Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 29 September, 10:18

Nya Wermlands Tidningen - 14 aug 20 kl. 10:30

Norsk regeringskritik mot svensk annons
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norsk, regeringskritikmot svensk , annons
GöteborgsPosten - 28 feb 17 kl. 13:27

Norsk VM-annons stoppas - anklagas påminna om nazistpropaganda

Det norska skidförbundet drar tillsammans med vapentillverkaren Nammo in en annons som använts under pågående skid-VM i Lahtis. Anledningen: Annonsen har möts av kritik för att påminna om nazistpropaganda..

Expressen - 23 feb 20 kl. 21:27

Blåslagen Stordalen utnyttjas i annons

Petter Stordalens blåslagna ansikte har dykt upp som annons på flera stora nättidningar i Norge.Intill bilden kan man läsa ”Senaste nytt. Farväl Petter Stodalen.

Dagensanalys.se - 07 mar 18 kl. 14:01

Endast 400 annonsörer på Snapchat Discovery

Mellan november 2017 och januari 2018 hade Snapchat endast 397 annonsörer i sitt Discovery-nätverk. Med tanke på att det är Snapchats forum för stora annonsörer är det skrämmande få som valt att hoppa på tjänsten, i synnerhet när konkurrenterna Facebook har över 5 miljoner annonsörer, Instagram 500.000 och Twitter 130.

Dagensanalys.se - 24 mar 16 kl. 11:00

Facebook Delivery Insights – verktyget som ökar chanserna för att rätt annons ska visas för rätt person

Facebook låter annonsörerna få en glimt av hur annonser marknadsförs på dess annonsplattform med ett nytt verktyg. Målet är bättra på konkurrensmöjligheterna för de som vill öka chanserna att vinna de ”annonsauktioner” som bestämmer vilken annons som ska visas för konsumenten. Igår lanserade alltså Facebook Delivery Insights, ett verktyg för de som annonserar på sociala mediesajten.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Dagensanalys.se - 15 jun 17 kl. 12:31

Facebook öppnar sin svarta låda för annonsörer

Facebook har beskyllts för att hålla mycket information hemlig, bland annat var annonsörernas kampanjer syns. Men nu gläntar de på locket och låter annonsörer veta var deras innehåll kan publiceras. En annonsör som köper annonsplats på Facebook får inte alltid annonsen visad bara på Facebook, ibland kan annonserna hamna på andra plattformar genom Facebooks Audience Network.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 17:55

Annonsörer världen över har en positiv syn på digital video

Alla i mediabranschen är överens om att digital video är både oundviklig och ovärderlig för annonsörer. Men vilka utmaningar finns det? Vilka verktyg ser annonsörer och utgivare som de viktigaste för att lyckas med digital video – nu och i framtiden?

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 10:55

Sveriges Annonsörer Match2One i samarbete för smartare onlineannonsering

Intresseorganisationen Sveriges Annonsörer inleder samarbete med startup-bolaget Match2One. Tillsammans erbjuder man en självservice programmatisk plattform för annonsörer. Plattformen bygger på AI och maskininlärning, vilket ska göra det lätt och säkert för annonsörer att handla annonser online.

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 15:04

Hans Brindfors tilldelas Stora Annonsörpriset

Hans Brindfors fick idag ta emot Stora Annonsörpriset på Sveriges Annonsörers årliga inspirationsdag Stora Annonsördagen, på Grand Hôtel i Stockholm. Idag arrangerar intresseorganisationen Sveriges Annonsörer sin årliga seminariedag Stora Annonsördagen. Under dagen delas även Stora Annonsörpriset ut till en person eller en organisation som har gjort en betydelsefull insats för landets annonsörer.

Dagensanalys.se - 28 mar 18 kl. 17:09

Sveriges Annonsörer om Googles åtgärder för säkrare annonsmiljöer

För drygt ett år sedan uppdagades att annonsörer synts i samband med olämpligt innehåll på Google och Youtube. Nyligen träffade Sveriges Annonsörer representanter för Google för att se vad de vidtagit och vidtar för åtgärder i frågan. Samtalet kretsade framförallt kring vilka insatser Google tagit sedan det för snart ett år sedan uppdagades att annonsörer synts i samband med hatvideos på plattformen Youtube, samt vilka åtgärder man nu tar då medias granskning visat att annonsörer även synts i kontexter med olämpligt innehåll på Google.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.