Resume > Ekonomi

Monday, 28 September, 02:41

Resume - 14 aug 20 kl. 11:47

Ökad vinst för Bonniers byrånätverkBåde omsättning och vinst ökar för byrånätverket Real Agency Group under 2019. Stjärnan i portföljen blev mediebyrån Trickle, som visade en tillväxt på 400 procent..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Bonniers, Real Agency Group, Trickle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, vinstför , Bonniers, byrånätverk
Dagens Media - 09 jan 19 kl. 07:45

Bonnier startar byrånätverk

Spoons vd Anders Ribba tar över Bonnier Ventures nya byrånätverk, med 350 anställda i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien..

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 10:50

Rask blir ansvarig för byrånätverk och strategi på Aller media

Anders Rask tillträder rollen som ansvarig för Aller medias strategi och byrånätverk. Anders ska i den nya rollen ansvara och utveckla Aller medias byrånätverk i Sverige samt ingå i ledningsgruppen med fokus på omställning och nya tillväxtområden. I samband med förändringen tillträder Anders även som ordförande för styrgruppen i det nordiska byrånätverket Ahead Group inom Allerkoncernen.

Dagens Media - 29 mar 17 kl. 09:16

Reformklubben bygger byrånätverk

Reformklubben har växt ur kostymen. Under paraplyet Reform Society samlas fem nischade byråer för att bygga en ny federation. .

Dagens Media - 23 apr 19 kl. 09:53

TT:s vd blir ordförande för stort globalt byrånätverk

Jonas Eriksson, TT:s vd, blir förste svensk som tar över ordförandeposten för affärsnätverket Minds. Ett globalt nätverk för världens ledande nyhetsbyråer..

Resume - 07 aug 20 kl. 11:46

Mitt i krisen – små byrånätverk ökar medan de stora rasar

Medan de stora byrånätverken och -grupperna kämpar ekonomiskt växer deras mindre kolleger – trots pandemin..

Dagensanalys.se - 12 jun 18 kl. 13:45

Ökad effektivitet och minskade lokalkostnader genom distansarbete

I en 2-årig studie som Stanford professorn Nicholas Bloom gjort framkommer det att medarbetare som får arbeta på distans är 13 % mer effektiva och 50 % mindre benägna att sluta, dessutom minskar kostnaderna för kontorslokaler dramatiskt. Distansarbete är helt enkelt win-win för alla parter! Bloom använde studien som utgångspunkt för att hamra in budskapet att företag som inte har en flexibel inställning till distansarbete omedelbart bör skaffa sig en sådan.

Dagensanalys.se - 09 jan 19 kl. 03:46

Bonnier vill få synergieffekter med ny byrågrupp

Bonnier Ventures vill vända på skeppet och se rejäla ökningar både här och där genom att lansera ett byrånätverk – Real Agency Group. Sorgebarnet KIT ingår i gruppen med andra mer hoppfulla contentbyråer. Ansvarig för gruppen blir Anders Ribba, som även är VD för Spoon.

Dagens Media - 21 jan 14 kl. 08:34

Åkestam Holst och Great Works till nordisk byråjätte

Sju nordiska byråer slås ihop och skapar ett stort nordisk byrånätverk. Åkestam Holst och Great Works köps upp och tar plats i nätverket..

DrivaEget - 01 feb 18 kl. 07:47

Ensam är inte stark – nätverk ökar vinsten

 Affärer  Nej, ensam är inte stark. Emelie Fågelstedt anlitar konsulter och får större uppdrag, bättre slutresultat – och ökad vinst. Läs vidare, kommentera eller dela.

Resume - 18 aug 20 kl. 13:27

Sex miljoner i förlust för Spoon

I förra veckan rapporterade Bonniers byrånätverk ökad vinst och omsättning för 2019. För det största bolaget i nätverket Spoon innebar dock fjolåret ett negativt rörelseresultat på sex miljoner kronor. Real Agency Groups vd Anders Ribba anser att förlustsiffrorna ger en skev bild av nuläget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.