BT > Nyheter

Thursday, 25 April, 18:06

BT - 19 jan 11 kl. 07:32

Skidbacken till salu
Ryktet gr i Bollebygd att skidbacken vid Bollekollen r sld, men garen Gte Gustafsson avlivar ryktet.
Backen r fortfarande till salu efter nnu en snrik vinter utan skidkning.
Det som ftt igng ryktet att det r ngot p gng r att Gte Gustafsson brjat avverka skog p sin mark.
? Men den skogen slde jag fr tre r sedan ven om avverkningen sker frst nu, sger han.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skidbackentill , salu
Västerbottens Folkblad - 24 mar 13 kl. 17:19

Klassisk skidbacke till salu

Skidbacken i Kassjö utanför Umeå letar nya ägare. Skidbacken i Kassjö har lagts ut till försäljning. Det begärda priset är just under fyra miljoner kronor.

YLE - 26 aug 15 kl. 05:13

Skidbacken får skulden när grundvattnet sjunker

Tallmo sandgrop i Sibbo ska stängas på grund av brist på vatten. Enligt kommunen kan skidbacken intill ha använt så mycket grundvatten att vattnet i sandgropen tagit slut. Skidbackens personal är av annan åsikt.

YLE - 18 feb 16 kl. 08:55

Kamerorna följer med till skidbacken

Den hetaste trenden i skidbacken är att dokumentera sina hopp och tricks för att sedan publicera foton och videoklipp på sociala medier. Vid skidcentret i Tallmo skidar många med en kamera fastsurrad på hjälmen. Det är en ovanligt fin och solig februaridag då Yle Östnyland besöker Tallmo skidcentrum i Sibbo.

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 18 kl. 15:20

Bygg ditt eget hus – vid skidbacken

Expanderar. Nio tomter är till salu vid Valfjällets fot intill Matts Olssons backe. Och 22 till kommer i en andra etapp.

IDG - 25 feb 11 kl. 14:03

10 coolaste prylarna i skidbacken

Vintern har brett ut sig i vårt land sedan länge, men livet i skidbacken ska inte tvinga dig att lämna bort prylarna. M3 tipsar om coolaste prylarna i skidbacken som håller ditt prylhjärta varmt..

Skånskan - 10 feb 17 kl. 05:00

Skidspåren i fullgång medan skidbacken får vänta

SJÖBO/SÖVDE Spåren för längdskidor är klara i både Sjöbo och Sövde och i helgen håller Friluftsfrämjandet öppet i den nya grillkåtan vid Orebacken.
Men än så länge är det oklart om backen är redo för skidåkning. ERWP.

UT - 27 sep 17 kl. 18:00

Läktare, rullband och avstängd väg - stora förändringar vid skidbacken

Inför skidsäsongens start kommer vägen som går förbi Vists kyrka och skidbacken att stängas av för genomfartstrafik. I skidbacken arbetas det för tillfället med att dra om liftar och bygga en sittläktare..

Cornucopia - 01 mar 18 kl. 11:05

Hemnet: Nya rekord i antalet lägenheter till salu

Hemnet rapporterar idag utbudsstatistiken för februari och nya rekord på antalet lägenheter till salu slås säsongsmässigt i såväl landet som i Stockholm. För villor ser det mer normalt ut i landet som helhet även om antalet osålda villor ökar snabbt i Stor-Stockholm.
Bostadsrätter till salu per månad i Sverige 2014 - 2018.

Cornucopia - 03 apr 18 kl. 11:29

Rekordmånga bostadsrätter till salu - trots allt färre nya objekt

Hemnets månadsstatistik för mars visar på att det för månaden alltjämst är rekordmånga bostadsrätter till salu i Sverige. Detta trots att allt färre nya objekt läggs ut till salu, så det tar allt längre tid innan man lyckas sälja en lägenhet. Skillnaderna är dock stora över landet och i Stockholm är nu utbudet normalt, samtidigt som färre än normalt objekt tillkommer.

Dagens PS - 26 feb 19 kl. 07:24

Ökning av nyproducerat till salu

Antalet nyproducerade bostadsrätter till salu ökade i januari samtidigt som begagnade bostadsrätter minskade. Det visar en sammanställning som den statliga bolånejätten SBAB genomfört. Förra året fanns det totalt 19 016 nyproducerade bostadsrätter till salu i Sverige, i år fanns det 20 815.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Olycka på riksväg 40

BT - 1 timme sedan

V hotar att fälla regeringen

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt tog upp arbetsrätten vid statsministerns frågestund i riksdagen. Enligt Sjöstedt innebär förslaget en försämring av löntagarnas rättigheter..

BT - 1 timme sedan

Jordskalvet: ”Tänkte att nu körde någon in med en bil i huset”

Det jordskalv som inträffade norr om Limmared på onsdagskvällen var ett av knappt tio skalv som varje år inträffar i Sverige. Magnituden uppmättes till 2.1 och kändes av på flera håll i Sjuhärad.

BT - 1 timme sedan

Tove älskar hundar och hästar

Hundar och hästar och har varit två bärande ”h” genom Tove Griphs liv. Hund­utställningar har det blivit en hel del av men mest gillar hon att gå viltspår med sina taxar..

BT - 1 timme sedan

Ett välkommet första steg

Det må vara smärtsamt för arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S). Men det är ett välkommet och efterlängtat steg som den rödgröna regeringen nu tar – att utreda arbetsrätten. .

BT - 1 timme sedan

Mikael forskar om plaster

En av orsakerna till att Mikael Skrifvars 2003 tog familjen med sig från Piteå till Borås var Textilhögskolan. Professorstjänsten som väntade fanns däremot på Ingenjörshögskolan. Här har han byggt upp en egen forskningsverksamhet inriktad på polymera material..

BT - 1 timme sedan

Syskonen Ståhl delar upp koncenren - ”Vi ser olika på framtiden

Familjen Ståhl Invest i Ulricehamn AB delas i två delar med separata ägare. Syskonen Ståhl kommer att dela upp verksamheten mellan sig..

BT - 1 timme sedan

Biden ställer upp som presidentkandidat – favorit till att besegra Trump

Demokraten och tidigare vicepresidenten Joe Biden ger sig in i kampen om Vita huset. – Allt som har gjort Amerika till Amerika står på spel, säger han i en video där han lanserar sin kandidatur..

BT - 2 timmar sedan

Agnes Brusk Jahn: Visst är det väl underbart med en folkfest helt tillägnad konst?

Vårens konstrundesäsong har börjat. I början av april pågick den i Kind, under påskhelgen pågick ett flertal, och veckan innan det pågick Konstrundan i Majorna i Göteborg..

BT - 2 timmar sedan

JUST NU: Inget Elfsborg i DM: ”Höll på att spränga oss”

DM har nått sextondelsfinalerna, men den här gången utan Elfsborg. – Det funkar inte, vi höll på att spränga oss, säger Tony Lundqvist, sportchef ungdom i klubben..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.