Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 24 September, 02:02

Länstidningen i Jämtland - 14 aug 20 kl. 13:43

Rossöns gamla skola blir pensionat – Bertil Ingelsson: ”Jag tror på landsbygden”Tankarna på ett eget Bed & breakfast har vuxit fram under åren. När möjligheten kom att köpa....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Ingelsson, Bed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rossöns, gamla, skolablir , pensionat, Bertil, IngelssonJag , tror, på landsbygden
Sydsvenskan - 22 jun 11 kl. 12:04

Ross mer lik Barbapapa än MC Hammer

Jonas Grönlund har sett Miamirapparen Rick Ross på Vega i Köpenhamn.
I höstas utsåg MTV Rick Ross till världens femte bästa rappare. Som artist befinner han sig på den nivån, åtminstone på skiva.

ÖstersundsPosten - 15 aug 15 kl. 11:57

Rossöborna reser sig – kräver att förskolan blir kvar

Bodums skola, som sedan 2010 drivits av en friskoleförening, har inte tillräckligt stort elevunderlag för att bedriva en 1–6-skola kommande läsår, då det just nu bara finns elva barn i denna åldergrupp. Däremot borde kommunen åtminstone se till att det finns fortsatt förskola och fritidsverksamhet i samhället, anser Rossöns företrädare..

GöteborgsPosten - 19 feb 18 kl. 10:35

Gongbad samlade yogaintresserade till Rossö

Under lördagen samlades ett 20-tal personer i gymnastiksalen på Rossö skola för att bada i ljudvibrationer. Det var Rossö lek- och idrottsförening som bjudit in Kerstin Harringer från Göteborgs Kundaliniyogacenter för att genomföra ett så kallat gongbad..

Expressen - 27 jul 18 kl. 11:56

Jennifer Anistons hämnd på exet – med gamla kärleken

Under 90- och 00-talet var karaktärerna "Ross" och "Rachel", spelade av David Schwimmer och Jennifer Aniston, tv-världens hetaste par.Och även utanför kamerorna spirade kärleken – om bara för en stund.Efter Anistons skilsmässa kan den nu blossa upp igen.

Länstidningen i Jämtland - 20 jun 19 kl. 15:54

Kreativ energi på sommarens konstkollo – LT:s konstskribent Freddie Ross spanar in framtidens konstnärer

I tre dagar fylldes Gamla Tingshuset i Östersund av kreativ energi under det konstkollo som....

BLT - 20 aug 12 kl. 12:46

Dallas ? tv-såpornas tv-såpa är tillbaka i kväll

På Southfork har ungarna har vuxit upp ? men inget är förändrat. Intrigerna frodas när JR, Bobby och Sue Ellen kommer tillbaka.

BLT - 20 aug 12 kl. 12:46

Det här är nya Dallas

På Southfork har ungarna har vuxit upp ? men inget är förändrat. Intrigerna frodas när JR, Bobby och Sue Ellen kommer tillbaka.

ÖstersundsPosten - 21 jul 15 kl. 17:19

Gamla nyheter retar upp i Backe och Rossön

I det hörn av länet som tillhör landskapet Ångermanland finns tre lokaltidningar, alla med samma ägare; Mittmedia. Det är Tidningen Ångermanland, ÖP och LT..

ÖstersundsPosten - 24 apr 15 kl. 11:09

Elever slog pensionärer i prestigematch

Det var upplagt för ännu ett prestigefyllt derby på Rossö Center under torsdagen. För andra gången utmanade nämligen Rossöns PRO-pensionärer ortens mellanstadieelever i tv-spel. Aktiviteten anordnas av vård- och socialförvaltningen i samarbete med Bodums PRO-förening och Bodums skola, och huvudsyftet är att skapa fina och spännande möten mellan generationerna..

BLT - 20 aug 12 kl. 12:53

Dallas ? comebackduellen

I kväll gör tv-såpornas tv-såpa efterlängtad comeback i TV4. Tio nya avsnitt stundar. Hylse & Karlsson tycker till om årets stora tv-händelse och har svårt att motstå en hånleende, gammal JR Ewing i avdammad cowboyhatt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.