PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 13:22

PrivataAffärer - 14 aug 20 kl. 11:36

SAS nya finansieringsplan stöds av de tre största ägarna”Styrelsen uppmanar innehavare av obligationer och hybridobligationer samt aktieägare att rösta för de förslag som presenteras vid respektive möte, då det inte finns några andra tillgängliga alternativ”, säger Carsten Dilling, styrelseordförande i SAS i pressmeddelandet. Precis som tidigare innehåller förslaget en riktad emission av stamaktier om 2 miljarder kr och en företrädesemission om nästan 4 miljarder. De båda emissionerna planeras att göras till kurs 1:16 kr. Ändringarna berör obligationerna och tidsplanen för genomförandet. Hela planen går att hitta här.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SAS, Carsten Dilling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASnya , finansieringsplan, stödsav de , trestörsta , ägarna
Nyhetskanalen - 14 nov 12 kl. 04:03

SAS hoppas få in tre miljarder på försäljningar

Försäljningen av dotterbolaget Wideröe och marktjänsten bör tillsammans inbringa två miljarder kronor om SAS ska nå målen med sparplanen, skriver NTB.Totalt ska försäljningar ta in tre miljarder.Enligt chefen för SAS investerarrelationer, Sture Stölen, bör enbart det regionala flygbolaget och marktjänsten ge två miljarder.

BT - 12 nov 12 kl. 07:05

800 anställda bort från SAS

SAS har fått klart med nya lån på 3,5 miljarder kronor. Marktjänsten säljs, enligt SAS. SAS skriver att ersättningsnivåerna för de anställda sänks.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS får nya lån

SAS har fått klart med nya lån på 3,5 miljarder kronor. Marktjänsten säljs samtidigt, enligt flygbolaget. Planen ska ha blivit klar efter krisförhandlingar i helgen.

DI - 07 mar 11 kl. 11:23

SAS startar tre nya flyglinjer

SAS kommer att påbörja tre nya direktflyg från Oslo till New York, Moskva och München som ett tillägg i sommarschemat..

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 17 kl. 16:18

Avtal för svenska SAS-piloter klart

Svenska Flygbranschen och SAS har tecknat ett treårigt avtal med Svensk pilotförening, skriver Transportföretagen i ett pressmeddelande. Avtalet landade på märket. Den svenska pilotföreningens kollektivavtal med SAS löpte ut i mars och förhandlingar har.

Affärsvärlden - 14 sep 17 kl. 07:18

Norsk SAS-strejk avblåst

Strejken bland flygbolaget SAS norska piloter är avblåst sedan de två norska fackförbunden NSF och SNF och SAS har tecknat ett treårigt avtal..

Expressen - 26 jun 18 kl. 22:30

Norska staten säljer sitt innehav i SAS

Norge säljer sitt resterande innehåll i SAS. För första gången sedan SAS bildades kommer de tre skandinaviska länderna nu inte äga bolaget gemensamt. Det skriver Dagens industri.

Affärsvärlden - 27 aug 19 kl. 09:43

SAS ser över sparprogram - aktien faller

Höga bränslekostnader, en svag valuta och pilotstrejken slog mot flygbolaget SAS resultat under tredje kvartalet Bolagets vd Richard Gustafson talar nu om personalnedskärningar. SAS aktie faller runt tre procent i den inledande handeln..

SvD - 30 okt 12 kl. 12:39

SAS kan sälja av Eurobonus

Så ska SAS få in de tre miljarderna.

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 17 kl. 16:18

Avtal för SAS-piloter klart

Svenska Flygbranschen och SAS har tecknat ett treårigt avtal med Svensk pilotförening, skriver Transportföretagen i ett pressmeddelande. Avtalet landade på märket. "Vi är glada över att parterna nu har enats kring en ny överenskommelse och att de därmed.

Kristianstadsbladet - 31 aug 17 kl. 16:18

Avtal för SAS-piloter klart

Svenska Flygbranschen och SAS har tecknat ett treårigt avtal med Svensk pilotförening, skriver Transportföretagen i ett pressmeddelande. Avtalet landade på märket.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.