BT > Nyheter

Sunday, 18 November, 02:42

BT - 19 jan 11 kl. 07:32

Skidbacken till salu
Ryktet gr i Bollebygd att skidbacken vid Bollekollen r sld, men garen Gte Gustafsson avlivar ryktet.
Backen r fortfarande till salu efter nnu en snrik vinter utan skidkning.
Det som ftt igng ryktet att det r ngot p gng r att Gte Gustafsson brjat avverka skog p sin mark.
? Men den skogen slde jag fr tre r sedan ven om avverkningen sker frst nu, sger han.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skidbackentill , salu
Västerbottens Folkblad - 24 mar 13 kl. 17:19

Klassisk skidbacke till salu

Skidbacken i Kassjö utanför Umeå letar nya ägare. Skidbacken i Kassjö har lagts ut till försäljning. Det begärda priset är just under fyra miljoner kronor.

YLE - 26 aug 15 kl. 05:13

Skidbacken får skulden när grundvattnet sjunker

Tallmo sandgrop i Sibbo ska stängas på grund av brist på vatten. Enligt kommunen kan skidbacken intill ha använt så mycket grundvatten att vattnet i sandgropen tagit slut. Skidbackens personal är av annan åsikt.

YLE - 18 feb 16 kl. 08:55

Kamerorna följer med till skidbacken

Den hetaste trenden i skidbacken är att dokumentera sina hopp och tricks för att sedan publicera foton och videoklipp på sociala medier. Vid skidcentret i Tallmo skidar många med en kamera fastsurrad på hjälmen. Det är en ovanligt fin och solig februaridag då Yle Östnyland besöker Tallmo skidcentrum i Sibbo.

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 18 kl. 15:20

Bygg ditt eget hus – vid skidbacken

Expanderar. Nio tomter är till salu vid Valfjällets fot intill Matts Olssons backe. Och 22 till kommer i en andra etapp.

IDG - 25 feb 11 kl. 14:03

10 coolaste prylarna i skidbacken

Vintern har brett ut sig i vårt land sedan länge, men livet i skidbacken ska inte tvinga dig att lämna bort prylarna. M3 tipsar om coolaste prylarna i skidbacken som håller ditt prylhjärta varmt..

Skånskan - 10 feb 17 kl. 05:00

Skidspåren i fullgång medan skidbacken får vänta

SJÖBO/SÖVDE Spåren för längdskidor är klara i både Sjöbo och Sövde och i helgen håller Friluftsfrämjandet öppet i den nya grillkåtan vid Orebacken.
Men än så länge är det oklart om backen är redo för skidåkning. ERWP.

UT - 27 sep 17 kl. 18:00

Läktare, rullband och avstängd väg - stora förändringar vid skidbacken

Inför skidsäsongens start kommer vägen som går förbi Vists kyrka och skidbacken att stängas av för genomfartstrafik. I skidbacken arbetas det för tillfället med att dra om liftar och bygga en sittläktare..

Cornucopia - 01 mar 18 kl. 11:05

Hemnet: Nya rekord i antalet lägenheter till salu

Hemnet rapporterar idag utbudsstatistiken för februari och nya rekord på antalet lägenheter till salu slås säsongsmässigt i såväl landet som i Stockholm. För villor ser det mer normalt ut i landet som helhet även om antalet osålda villor ökar snabbt i Stor-Stockholm.
Bostadsrätter till salu per månad i Sverige 2014 - 2018.

Cornucopia - 03 apr 18 kl. 11:29

Rekordmånga bostadsrätter till salu - trots allt färre nya objekt

Hemnets månadsstatistik för mars visar på att det för månaden alltjämst är rekordmånga bostadsrätter till salu i Sverige. Detta trots att allt färre nya objekt läggs ut till salu, så det tar allt längre tid innan man lyckas sälja en lägenhet. Skillnaderna är dock stora över landet och i Stockholm är nu utbudet normalt, samtidigt som färre än normalt objekt tillkommer.

Cornucopia - 01 aug 18 kl. 17:33

Hemnet: 60% mer villor till salu i Stor-Stockholm än 2017

Utbudet av lägenheter till salu förblev i år större i juli än juli 2018, även om de inte var abnormt mycket högre. Däremot talar en del för att raset i bostadspriserna vandrar vidare till villamarknaden, som i Stor-Stockholm nu visade upp 60% fler objekt till salu i juli än förra året.Villor till salu i Stor-Stockholm.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Trump: Inga slutsatser om mordet än

USA har inte dragit några slutgiltiga slutsatser om vem som låg bakom mordet på journalisten Jamal Khashoggi i Istanbul den 2 oktober, säger president Donald Trump, som väntas informeras om saken på tisdag.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Rebecka Åhlund: Alla singlar jag känner delar hus med andra. Vuxna, heltidsarbetande utan eget badrum och eget kök

Runt den gamla bingohallen på Hackney Road har en byggfirma slagit upp plank med bilder av de flotta lägenheter de håller på att bygga där bakom. .

BT - 15 minuter sedan

Trafikanter stoppade full lastbilschaufför

Några trafikanter på E4 i Småland upptäckte i måndags en lastbil som vinglade på vägen, och blockerade vägen för dem, rapporterar Smålandsposten. Polisen kom till platsen och blåsprovet på lastbilschauffören indikerade en alkoholhalt i blodet på mer än två promille.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Drygt 250 båtar skrotade med premie

Sedan den så kallade båtskrotningspremien infördes i september har 256 båtar skrotats i landet, rapporterar Barometern med hänvisning till nyhetsbyrån Siren. Premien innebär att båtar upp till tre ton kan lämnas in konstadsfritt på drygt 20 platser i landet.(TT).

BT - 30 minuter sedan

USA lämnar inte ut Gulen

President Donald Trump säger att USA inte har några planer att utlämna den turkiske predikanten Fethullah Gülen, som anklagas av Turkiet för att ha legat bakom kuppförsöket sommaren 2016.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Valet i Madagaskar mot en andra omgång

Två tidigare presidenter, Andry Rajoelina och Marc Ravalomanana, ser ut att få tävla om presidentposten i Madagaskar i en andra valomgång. Båda kandidaterna hoppas dock före det kunna utses som segrare, genom ett domstolsbeslut.(TT).

BT - 1 timme sedan

Wilander kritisk till nya Davis Cup

Tennisturneringen Davis Cup måste gå tillbaka till sitt gamla format, tycker forne tennisstjärnan Mats Wilander. Att ta bort möjligheten att spela matcher sent i turneringen på hemmaplan är galenskap, enligt honom.(TT).

BT - 1 timme sedan

Män greps med nästan 60 000 cigaretter

Två män har gripits i Ystad med närmare 60 000 cigaretter, 66 liter sprit och närmare 100 liter starköl, skriver Sydsvenskan. Männen kom med ett fordon med båt när de upptäcktes av tullen i Ystad. De misstänks för smuggling och olovlig förflyttande av punktskattepliktiga varor.

BT - 1 timme sedan

VA-bolag: Torka inte med fel papper

Laholmsbuktens VA är trötta på fulspolningen, som de kallar när folk torkat sig med hushållspapper. Förra året avskildes 300 ton av sådant som inte ska spolas ned vid reningsverken i Halmstad och Laholm, till skillnad från toapapper, som är gjort för att lösas upp i vatten.(TT).

BT - 1 timme sedan

Jenny är chef för Lottorna i Borås

Hon var nyfiken på det gröna och ville bidra till ett säkrare och tryggare samhälle. Nu är hon chef för jubilerande lottakåren i Borås och aktiv i hemvärnet. Jenny Gripenwalds mål att är både utöka och föryngra kåren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.