Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 26 September, 07:58

Vestmanlands Läns Tidning - 14 aug 20 kl. 13:17

Debatt: Mindre partitaktik och mer humanism i flyktingpolitikenMigrationskommittén har slutfört sitt arbete. Motsättningarna var för stora och man kunde inte....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattMindre , partitaktikoch , mer, humanismi , flyktingpolitiken
Nerikes Allehanda - 20 dec 19 kl. 08:33

Mer humanism krävs för att rädda jorden

Människan utvinner och förbrukar i dag mer energi och råvaror (såsom metaller) från jordklotet än....

GT - 19 apr 14 kl. 05:49

Debatt: Satsa mer mot den psykiska ohälsan

Trots stora kostnader för både samhälle och individ saknar många kommuner i Västra Götaland en skriftlig strategi för att minska sjukskrivningar. Psykisk ohälsa är den främsta orsaken till sjukskrivning, men många kommuner gör inte systematiska insatser på området. Kommunerna i länet måste göra mer för att förebygga och agera vid psykisk ohälsa..

Expressen - 09 jan 17 kl. 17:09

ÖB välkomnar debatt om mer pengar till försvaret

”Anslagsbingo” har Stefan Löfven kallat alliansens krav på mer pengar till försvaret. Försvarsministern vill inte delta i någon "budgivning" utan varnar för att politiskt spel kan spela Ryssland i händerna. Men överbefälhavaren Micael Bydén välkomnar debatten om pengarna.

Sydsvenskan - 29 dec 18 kl. 13:00

Lokal debatt: Satsa mer, bland annat på fältgruppen

Socialdemokraterna i Staffanstorp vill satsa mer på förebyggande åtgärder..

Vestmanlands Läns Tidning - 13 feb 20 kl. 18:17

Debatt: SD: Mer pengar till kommunens verksamhet – mindre till partikassorna

De politiska partierna bör gemensamt bidra till en positiv ekonomisk utveckling och att mer....

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

Barometern - 05 maj 14 kl. 07:27

Äntligen en tydlig debatt

Det brukar vara oppositionen som vinner på debatter. Det är då regeringen kan ställas till svars. I dagens politiska läge är det regeringen som vinner på tv-tid när oppositionen i?

Barometern - 05 maj 14 kl. 07:27

Äntligen en tydlig debatt

Det brukar vara oppositionen som vinner på debatter. Det är då regeringen kan ställas till svars. I dagens politiska läge är det regeringen som vinner på tv-tid när oppositionen i?

YLE - 07 feb 14 kl. 09:37

FSD vill se sansad debatt

Överraskande, lyder omdömet från de flesta efter beskedet att Arttu Uhlgren lämnar posten som ordförande för Socialdemokraternas finskspråkiga österbottendistrikt. Johanna Överfors, viceordförande för Finlands Svenska Socialdemokrater FSD, säger att partiet nu behöver en sansad debatt kring kampen om partiordförandeskapet. - Det sista vi behöver nu är en uppslitande och smutsig kampanj, säger Johanna Överfors på FSD.

SVT Debatt - 20 mar 14 kl. 16:51

Debatt 20/3: Mittenextremismen och svenska krigsveteraner

KVÄLLENS SVT DEBATT:  Socialdemokraterna har slutat att höja skatterna – och moderaterna kommer inte sänka dem mer. När det gäller skolan, försvaret och eventuella vinster i välfärden börjar de också likna varandra mer och mer. Vad ska man egentligen rösta på?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.