Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 24 September, 15:32

Nerikes Allehanda - 14 aug 20 kl. 12:54

Stök och bråk – nu sätts vakter in vid skejtparken: ”Något kommer att hända”Den har varit stökigt kring skejtparken den senaste tiden. Nu agerar Örebro kommun och sätter in....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stökoch , bråknu , sätts, vakterin vid , skejtparken, Något kommer att hända
Blekinge Läns tidning - 28 maj 18 kl. 14:56

Vakter extra skydd vid socialförvaltningen

Två skott mot dörren med ett grovkalibrigt vapen. – Det är läskigt och det är skrämmande, säger Claes Wiridén, förvaltningschef på socialförvaltningen. Nu sätts vakter in som förstärkt skydd..

UNT - 05 jun 18 kl. 17:41

Nu sätts vakter in i Gottsunda

På tisdagen fick kommunen tillstånd av polisen att sätta in ordningsvakter i delar av Gottsunda..

Skånskan - 13 apr 19 kl. 05:00

Po­lisen: ”nej till ord­nings­vakter”

Skurup Sku­rups kom­mun har an­sökt hos po­lisen om att få för­ordnade ord­nings­vakter till kommunen, till järn­vägs­sta­tionen i Ryds­gård samt stads­parken och IP i Skurup.
Po­lis­myn­dig­heten har sagt ”nej” till att låta po­lisens för­längda arm patrullera samt­li­ga platser.Det är polisen som utbildar, förordnar och sköter tillsynen av ordningsvakter.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 14:10

Vakter sätts in mot vandaler

HÖRBY Hörby överväger att sätta in vakter för att stoppa skadegörelsen i byn. Häromnatten slogs ytterligare 17 fönster sönder på Frostaskolan, samtidigt som någon krossade blomkrukor och förstörde uteväxter på Skattkistans förskola.Kommunstyrelsens arbetsutskott har kallats in till ett extra möte på onsdag med anledning av den omfattande vandaliseringen på sistone, och mycket talar för att beslut kommer att tas om att sätta in vakter för att skydda kommunens fastigheter.

Skånskan - 09 maj 18 kl. 05:00

Kräver att vakter sätts in

HÖRBY Efter knivdåden i helgen måste kommunen agera kraftfullt för att få stopp på oroligheterna bland ungdomar i byn, anser nattvandrarnas ordförande i Hörby, Mikael Olsson.
Han vill att en krisgrupp tillsätts, och att kommunen anställer ordningsvakter som patrullerar i centrum.När nattvandraren Mikael Olsson fick höra att det hade varit bråk och knivskärningar i centrum på lördagskvällen kastade han sig in i bilen och körde ner till Nya torg.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 19 kl. 13:07

Parkeringskaos på Sporthallsvägen när träningssugna tar bilen – nu sätts p-vakter in

Nu sätts p-vakter in. Nordic wellness: tror vi plussat på med 200 nya personer..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 13 kl. 19:15

Vakter sätts in mot växtryckare

Botaniska trädgården i Göteborg har drabbats av stölder. Nu har vakter satts in för att bevaka parken, uppger SVT:s Västnytt. Hundratals växter har förts bort olovligen under de senaste åren.

Kristianstadsbladet - 02 jun 13 kl. 19:12

Vakter sätts in mot växtryckare


Botaniska trädgården i Göteborg har drabbats av stölder. Nu har vakter satts in för att bevaka parken, uppger SVT:s Västnytt.Hundratals växter har förts bort olovligen under de senaste åren.

Skånskan - 03 feb 15 kl. 10:45

Vakter på nattkafé lockade till läsning

Förra veckans mest lästa artikel på skd.se var den om att vakter sätts in på ett nattkafé..

YLE - 27 maj 17 kl. 08:29

Fortfarande få kvinnliga vakter vid häkten i Finland - "kvinnor klarar sig bättre än män"

Ännu för drygt tiotal år sedan var Ulpu Keränen tvungen att bevisa att hon klarar av att vara vakt vid polishäktet. Efter 14 års erfarenhet vågar Ulpu säga att en kvinna klarar sig till och med bättre än en man - speciellt med de manliga klienterna. Väktare Ulpu Keränen drar arbetsrocken på sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.