Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 24 September, 16:23

Vimmerby Tidning - 14 aug 20 kl. 10:44

Datorer stals vid skolan - "Tycker det är bedrövligt"Laptops och mobiltelefoner. I veckan stals flera tekniska hjälpmedel från Storebro skola och förskola. "Jag är bestört", säger rektorn Hetem Begu..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Storebro, Hetem Begu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Datorer, stalsvid , skolanTycker det är , bedrövligt
Barometern - 20 apr 18 kl. 16:37

Simhopparen vandaliserad: ”En symbol för skolan, det är bedrövligt”

Simhopparen, bronsstatyn utanför Stagneliusskolan, har blivit av med sin ena arm. Nu har den täckts över eftersom det nu ser ut som att den gör en Hitlerhälsning. – Det är en symbol för skolan, det är bedrövligt, säger Anders Lundquist, vaktmästare på Stagneliusskolan..

Dalarnas tidningar - 24 maj 17 kl. 07:00

Gamla kanoner stals vid Gammegården i Borlänge – "Det är bedrövligt"

Kanonerna vid Tunabygdens Gammelgård i Borlänge har stulits.
– Det är bedrövligt, säger Johnny Hansen, vaktmästare. Nu hoppas Tunabygdens hembygdsförening att någon kan berätta var kanonerna finns..

News55 - 21 nov 16 kl. 14:43

Bert Karlsson: “Bedrövligt hur man behandlar Sveriges äldre”

Under måndagen stod det klart att den tidigare partiledaren för det högerpopulistiska partiet Ny demokrati, Bert Karlsson, öppnar upp för möjligheten att eventuellt ge sig i kast med politiken igen, skriver Skaraborgs läns tidning. – Jag har inte bestämt mig än men jag har tankar på det. Om partierna inte skärper till sig ordentligt och tar sig en titt på vad som händer i världen, säger Bert Karlsson till News55.

BT - 13 maj 14 kl. 13:10

Tvingades avbryta: "Bedrövligt"

Sverigedemokraternas valmöte med Jimmie Åkesson på Götaplatsen i Göteborg stördes av cirka 1 000 motdemonstranter och blev inställt. – Bedrövligt, säger Åkesson. Han beskriver motdemonstranterna som "extremister".

BT - 13 maj 14 kl. 13:10

Tvingades ställa in: "Bedrövligt"

Sverigedemokraternas valmöte med Jimmie Åkesson på Götaplatsen i Göteborg stördes av cirka 1 000 motdemonstranter och blev inställt. – Bedrövligt, säger Åkesson. Han beskriver motdemonstranterna som "extremister".

YLE - 21 okt 14 kl. 10:07

Markägare uppgivna: "Det är bedrövligt"

Markägare i Kristinestad är bekymrade över tekniska direktörens förslag att avsluta planeringen för fem vindkraftprojekt. Stig Rosengren i Dagsmark är markägare, och han har i närmare tre år jobbat aktivt för att förverkliga flera vindkraftsprojekt i Kristinestad. Stig Rosengren är markägarrepresentant för OX2:s vindkraftsprojekt.

Expressen - 17 jul 16 kl. 18:29

Kennedy sågade egna laget: "Så bedrövligt"

Efter bara 34 minuters spel på Tele 2 arena hade Falkenberg tagit ledningen med 3-0.Hammarby lyckades dock repa sig något – och reducerade till 2-3.Lagkaptenen Kennedy Bakircioglu var dock inte nådig i sin kritik mot det egna laget.

Dagens PS - 29 nov 16 kl. 11:42

Så slår Ericssons slakt: ”Bedrövligt”

”Det är rent ut sagt bedrövligt att Ericsson nu genomför det som de tidigare aviserat. Det är fel strategi och det är ett bekymmer att ett av de världsledande telekombolagen nu flyttar produktion bort från Sverige. Jag är orolig för att vad det här kommer att innebära för företagets forskning och utveckling”, säger Anders Ferbe, ordförande i IF Metall, rapporterar TT.

Skånskan - 06 sep 19 kl. 15:43

Ingen match för Sara: Bedrövligt!

BOXNING Det blir ingen match för Skurups landslagsboxare Sara Svensson i lördagskvällens kampsportgala i Ystad, Rumble in Surbrunnsparken.
– Det känns bedrövligt. Som jag sett fram emot att få gå match på hemmaplan, säger Sara.

Barometern - 29 sep 14 kl. 08:34

Bedrövligt, KSRR

Jag har en trådgårdstunna som skall hämtas av KSRR varannan vecka från vår till höst. Hittills i år har man glömt att hämta avfallet två gånger. När man ringer och påpekar detta får man till svar att trädgårds­tunnan inte fanns på plats och då blir man riktigt förbannad och irriterad eftersom detta inte är sant, då jag satt ut avfallet dagen innan.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

?Bedrövligt, man blir både arg och ledsen?

Handfatet på toaletten är nerslitet från väggen och sönderslaget. Porslinsdelar har slängts omkring. Delar av tvålbehållaren, papper och skräp har kastats ner i toan som står vattenfylld.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.