Realtid > Ekonomi

Sunday, 27 September, 21:32

Realtid - 14 aug 20 kl. 12:20

”Den starkaste återhämtningen någonsin”Enligt Jonas Thulin, chef för kapitalförvaltningen på Erik Penser Bank, råder inte någon börsbubbla. Tvärtom är en ytterligare uppgång att vänta – men se upp för Fed och det amerikanska presidentvalet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jonas Thulin, Erik Penser Bank, Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den starkaste, återhämtningen, någonsin
DI - 24 mar 20 kl. 05:32

Experter: Kinas ekonomi tar storstryk – återhämtningen dröjer

Företagen i Kina har tagit mer stryk under först kvartalet än någonsin, enligt ny studie..

Cornucopia - 08 mar 17 kl. 14:34

Danmark tio år efter bostadsbubblan - fortfarande inte återhämtade priser

År 2006 ska den danska bostadsbubblan toppat. Tio år efter har nu priserna återhämtat sig för ägarlägenheter, men ligger fortfarande efter för villor, radhus och speciellt fritidshus, trots nollräntor. Det kan vara en bra indikation på hur det kan komma att se ut i Sverige.

Cornucopia - 29 feb 20 kl. 14:27

Försiktigt positiv avslutning på en av de sämsta börsveckorna någonsin

De amerikanska börserna bjöd på en försiktigt positiv avslutning mot stängningen på fredagen. Nasdaq-börsens index slutade rent av på plus. Samtidigt visar alla tillgångsklasser upp negativt beteende när allt säljs av.

BT - 25 dec 14 kl. 16:15

Nu är mellandagsrean viktigare än någonsin

Elektronikbranschen har gått bra i år, men modebranschen har det fortsatt tufft. För båda branscherna är mellandagsrean fortfarande ovärderlig för att få sålt det som blivit över, enligt konsultanalytikern Carin Blom. Sällanköpshandeln har ökat under 2014 och prognosen för 2015 är lovande – återhämtningen i konjunkturen och hushållens starka ekonomi gör att just sällanköpshandeln väntas öka med tre procent.

Dalarnas tidningar - 19 feb 16 kl. 16:09

Tom Söderberg om återhämtningen efter skadan: "Styrkan är bättre än någonsin"

Hör honom berätta om skadeproblemen och valet att gå till en klubb som han inte kände till för bara två år sedan i klippet ovan..

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 07:30

Bufab Group: Delårsrapport januari - juni 2020

Stabilt resultat trots mycket svag marknad. Gradvis återhämtning under kvartalet. Besparingsprogram utökas till 100 MSEK.

PrivataAffärer - 13 maj 20 kl. 08:28

Swedbank: Sverige räddas inte av mildare nedstängning

”Nedstängningen av samhällen blev mer omfattande och har slagit hårdare mot ekonomierna än vad vi räknade med i vår föregående prognos för knappt två månader sedan. Coronakrisen ser ut att bli djupare och mer utdragen”, skriver Swedbanks tillförordnade chefekonom Andreas Wallström. Han påpekar samtidigt att det finns ljusglimtar.

PrivataAffärer - 16 apr 20 kl. 15:00

Förvaltaren: Marknaden kastas mellan hopp och förtvivlan

Jag har tidigare beskrivit björnmarknadens olika faser, att vi befinner oss i den andra fasen som karakteriseras av att marknaden kastas mellan hopp och förtvivlan. Återhämtning på världens börser har varit lika snabb som det tidigare fallet och återhämtat cirka 50 procent av fallet. Börsen har under ett par veckor stigit på gigantiska krispaket och på att virusspridningen verkar följa samma mönster i västvärlden som tidigare setts i Kina och Sydkorea vilket möjliggör att ekonomier stegvis förväntas öppna upp.

Skånskan - 19 mar 17 kl. 10:00

Leslie Jamieson på Malmös författarscenen

Fyra frågor Kulturredaktionen ställde fyra frågor till den amerikanska författaren Leslie Jamieson som gästar författarscenen på Malmö Stadsbibliotek på måndag 20 mars. Hon är aktuell på svenska med sin debutroman Gingarderoben om den unga Stella som söker upp sin moster Tilly som lever i en trailerpark och är på god väg att supa ihjäl sig. ERWP.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 07:05

Förvaltaren: Marknaden ser ljuset i tunneln på coronakrisen

Antalet smittade ökar fortfarande okontrollerat globalt men under föregående vecka verkar det som att Italien har passerat det värsta. Viruset finns fortfarande kvar i de länder som drabbades hårt tidigt som Kina och Sydkorea men efter att länderna passerat den stora puckeln av smittade har smittspridningen förhållit sig på en låg nivå utan att en större andra våg materialiserats. Kunskapen om viruset och dess spridning är låg men världen lär sig mer varje dag och politiker som haft behov av att visa på handlingskraft har med tiden blivit allt mer medvetna om baksidorna av sitt agerande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.