Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 07:48

Aftonbladet - 14 aug 20 kl. 13:21

Tishko Ahmed överklagar livstidsdomen▸ Tishko Ahmed, som dömdes till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Wilma i Uddevalla, har överklagat sin. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ahmed, Wilma, Uddevalla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tishko, Ahmed, överklagar, livstidsdomen
Expressen - 14 aug 20 kl. 13:10

Tishko Ahmed överklagar livstidsdomen

Tishko Ahmed dömdes till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Wilma Andersson i Uddevalla.Nu överklagar han domen. – Vi har lämnat in det nu och tänker utveckla det nästa vecka, säger Peter Olsson, försvarsadvokat.

Expressen - 25 aug 20 kl. 09:34

Därför överklagar Tishko Ahmed livstidsdomen

Tishko Ahmed har dömts till livstids fängelse för mordet på flickvännen Wilma Andersson, 17.Han har överklagat domen, och menar nu att det inte går att utesluta att hon avlidit av andra orsaker än genom uppsåtligt dödande. Det rapporterar P4 Väst.

Expressen - 11 aug 20 kl. 16:05

Efter livstidsdomen: Tishko Ahmed kräver ny rättegång

I slutet av juli dömdes Tishko Ahmed, 23 till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Wilma Andersson i Uddevalla.Enligt tingsrätten är det ställt utom rimligt tvivel att han ”genom upprepat våld” berövat sin flickvän livet.Men nu vill Tishko Ahmed ha en ny rättegång och kommer därför överklaga sin dom till hovrätten..

GöteborgsPosten - 11 aug 20 kl. 16:08

Överklagar livstidsdomen för mordet på Wilma

Tishko Ahmed kräver ny rättegång efter det uppmärksammade mordet i Uddevalla..

GT - 15 jul 20 kl. 16:16

Tishko Ahmed inte allvarligt psyksjuk

Tishko Ahmed, 23, mördade på Wilma Andersson.Det har tingsrätten slagit fast.På onsdagen kom beskedet från den rättspsykiatriska undersökningen:Tishko Ahmed lider inte av en allvarlig psykisk störning..

GT - 25 jun 20 kl. 17:58

Tishko Ahmed mördade Wilma – vill överklaga

Uddevalla tingsrätt har slagit fast att Tishko Ahmed, 23, är skyldig till mord på flickvännen Wilma Andersson.Hans advokat konstaterar nu att mannen kommer att överklaga domen, skriver Bohusläningen.– Nu har jag pratat med honom och han är väldigt besviken över beskedet, säger Tishko Ahmeds advokat Beatrice Rämsell till tidningen..

Expressen - 25 jun 20 kl. 18:03

Tishko Ahmed mördade Wilma – vill överklaga

Uddevalla tingsrätt har slagit fast att Tishko Ahmed, 23, är skyldig till mord på flickvännen Wilma Andersson.Hans advokat konstaterar nu att mannen kommer att överklaga domen, skriver Bohusläningen.– Nu har jag pratat med honom och han är väldigt besviken över beskedet, säger Tishko Ahmeds advokat Beatrice Rämsell till tidningen..

GT - 23 jun 20 kl. 20:38

Tishko Ahmed var på väg till USA – stoppades på Arlanda

Uddevalla tingsrätt har bedömt Tishko Ahmed som skyldig för mordet på hans flickvän, 17-åriga Wilma Andersson.Närstående till de båda beskriver honom som personlighetsförändrad, under den sista tiden innan Wilmas försvinnande.”Han hade sagt till henne att hon var Lucifer/satan, och att hon hjälper liberalerna i USA”, har en vän till Wilma Andersson berättat i polisförhör..

GT - 27 jul 20 kl. 13:00

I dag faller domen mot Tishko Ahmed

Tishko Ahmed, 23, är skyldig till mordet på 17-åriga Wilma Andersson i Uddevalla, meddelade tingsrätten under rättegången.I dag klockan 14 faller domen – och straffet meddelas.Åklagaren Jim Westerberg yrkar på livstids fängelse..

Aftonbladet - 11 aug 20 kl. 16:02

Tishko Ahmed kommer att överklaga domen

▸ Tishko Ahmed, 23, som är dömd till livstids fängelse för mordet på sin exflickvän Wilma, 17, kommer att överklaga domen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.