DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 17:18

DI - 14 aug 20 kl. 13:38

Draftkings faller i förhandeln efter blandad rapportDet amerikanska bettingbolaget Draftkings förutser en intäktstillväxt inom intervallet 22 till 37 procent under andra halvåret. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Draftkings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Draftkings, falleri , förhandelnefter , blandad, rapport
DI - 01 nov 18 kl. 14:03

Wall Street väntas öppna högre men Spotify faller i förhandeln

USA-börserna ser ut att inleda torsdagen med högre kurser. Spotify tappar rejält i förhandeln efter en blandad delårsrapport..

Dagens PS - 15 aug 19 kl. 15:13

Uppgifter: GE illa ute – aktien faller i förhandeln

Amerikanska industrikonglomeratet General Electric är ned drygt 4 procent i förhandeln efter rapporter från visselblåsare om att likviditetssituationen är betydligt sämre än bolaget gått ut med. Det rapporterar Wall Street Journal. Redovisningsexperten Harry Markopolos, som tidigare rest varningsflagg för Bernie Madoffs Ponzibedrägeri, har utsett General Electric som ett nytt mål.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Facebook faller i förhandeln

Aktien i Facebook, som rasat 44 procent sedan maj, faller i den elektroniska förhandeln på Wall Street. Nedgången är en reaktion på att ett handelsstopp för storägare i aktien slopas. Åtgärden innebär att ägare av drygt 270 miljoner Facebook-aktier får börja handla aktien, vilket utgör mer än hälften av de aktier som såldes i börsintroduktionen i maj.

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 12 kl. 15:16

Facebook faller i förhandeln

Aktien i Facebook, som rasat 44 procent sedan maj, faller i den elektroniska förhandeln på Wall Street. Nedgången är en reaktion på att ett handelsstopp för storägare i aktien slopas..

Affärsvärlden - 27 jan 15 kl. 14:42

Microsoft och Caterpillar faller i förhandeln

Microsoft och Caterpillar faller tungt på förhandeln i New York efter att bägge bolagens rapporter fått ett surt mottagande..

DI - 29 jan 15 kl. 13:22

Alibaba faller tungt i förhandeln efter rapport

E-handelsbolaget Alibaba faller nära 7 procent i förhandeln i USA efter att ha presenterat sin rapport för det tredje kvartalet, oktober-december..

Affärsvärlden - 29 jan 15 kl. 13:24

Alibaba faller tungt i förhandeln

E-handelsbolaget Alibaba faller nära 7 procent i förhandeln i USA efter att ha presenterat sin rapport för det tredje kvartalet, oktober-december..

Affärsvärlden - 27 jan 16 kl. 15:25

Boeing faller i förhandeln

De amerikanska börserna väntas inleda dagen med en negativ kursutveckling, av terminerna att döma. Rapporter står i fokus för dagen och flygplansjätten Boeing faller i förhandeln..

DI - 06 maj 16 kl. 13:30

Square faller kraftigt i förhandeln

Betaltjänstföretaget Square, som leds av Twitterchefen Jack Dorsey, faller över 20 procent i den amerikanska förhandeln efter att företaget presenterat en större förlust än väntat i det första kvartalet..

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 18 kl. 13:01

Wal-Mart faller kraftigt i förhandeln

Den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart Stores aktie faller kraftigt under förhandeln i USA. En timme efter rapportsläppet har bolagets aktie sjunkit med över 6 procent. Trots att omsättningen, som steg till 136,3 miljarder dollar från 130 miljarder doll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.