Corren > Nyheter

Monday, 28 September, 06:20

Corren - 14 aug 20 kl. 12:50

Storbrand i lokalerna – svart rök bolmar utRäddningstjänsten har ryckt ut på en större brand i byggnad på Fjärilsgatan i Norrköping..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Fjärilsgatan, Norrköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbrandi , lokalerna, svart, rök, bolmarut
BT - 21 dec 13 kl. 07:35

Storbrand på Hisingen i natt

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, uppges vara påverkad. – Det är en storbrand.

BT - 21 dec 13 kl. 06:40

Storbrand på Hisingen

En storbrand rasade i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, enligt räddningstjänsten. Ett 50-tal brandmän arbetar med släckningen. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, är påverkad.

Skånskan - 29 sep 18 kl. 19:00

Gallerinatt med fotboll och svart humor

MALMÖ
Malmös största konstevenemang, Malmö Gallerinatt, är igång.
Bredden på utställningarna är lika stor som Malmös mångfacetterade konstscen. Allt mellan Maria Lindberg på Konsthallen till Supporterhuset fotoutställning av Lars Dareberg – 20 år med MFF – Blod, svett och lite naket.

Sydsvenskan - 13 jan 16 kl. 02:53

Glasslager förstördes i storbrand

En storbrand rasar i ett glasslager i ett industriområde på Örsholmen i Karlstad. En stor lokal har förstörts, liksom tre lastbilar. Polisen i Värmland uppger att byggnaden var helt övertänd när man kom dit och att den inte går att rädda.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 16 kl. 02:53

Glasslager förstördes i storbrand

En storbrand rasar i ett glasslager i ett industriområde på Örsholmen i Karlstad. En stor lokal har förstörts, liksom tre lastbilar. Polisen i Värmland uppger att byggnaden var helt övertänd när man kom dit och att den inte går att rädda.

Skånskan - 29 okt 19 kl. 07:55

Storbrand i före detta förskola

Malmö En storbrand utbröt i en förskola på Snödroppsgatan i Malmö under måndagskvällen.
På tisdag morgon var byggnaden helt utbränd.
Inga barn påverkas eftersom förskoleverksamheten avvecklades för drygt ett år sedan.

Nyheter 24 - 14 apr 11 kl. 14:28

Minst tre skadade i storbrand - tolv radhus i lågor


Polisen misstänker mordbrand. SÖDERTÄLJE. En storbrand har brutit ut i ett bostadsområde i Hovsjö i Södertälje.

BT - 07 aug 13 kl. 07:25

Storbrand stoppade flyg i Nairobi

En storbrand stoppade flygtrafiken på en av Afrikas mest trafikerade flygplatser på onsdagsmorgonen. Tiotusentals resenärer drabbades. Branden vid Jomo Kenyatta-flygplatsen i Kenyas huvudstad Nairobi startade vid fem på morgonen vid passkontrollen i avresehallen, och spred sig vidare till den internationella ankomsthallen.

BT - 07 aug 13 kl. 16:47

Storbrand stoppade flyg i Nairobi

En storbrand stoppade flygtrafiken på en av Afrikas mest trafikerade flygplatser i morse. Tiotusentals resenärer drabbades. Branden vid Jomo Kenyatta-flygplatsen i Kenyas huvudstad Nairobi startade vid fem på morgonen vid passkontrollen i avresehallen, och spred sig vidare till den internationella ankomsthallen.

Kristianstadsbladet - 25 mar 14 kl. 20:32

Dramatisk storbrand i Texas


En byggnadsarbetare var en hårsmån från döden vid en dramatisk storbrand i stadsdelen Montrose i Houston, USA. Skräckslagna åskådare såg hur han desperat försökte hitta ett sätt att komma undan elden innan han kunde räddas från tredje våningen, rapporterade Texaskanalen KHOU när lågorna ännu stod höga och svart rök vällde mot himlen.Det var ett stort bostadshus under byggnad som totalförstördes av elden på tisdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.