DN > Nyheter

Tuesday, 29 September, 10:19

DN - 14 aug 20 kl. 10:28

”Nya t-banan liknar boskapsvagnar”Leder till att ännu fler tar bilen..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya t-banan, liknar, boskapsvagnar
Alliansfritt Sverige - 11 jul 12 kl. 14:32

Moderat ledarskribent liknar fackens centralorganisationer med diktaturpakt

Diktaturpakt och fackfurbund som vill ha höjd a-kassa -
saker som liknar varandra enligt ledarskribentPAKT. De tre fackliga centralorganisationerna LO, TCO och SACO har gjort ett gemensamt utspel om att de vill ha höjt tak i a-kassan. Detta har retat upp VästerviksTidningens moderata ledarskribent André Assarsson så till den milda grad att han väljer att likställa dem världens mest kända diktaturpakt:Samma dag som statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade en jobbpakt tillsammans med fack och arbetsgivare gick fackförbunden LO, TCO och Saco samman i vad som mest liknar arbetsmarknadens Warszawapakt.

YLE - 02 maj 14 kl. 05:21

Kasköbanan kan privatiseras

Kan kasköbanan privatiseras? Den tanken umgås man med i Kaskö för att garantera att banan ska kunna grundförbättras. Förhoppningarna om att få statliga pengar för förbättringen verkar vara långt borta nu när trafikverket har gått ut med uppgifter om att underhållet eventuellt upphör efter utgången av 2015.

Kristianstadsbladet - 10 feb 13 kl. 10:26

Hoffsten och Banan blickar mot final

Sean Banan och Louise Hoffsten blickar mot Melodifestivalens final på olika sätt.Den ena måste överträffa schlagerhistoriens mest spektakulära nummer - den andra kämpar för sin fysik. - Jag tänker försöka komma i form så att jag kanske kan gå på catwalken själv, säger Louise Hoffsten.

YLE - 14 okt 13 kl. 16:24

Plan för Hangöbanan finns nu - pengarna ännu frågetecken

Allmänheten kan nu ta del av planen för hur tågbanan mellan Hangö och Hyvinge ska elektrifieras. Fram till 15 november kan man anmärka på planen för den 165 kilometer långa tågbanan, men kampen om de 50 miljoner som behövs för bygget pågår ännu. Banan finns nämnd i den trafikpolitiska redogörelsen tidigast för år 2015, men särskilt de lokala politikerna har lobbat för att få projektet med snabbare i t.

Skånskan - 04 jan 16 kl. 06:00

Nu rivs rälsen på banan över Hallandsås

Grevie Kapad räls markerar att det är färdigåkt på den gamla, vackert slingrande banan över Hallandsås.
Nu rivs räls och slipers upp för att återanvändas på annat håll.Järnvägssträckan över Hallandsås invigdes 1885.

Sydsvenskan - 01 mar 12 kl. 22:24

"Gubbar" ska inte recensera Sean Banan

"Inga gubbar och tanter borde få recensera barnfilmer, eller Sean Banan", tycker dubbelaktuella och sågade Sean Samadi "Banan".
Sean Samadi "Banan" tävlar mot pojkbandet Youngblood i Melodifestivalens Andra chansen. Banan är dubbelt aktuell eftersom hans långfilm "Sean Banan inuti Seanfrika" nu går på svenska biografer.

BLT - 16 jun 12 kl. 11:24

Sean Banan är kung i Bellevueparken

Han kom, sågs, skakade rumpa och triumferade.
Precis som vanligt.
Alla älskar Sean Banan just nu.

Magazin24 - 27 okt 12 kl. 16:28

Släpper bok om Lisjöbanan

Hembygdsföreningen i Surahammar släpper en bok om den gamla Lisjöbanan. "Vi vill sprida mer kunskap om Lisjöbanan, eftersom det verkar finnas ett visst intresse kring ämnet", säger författaren till boken, Lars-Erik Lundberg. Lisjöbanan var en mindre tågbana som gick mellan Surahammars bruk och Lisjö.

Trelleborgs Allehanda - 29 jul 13 kl. 10:40

Sean Banan med "Kallsång" på Skansen

Den udda duon Sean Banan och Kalle Moraeus ska få Skansen att svänga med hjälp av ordvitslåten "Kallsång". - Publiken kan förvänta sig något nytt, säger Sean Banan.
Melodifestivalen 2012.

Kristianstadsbladet - 29 jul 13 kl. 10:40

Sean Banan med "Kallsång" på Skansen

Den udda duon Sean Banan och Kalle Moraeus ska få Skansen att svänga med hjälp av ordvitslåten "Kallsång". - Publiken kan förvänta sig något nytt, säger Sean Banan.
Melodifestivalen 2012.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.