DI > Ekonomi

Monday, 28 September, 02:31

DI - 14 aug 20 kl. 10:11

Börsnedgångarna tilltar inför helgen – alla storbolag på rött



Stockholmsbörsen backade i den tidiga handeln på fredagen. På lördag väntas handelssamtalen mellan USA och Kina återupptas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsnedgångarna, tilltarinför , helgenalla , storbolag, rött
Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 12:42

Börsnedgången tilltar


Stockholmsbörsen faller rejält i dag, i linje med Europa. Förnyad oro för den globala ekonomin, med fokus på Europa, tynger.Klockan 12.

TA - 10 okt 14 kl. 12:42

Börsnedgången tilltar


Stockholmsbörsen faller rejält i dag, i linje med Europa. Förnyad oro för den globala ekonomin, med fokus på Europa, tynger.Klockan 12.

BT - 10 okt 14 kl. 12:42

Börsnedgången tilltar

Stockholmsbörsen faller rejält i dag, i linje med Europa. Förnyad oro för den globala ekonomin, med fokus på Europa, tynger. Klockan 12.

BT - 29 sep 14 kl. 15:43

Börsnedgång tilltar

Stockholmsbörsen faller och nedgången hämtade mer fart under eftermiddagen sedan USA-börserna inlett nedåt. Strax efter 15.30 har OMXS-index sjunkit med 0,7 procent.

UNT - 27 jan 15 kl. 14:14

Börsnedgång tilltar

Nedgången på Stockholmsbörsen tilltar med flera verkstadsbolag i täten..

SvD - 27 jan 15 kl. 14:14

Börsnedgång tilltar

Nedgången på Stockholmsbörsen tilltar med flera verkstadsbolag i täten. Strax efter klockan 14 ligger OMXS-index på minus 1,2 procent..

DI - 24 aug 15 kl. 10:58

Räntor och valutor: Oron tilltar

Oron för Kina tilltar på finansmarknaderna efter att börsnedgångarna i Kina accelererat. Shanghaibörsen rasade närmare 9 procent på måndagen, den största nedgången sedan 2007. Även i övriga Asien noterades kraftiga börsras som sedan spridit sig till Europa, även om fallen dämpats något här.

Cornucopia - 03 okt 19 kl. 08:41

Stor börsnedgång - massuppsägningar i svensk industri - Trump höjer tullar mot EU

Gårdagen bjöd på en av de största börsnedgångarna det senaste året, samtidigt som uppsägningarna inom svensk industri är omfattande och sker i det tysta. Och under kvällen kom beskedet att Donald Trump inför nya högre tullar på 75 miljarder USD mot EU, bland annat på flygplan, jordbruksvaror och industriprodukter. Svensk export mot USA gynnas alltså inte av den rasande svenska kronan, då svenska produkter istället beläggs med tull.

SvD - 09 nov 12 kl. 14:08

Börsnedgången tilltar

Stockholmsbörsen föll under eftermiddagen, i linje med ledande Europabörser..

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 14:04

Börsnedgång tilltar

Stockholmsbörsen som inlett på minus sjönk ytterligare under förmiddagen. Efter ungefär en timmes handel hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 373,8. På ledande Europabörser var utvecklingen blandad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.