Realtid > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 07:34

Realtid - 14 aug 20 kl. 15:19

Länsförsäkringar tappar förvaltare och skaffar en nyUnder hösten sker personalförändringar både inom Länsförsäkringar/">försäkringar Fonders fastighetsteam och småbolagsfond..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Länsförsäkringar Fonders

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länsförsäkringar, tappar, förvaltareoch , skaffaren ny
Realtid - 14 aug 20 kl. 15:19

Länsförsäkringar tappar två profilerade förvaltare

UPPDATERAD Under hösten sker personalförändringar både inom Länsförsäkringar Fonders fastighetsteam och småbolagsfond. En förvaltare går till norska NRP, en annan startar eget..

Cornucopia - 31 okt 19 kl. 08:24

Länsförsäkringar Bank följer Handelsbanken - tar 275:- SEK i kundavgift

Länsförsäkringar Bank följer efter Handelsbanken och inför en årsavgift på 275:- SEK per år. Detta är en höjning av tidigare avgift med över 14%, och förr slapp man avgiften om man hade lån och försäkringar hos Länsförsäkringar.
Foto: LänsförsäkringarInlägget innehåller reklam längst ner.

PrivataAffärer - 28 nov 18 kl. 11:21

Länsförsäkringar: Budet på Stendörren är för lågt

Läs också: EQT lägger bud på Stendörren Det skriver Peter Norhammar, förvaltare av Länsförsäkringars fastighetsfond, i ett email till Nyhetsbyrån Direkt efter att Länsförsäkringar Fondförvaltning tidigare på onsdagen flaggat för ett innehav om drygt 10 procent av aktiekapitalet. Peter Norhamnnar påpekar att Länsförsäkringar är av uppfattningen att substansvärdet redan i nuläget ”ligge

Realtid - 12 mar 19 kl. 14:56

Länsförsäkringar: ”Vi har väldigt bra förvaltare”

En mix av egna förvaltare och en ständig utvärdering av externa. Dessutom ett ordentligt öra för vad kunderna har för behov. Så beskriver Eva Gottfridsdotter-Nilsson framgångarna för Länsförsäkringars fondverksamhet..

Realtid - 09 nov 15 kl. 10:10

Allra hämtar från Länsförsäkringar

Kapitalförvaltaren anställer David Halef som portföljförvaltare och execution trader..

BT - 07 jul 14 kl. 08:35

Fler unga skaffar kort

Allt fler unga skaffar bankkort tidigt, men vad som ingår skiljer sig kraftigt åt mellan bankerna. Med sitt första egna bankkort kan ungdomarna både ta ut pengar i bankomat och handla med kort i butik. Bröderna Johan och Gustav Erikson är 14 respektive 17 år.

Affärsvärlden - 22 jan 14 kl. 14:53

Storägare: Sheltons Petrogrand-bud "industriellt logiskt"

Storägaren Länsförsäkringar Fonders förvaltare anser att Shelton Petroleums bud på oljebolaget Petrogrand, tidigare Malka Oil, är "industriellt logiskt"..

PrivataAffärer - 24 feb 20 kl. 06:22

“Ett fantastiskt år för fastighetssektorn”

Fakta: Länsförsäkringar Fastighet Europa är en aktiefond som investerar i börsnoterade fastighetsbolag på Europas börser. Svenska bolag står för ca tio procent och dominerande länder är Storbritannien, Spanien och Tyskland. Under 2019 steg fonden ca 38 procent och spås fortsatt generera positiv avkastning under 2020.

Opinionen.se - 11 feb 14 kl. 06:00

Så mycket sparar svenskarna


En majoritet av svenskarna, 65 procent, sparar pengar varje månad. Det vanligaste sparbeloppet är 2 000 kronor. Men mer än en femtedel sparar inget alls – en ökning jämfört med tidigare.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 05:55

Så mycket sparar svenskarna

En majoritet av svenskarna, 65 procent, sparar pengar varje månad. Det vanligaste sparbeloppet är 2 000 kronor. Men mer än en femtedel sparar inget alls - en ökning jämfört med tidigare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.