Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 27 September, 21:33

Expressen Dina Pengar - 14 aug 20 kl. 12:19

Räddningspaketet för SAS – stöds av storägarnaFlygbolagets rekapitaliseringsplan för stöd av storägarna.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räddningspaketetför , SAS, stödsav , storägarna
HBL - 12 nov 12 kl. 08:24

SAS räddas med nya pengar och sänkta löner

Svenska regeringen vill sälja SAS. Men först ska flygbolaget genomföra ett kraftigt sparpaket. SAS öde ligger i de anställdas händer.

SR - 05 jun 20 kl. 07:29

SAS skyldiga miljarder till Kina

SAS har sex miljarder kronor i skuld till kinesiska leasingbolag vilket kan ha betydelse om skulder kan komma att omvandlas till nytt kapital. Just nu pågår förhandlingar mellan SAS och storägarna om flygbolagets framtid – en förhandling som finansminister Magdalena Andersson inte vill kommentera..

TA - 19 nov 12 kl. 16:37

Samtliga SAS-avtal klara

SAS har enats om nya avtal med alla flygfack. Därmed kan bolaget gå vidare i arbetet med den stora sparplanen 4 Excellence NG.Risken för konkurs är i princip undanröjd, enligt bolaget.

TA - 19 nov 12 kl. 21:48

SAS-avtalen klara

Foto: Johan Nilsson/Scanpix
SAS har enats om nya avtal med alla flygfack. Därmed kan bolaget gå vidare i arbetet med den stora sparplanen 4 Excellence NG.
Risken för konkurs är i princip undanröjd, enligt bolaget.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förbunden har lämnat bud till SAS

Sex av åtta fackförbund har slutit avtal med SAS. De övriga två har nu lämnat sina bud till flygbolaget. Unionen har slutit avtal med SAS för de svenska kabinanställda.

TA - 19 nov 12 kl. 08:36

Förbunden har lämnat bud till SAS

Arkivbild: Johan Nilsson/SCANPIX
Unionen har slutit avtal med SAS för de svenska kabinanställda. Avtal är även klara för pilotföreningarna i Sverige, Norge och Danmark och enligt Danmarks Radio har de två återstående facken lämnat sina bud.
Lyckas man enas återstår därefter för SAS styrelse att summera om villkoren uppfyllts som ställts av ägarna och bankerna för att bevilja ett nödvändigt lånelöfte på 3,5 miljarder kronor.

HBL - 19 nov 12 kl. 09:47

Sju av åtta fack överens med SAS

Sju av åtta fackförbund har slutit avtal med SAS. Bara det danska kabinfacket återstår. Men även om det också säger ja har SAS ändå inte fått sin sparplan ända in i mål.?

SR - 06 okt 17 kl. 09:16

SAS vill ha mer pengar från ägarna

Flygbolaget SAS vill kunna göra en nyemission på högst 66 miljoner aktier, alltså ta in mer pengar till bolaget från ägarna. Svenska staten, som är storägare i SAS, stöder förslaget, men kommer inte att delta i nyemissionen..

TA - 01 mar 13 kl. 15:29

Fordringsägarna tror på Northland

Borgenärerna har uttalat sitt stöd för att företagsrekonstruktionen av Northland Resources ska fortsätta.I dag träffade bolagets borgenärer rekonstruktören för att höra hur krisen i gruvbolaget ska lösas.
Enligt Northland är värdet på de tre dotterbolagen i rekonstruktion sufficienta, vilket innebär att värdet av bolagens tillgångar överstiger skulderna.

BT - 06 mar 14 kl. 12:44

Börsen upp på minskad Ukraina-oro

Stockholmsbörsen stiger i linje med omvärlden, sedan oron för att Ukraina-krisen ska förvärras dämpats. Vid 12.30-tiden har OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,4.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.