Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 29 September, 09:58

Vestmanlands Läns Tidning - 14 aug 20 kl. 10:09

DAGENS FRÅGA: Bilder, rörligt eller text – vad är bäst bland sociala medier?VLT-läsare: Vi vill veta vad du tycker. Välkommen att svara på Dagens fråga..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
DAGENS FRÅGA, VLT, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DAGENS, FRÅGA, Bilder, rörligteller , textvad är , bäst, bland sociala medier
Dagens Media - 15 maj 19 kl. 12:18

Fullsatt på Rörligt – så här såg det ut

Hela 230 personer gästade igår Dagens Medias konferens Rörligt. Här är bilder från dagen..

Dagens Media - 19 apr 17 kl. 08:42

"Framtidens Facebook skrivs i bilder"

Om Facebook är motorn som driver internet är bilder och rörligt material drivmedlet som får den att fungera och för utvecklingen framåt. Tangentbordet är snart historia. Det skriver Tobias Franzén, vd på mediabyrån The Amazing Society, med anledning av Facebooks utvecklarkonferens F8 som just nu pågår i San Jose, Kaliforninen..

Dagens PS - 04 jan 17 kl. 07:00

Facebook tvingas göra en pudel

Dagens PS har tidigare berättat om stormen mot Facebooks ”godtyckliga” bedömningar av inlägg, bilder och videor, inte minst från publicister. Bland annat rasade Norska Aftenpostens chefredaktör Espen Egil Hansen över att Facebook censurerat det Pulitzerpris-belönade fotot på den nakna flickan i Vietnam som flyr för för livet undan napalmbombningarna. Några veckor före jul berättade vi även om hur Facebook nu samarbetar med andra it-jättar för att hundra terroristnätverk och andra extremistgrupper från att sprida propaganda via nätet.

Dagens PS - 17 maj 17 kl. 07:00

Krönika: Pudla och dra lärdom om du blir arg

Du får ett utbrott på en kollega på jobbet, som inte alls förtjänar en utskällning. Du får ångest och känner dig dum. Vad gör du då?

Dagens PS - 24 aug 18 kl. 12:36

NYHET: Nya BMW Z4 premiärvisas

Pebble Beach Golf Links nära Monterey i Kalifornien där den exklusiva bilutställningen Concours d’Elegance genomförs, är platsen för världspremiären av nya BMW Z4. Detta sker ett år efter att man visade upp konceptbilen på samma ställe. Äntligen säger jag!

Dagens PS - 05 okt 18 kl. 12:38

Biltest: Nya BMW X5 toppar det mesta

Redan i början av juni släppte BMW både bilder och data på fjärde generationen av deras stora SUV. Tre månader senare flög jag över till USA för att testa den i trakterna runt Atlanta. Skulle den klara av att leva upp till förväntningarna och vara så mycket bättre än föregångaren?

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

15. Godnattsagor för barn som dricker

Det var en för länge sedan bortglömd liten rondell. Sedan en nerlagd bilverkstad som fortfarande gjorde reklam för billig biltvätt. Sedan en återvändsgränd.

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

YLE - 13 dec 14 kl. 07:00

Finlands lucia 1952: Lucia ska vara allvar

Den 13 december 1952 tågade en leende, vitklädd ung kvinna iförd ljuskrona ned för trapporna vid Helsingfors domkyrka. Det hade slaskat, och i lucias långa päls och med en havrekärve i famnen fick Kerstin Hindström, då Klingberg, passa sina steg noga för att inte halka i strålkastarljuset på vägen till sin kortege. - Det kommer jag ofta ihåg när jag passerar över Domkyrkans torg och ser hur ojämna och snöiga trappstegen är.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 14:00

Dödligt hot 20

– Helvete, sa statsministern långsamt och eftertryckligt, med betoning på varje stavelse. På planet hem läste jag en svensk dagstidning. Där fick jag veta att den anonyme, brittiske gatukonstnären Banksy sålt en tavla på Sotheby’s för en miljon pund, omkring tolv miljoner kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.