UNT > Nyheter

Thursday, 24 September, 02:02

UNT - 14 aug 20 kl. 13:45

Polisen vill ha tips från Karlskrona skärgårdSedan den 25 juli är en man i Blekinge försvunnen – polisen tror att han utsatts för människorov. Nu söker polisen kontakt med alla som rörde sig i Karlskronas skärgård söndagen den 26 juli..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Karlskrona, Blekinge, Karlskronas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenvill ha , tipsfrån , Karlskrona, skärgård
BT - 24 okt 12 kl. 10:19

Misstänkt tjuv greps - nu söker polisen tips om dieselstölder

Polisen vill ha tips om dieselstölder under det senaste dygnet sedan en misstänkt dieseltjuv gripits vid Målsryd. Tidigt på onsdagsmorgonen hade en anmälan gjorts om en stöld under natten som skulle kunna ha samband med den misstänkte mannen. Men polisen hoppas på tips om andra tillgrepp som skulle kunna kopplas till honom.

Expressen - 02 okt 13 kl. 11:39

Rånade olycksoffer ? nu söker polisen tips

Kvinnan trodde att de fyra männen skulle hjälpa henne efter att hon voltade med bilen. Men i stället ryckte de upp dörren och stal hennes värdesaker. Nu vädjar polisen efter tips kring gärningsmännen.

Blekinge Läns tidning - 18 mar 19 kl. 01:59

En gripen av polisen i Karlskrona: ”Vet inte vem han är”

Vid en kontroll visade en man upp identitetshandlingar som inte var hans egna. Polisen försöker nu komma fram till vem han är. .

Sydöstran - 18 mar 19 kl. 01:59

En gripen av polisen i Karlskrona: ”Vet inte vem han är”

Vid en kontroll visade en man upp identitetshandlingar som inte var hans egna. Polisen försöker nu komma fram till vem han är. .

Blekinge Läns tidning - 26 jan 16 kl. 16:21

Våg av butiksinbrott i Karlskrona

En våg av butiksinbrott och skadegörelse har drabbat centrala Karlskrona. Polisen i Karlskrona vädjar till allmänheten om tips..

Sydöstran - 16 aug 18 kl. 15:04

Polisen vädjar om tips på farligaste vägarna

Nästa vecka är det dags för den nationella trafikveckan. Då efterlyser nu polisen i Karlskrona och Ronneby på sina Facebook-sidor vägar och trafikplatser som allmänheten uppfattar som otrygga eller riskfyllda. .

Skånskan - 22 nov 19 kl. 16:50

Polisen söker tjuv med karta

Skåne Polisen har nu lagt ut en bilder på den man som kan ha Polisen är säkra på att det är samma man som stulit från 21 andra offer i flera län.Mellan den 31 oktober och 21 november har tjuven härjat i södra Sverige.
Tillvägagångssättet har varit detsamma alla gånger: Han har gått upp till en äldre person med rullator, visat en karta som han brett ut över rullatorn och frågat efter en adress.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här taggar polisen för pride – med att flagga för allas lika värde

Polisen i Karlskrona har fattat grejen. När den lokala pride-festivalen ska dra igång så taggar man ordentligt på polisstationen. Och just nu sprids bilden med den hissade regnbågsflaggan som en löpeld på Facebook.

Magazin24 - 07 sep 11 kl. 12:05

Polisen behöver tips efter guldinbrott

Den senaste tiden har tre bostadsinbrott resulterat i att större mängder guld stulits. Måndagen den 29 augusti bröts dörren upp till en lägenhet på Västra Åpromenaden i Köping. Guldsmycken till ett större värde stals.

Polisen - 11 feb 13 kl. 13:17

Tips från allmänheten ? viktig del i arbetet mot bostadsinbrott

Polisen i Västmanland fortsätter satsningen mot bostadsinbrott. Sedan i höstas har antalet anmälda inbrott minskat. En viktig framgångsfaktor är tips som kommer in.

BT - 30 okt 13 kl. 21:16

Man i lägenhetsbrand kan ha blivit mördad - polisen efterlyster tips

Polisen utesluter inte att 26-åringen som hittades död i en utbränd lägenhet på Trandared kan ha blivit mördad. Trots mycket omfattande undersökningar har man inte lyckas fastställa vad som orsakade branden och hans död. Ny efterlyser polisen tips som kan ha samband med händelsen på Guldbrandsgatan i mitten av september.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.