SR > Nyheter

Friday, 25 September, 15:37

SR - 14 aug 20 kl. 12:41

Färre bussturer i Skåne – oro för trängselFrån och med nu i helgen drar Skånetrafiken ner på busstrafiken trots oron för trängsel i nästa vecka när skolorna börjar..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Skåne, Skånetrafiken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, busstureri , Skåne, oroför , trängsel
Blekinge Läns tidning - 19 nov 19 kl. 10:33

Besparingar: Färre lekplatser väcker oro

Politikernas beslut om att spara in på lekplatser väcker oro. ”Det är viktigare än någonsin att vi behåller lekplatserna”, tycker en pedagog. .

YA - 20 nov 19 kl. 06:00

Färre brott – men ökad oro i Tomelilla

Färre buskörningar och hastighetsöverträdelser. Och liksom tidigare är risken att utsättas för brott mycket låg. Ändå ökar känslan av otrygghet i Tomelilla.

Barometern - 09 sep 19 kl. 10:04

Oro för smitta på utställning i Böda

Första helgen i september varje år hålls en nationell hundutställning på Öland. Drygt 1 800 hundar brukar delta. I år var det några hundar färre och det fanns oro i luften..

YLE - 24 jan 13 kl. 06:05

Färre poliser väcker oro, visar enkät

Nedskärningarna inom poliskåren ökar finländarnas känsla av otrygghet, framgår av en mätning som institutet Taloustutkimus har gjort för säkerhetsföretaget Turvatiimi. En majoritet, eller 54 procent, av finländarna är oroade över den allmänna minskningen av antalet poliser. Två av tre finländare tycker att väktarna är viktiga eller tämligen viktiga för den allmänna säkerheten.

SR - 22 jan 15 kl. 20:42

Färre brott men mer oro i Göteborg

Trots att antalet anmälda brott i Göteborg har minskat de senaste tio åren så ökar oron. Detta enligt en rapport som presenterades idag av Polisen, Göteborgs stad och Göteborgs Universitet..

NT - 09 maj 18 kl. 06:00

Förre IFK-stjärnans oro inför VM

Arnór Traustason kom "hem" till allsvenskan för att även ta chansen att få spela VM..

Kristianstadsbladet - 09 jan 13 kl. 09:00

Trygghetsmätningen visar på minskad oro

Invånarna i Bromölla kommun känner sig tryggare än man gjort tidigare. Det visar den årliga trygghetsmätningen. Men mätningen gjordes innan mordet i Bromölla.

Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 09:30

Oro på sjukhuset efter nedläggningsrykten

Det råder stor oro bland personalen på Hässleholms sjukhus kring nedläggningsrykten kring avdelningar och hela sjukhuset i sig. Till detta kommer utbrett missnöje med vad personalen uppfattar som överbeläggning av patienter och för låg bemanning.
Var kommer nedläggningsryktena från??

SVT Debatt - 28 sep 13 kl. 12:30

Arbetsgivarna behöver större kunskap om psykisk ohälsa

ARBETSGIVARANSVAR Psykisk ohälsa är ett ökande samhällsproblem. Det är idag den vanligaste orsaken till att personer står utanför arbetsmarknaden. Trots det tas psykiska sjukdomar inte på tillräckligt stort allvar, och sjuka känner skam.

PrivataAffärer - 16 jul 20 kl. 10:44

Hur man hanterar oro under en nedgång på marknaden

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Det är helt normalt att känna ångest och oro under turbulenta tider på börsen eller när en björnmarknad når sin botten.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Polis misstänkt för koppleri avskedas vid fällande dom

Den polis som åtalats för bland annat grovt koppleri kommer att avskedas om han fälls för brottet. Det har polisens Personalansvarsnämnd i dag beslutat..

SR - 45 minuter sedan

Betalningsstrul på högskoleprovet – drabbade får köa om

Det är stora problem med betalningen av anmälningsavgiften för högskoleprovet. De som misslyckas med att nå fram till betalningen får köa om..

SR - 45 minuter sedan

Fossilfri stålproduktion kräver järnvilja av entreprenörer

Svenska innovationsföretag jobbar i motvind efter att pandemin bland annat minskat tillgången till riskkapital. Det gäller bland annat för försöken att producera stål med lägre miljöavtryck. I exempelvis Luleå finns en nybyggd pilotanläggning för helt fossilfri storskalig produktion, men initiativ finns att även i mindre skala kunna minska klimatutsläppen vid stålverk och gjuterier..

SR - 2 timmar sedan

Varning efter knivattack nära Charlie Hebdo

En polisinsats pågår i nordöstra Paris, enligt lokala myndigheter. Fyra personer ska ha skadats och människor uppmanas att undvika området..

SR - 2 timmar sedan

Intern kritik mot SR: ”Vi speglar inte Sverige”

I ett brev anklagar 39 anställda och fd anställda vid Sveriges Radio företaget för rasism och bristande representation..

SR - 3 timmar sedan

Visegrad-länder ratar EU-förlag om gemensam asylpolitik

Flera länder säjer direkt nej till en ny gemensam migrationspolitik för EU, som kommissionär Ylva Johansson presenterade häromdagen. Åter är det Visegradländer – Ungern, Polen och Tjeckien som opponerar sig..

SR - 3 timmar sedan

Kalifornien förbjuder bensinbilar

Det branddrabbade Kalifornien förbjuder all nyförsäljning av bensin- och dieselbilar från 2035. Kaliforniens guvernör Gavin Newsom säger att det är ett sätt att ta sig an klimatkrisen..

SR - 3 timmar sedan

Facebook raderade konton kopplade till rysk säkerhetstjänst

Sociala medie-företaget Facebook meddelar att man har tagit bort tre olika nätverk av falska konton som de säger skulle kunna användas av rysk säkerhetstjänst för att påverka det amerikanska presidentvalet..

SR - 3 timmar sedan

Oppositionen enad – kräver mer resurser till Åklagarmyndigheten

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna har fått hård kritik för att Åklagarmyndigheten inte får några extra pengar i nästa års budget. Nu står det klart att alla oppositionspartier i riksdagen, från höger till väster, vill ge myndigheten ett tillskott 2021..

SR - 4 timmar sedan

IT-miss gör det möjligt att runda kön till högskoleprovet

Tusentals personer har ställt sig i den digitala kön för att anmäla sig till höstens begränsade högskoleprov. Men det går att ta sig förbi kön och komma direkt till anmälningssidan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.