt eget verktyg som ska låta företag få ut Amazon-annonser på andra plattformar på nätet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.