Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 29 September, 10:18

Länstidningen i Jämtland - 14 aug 20 kl. 10:33

Debatt: Öppet brev till hälso-och sjukvårdsdirektörenHej Maria Söderkvist! Här kommer ett mejl från verkligheten!.
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Maria Söderkvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Öppet, brevtill , hälso-och, sjukvårdsdirektören
GT - 02 aug 14 kl. 11:28

Debatt: Feminism i hälso- och sjukvården

Det är ohållbart att ge ojämlik vård. För att vi ska ha en jämlik och jämställd vård i Västra Götalandsregionen krävs ett klass- och könsperspektiv. Vård ska inte ges till den som kan betala mest, som har vassast armbågar eller kan uttrycka sig bäst.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Öppet brev om sommarsjukvården i Arvika

För en tid sedan begärde sjuksköterskor och undersköterskor på intensiven i Arvika samma OB-ersättning som kollegorna i Karlstad får. På fredagen fick de svar från hälso- och sjukvårdsledningen. Svaret blev nej..

SmålandsPosten - 21 dec 18 kl. 18:21

Öppet brev till politiker

Vi är fyra barnmorskestudenter från Linnéuniversitetet. Om en månad tar vi examen och är redo att börja arbeta som leg. barnmorskor.

YLE - 18 dec 15 kl. 10:06

Hälsocampus Åbo - nytt samarbete inom hälso- och sjukvård

Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt, Åbo universitet, Åbo Akademi, Åbo yrkeshögskola och Yrkeshögskolan Novia kommer tillsammans att utveckla Åbo universitetscentralsjukhus campus. Utvecklingsarbetet görs bland annat inom forskning och utbildning under varumärket Hälsocampus Åbo. Syftet och målet med Hälsocampus Åbo-samarbetet är att utveckla ett tvärvetenskapligt kunnande i enlighet med social- och hälsovårdsreformens målsättningar.

GöteborgsPosten - 23 okt 13 kl. 18:00

Hälso- och sjukvård handlar om mer än att korta köer

Förminska inte frågan om hur hälso- och sjukvården i Västra Götland ska finansieras till en debatt om kökortning, skriver Birgitta Losman (MP) och Göran Larsson (MP)..

Dagens Medicin - 20 dec 18 kl. 07:00

”Hälso- och sjukvården missar värdet av ’värdet’”

Det är av största vikt att svensk hälso- och sjukvårdspolitik vågar diskutera ekonomisk vinst och ”företagisering” skriver två debattörer. .

DN - 23 jan 17 kl. 21:00

Socialstyrelsen på DN Debatt: Ojämlik hälsa och vård

Skillnaderna är stora mellan svenskars hälsa och vilken tillgång till vård man har. Ojämlikheten kan kopplas till faktorer som kön, ­bostadsort och utbildning. Det visar Socialstyrelsens nya jämförelse av hälso- och sjukvården..

Kristianstadsbladet - 10 feb 19 kl. 19:30

Debatt: Ojämlikheten växer och kostar människor livet

Det är belagt att 3 000 människor per år i Sverige inte hade behövt dö i förtid om de varit födda i rätt klass, haft rätt utbildning och bott på rätt ställe. Om de fått tillgång till vården. I Skåne ser vi samma mönster – ett mönster vi måste bryta för att ge alla människor den vård de har lagstadgad rätt till, skriver Vänsterpartiets företrädare i regionens hälso- och sjukvårdsnämnd..

Barometern - 25 jan 17 kl. 06:39

Systemskifte som rimmar illa med Hälso- och sjukvårdslagen

i debatt om gräddfiler i vården, tidigare inlägg 5 och 12 januari..

DalaDemokraten - 03 dec 17 kl. 06:36

Debatt: Avskaffa de lokala hälso- och sjukvårdsberedningarna

I tider av besparingar, nedskärningar och tal om att vi behöver fokusera på våra kärnverksamheter har vi moderater tittat på landstingets organisation.  Varje år lägger den socialdemokratiska majo....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.