Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 24 September, 16:14

Vimmerby Tidning - 14 aug 20 kl. 10:17

Attraktiva arbetsgivare värnar medarbetarnaEtt av de främsta målen med Region Kalmar läns personalpolitik är att vara en attraktiv arbetsgivare – en av Sveriges bästa arbetsplatser till och med..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Region Kalmar, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Attraktiva, arbetsgivare, värnar, medarbetarna
Vimmerby Tidning - 14 aug 20 kl. 10:16

Arbetsgivaren – vem är det?

Svar på debattartikeln: "Attraktiva arbetsgivare värnar medarbetarna" i tidnigen den 11 augusti 2020..

Resume - 05 sep 13 kl. 13:23

Kritiserade American Apparel med reklam om attraktiva villkor


Det amerikanska klädföretaget American Apparel hamnade i blåsväder i sociala medier efter att bolaget visat upp unisex-skjortor med hjälp av nakna kvinnor, men fullt påklädda män. Bolagets omstridde vd, Dov Charney, går nu ut i reklam på en helsida i Metro för att berätta om bolagets attraktiva villkor för medarbetarna..

DI - 10 nov 17 kl. 10:00

Preem är en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017

Preem är en av Sveriges bästa arbetsgivare och placerar sig på andra plats när medarbetare betygsätter sina arbetsplatser. Det visar Universums årliga undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare, där medarbetarna bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån de tre faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet..

SvD - 10 apr 17 kl. 09:45

Experten: Så blir du en mer attraktiv arbetsgivare

Att locka de bästa medarbetarna till företaget, och nå tillväxt genom sina anställda, innebär en knivskarp konkurrens. Ekonomen Mattias Munter avslöjar sina bästa tips för att sticka ut på marknaden. – Det handlar om att vara en bra arbetsgivare, en ansvarsfull arbetsgivare – och en attraktiv arbetsgivare..

Nyan - 26 jun 18 kl. 09:22

Svag åtta i betyg till stan som arbetsgivare

Stans medarbetare ger skolvitsordet 8– till sin arbetsplats. Det kommer fram i medarbetarenkäten som gjordes i våras. Åtta procent av medarbetarna upplever att de trakasseras på arbetsplatsen.

Nyteknik - 31 jan 19 kl. 10:46

Kravet för att få behålla medarbetarna: Tydliga utvecklingsvägar

För att fortsätta engagera medarbetarna under 2019 behöver arbetsgivare aktivt förtydliga de utvecklingsmöjligheter som organisationen erbjuder. Ta till exempel rygg på Ikea som arbetar aktivt med att visa hur medarbetare växer hos dem..

Kristianstadsbladet - 15 apr 19 kl. 05:00

Insändare: Skapa en hållbar arbetsmiljö innan medarbetarna blir sjuka

För att komma tillrätta med stress och ohälsa på arbetsplatsen måste arbetsgivare jobba proaktivt med den psykosociala arbetsmiljön innan medarbetarna bli sjuka, slår Joakim Ravemyr och Bettina Johansson från Unionen fast..

GöteborgsPosten - 10 feb 20 kl. 16:25

Bli en magnet för de bästa medarbetarna

Konkurrensen är knivskarp. Företag i Göteborg som vill locka – och hålla kvar – de bästa medarbetarna behöver steppa upp. ”Det handlar om att vara en bra, ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare”, säger Mattias Munter på Skandia..

DI - 02 nov 15 kl. 19:37

De är Sveriges bästa arbetsgivare

Konsultbolaget Netlight samt designbyrån Doberman är Sveriges bästa arbetsgivare om medarbetarna själva får säga sitt. Det visar en undersökning från employer brandingföretaget Universum..

GT - 02 mar 18 kl. 05:30

Medarbetarna vill fly, men vänstern vill tvinga dem kvar

En tredjedel av de anställda inom äldreomsorgen vill lämna kommunen som arbetsgivare. Därför blir det extra cyniskt när Vänsterpartiet motarbetat alternativa, privata arbetsgivare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.