Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 29 September, 09:12

Vestmanlands Läns Tidning - 14 aug 20 kl. 10:01

Åskoväder tros ha orsakat flera inbrottslarmUnder natten mot fredagen kom flertalet larm om inbrott i Västmanland in till polisen, det visade....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Västmanland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åskoväder, trosha , orsakatflera , inbrottslarm
SR - 28 jul 15 kl. 18:24

36 000 utan ström i Göteborg på grund av åskoväder

Ett åskoväder har orsakat strömavbrott i Göteborg. Enligt Göteborg Energi är över 36 000 utan ström. Även nöjesfältet Liseberg har strömavbrott åkattraktioner ska ha stannat..

BT - 13 jun 18 kl. 15:23

JUST NU: Åskoväder orsakar översvämningar

Ett pågående åskoväder har orsakat stora vattenskador i Länghem. Flera fastigheter har fått sina källare vattenfyllda..

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 14:47

Modemlagret tömt efter åskoväder


Åskovädren har orsakat stora problem för telenätet i Västsverige under de senaste veckorna.Väntetiden för att få sina datorer eller fasta telefoner lagade är mer än tre gånger längre än normalt och hos Telia i Göteborg har lagret av trådlösa modem/routrar tagit slut, uppger SVT Västnytt.Innan söndagens kraftiga åskoväder var leveranstiden för ett nytt modem två veckor.

BT - 26 aug 14 kl. 14:47

Modemlagret tömt efter åskoväder

Åskovädren har orsakat stora problem för telenätet i Västsverige under de senaste veckorna. Väntetiden för att få sina datorer eller fasta telefoner lagade är mer än tre gånger längre än normalt och hos Telia i Göteborg har lagret av trådlösa modem/routrar tagit slut, uppger SVT Västnytt.Innan söndagens kraftiga åskoväder var leveranstiden för ett nytt modem två veckor.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 14 kl. 14:51

Modemlagret tömt efter åskoväder

Åskovädren har orsakat stora problem för telenätet i Västsverige under de senaste veckorna. Väntetiden för att få sina datorer eller fasta telefoner lagade är mer än tre gånger längre än normalt och hos Telia i Göteborg har lagret av trådlösa modem/routrar tagit slut, uppger SVT Västnytt. Innan söndagens kraftiga åskoväder var leveranstiden för ett nytt modem två veckor..

Expressen - 27 jul 14 kl. 15:59

Kraftiga åskoväder – men soligt nere i syd

Kraftiga åskoväder har det senaste dygnet orsakat bränder och stora störningar i trafiken runtom i landet. Det samma gäller i grannländerna söderut. Men både Skåne och Blekinge ser ut att klara sig.

Barometern - 28 aug 19 kl. 17:41

JUST NU: Brand och strömavbrott efter stort åskoväder

Ett stort åskoväder som dragit in över Kalmar län på onsdagen har gjort närmare 2 000 hushåll strömlösa, orsakat en mindre villabrand och ställt till det i tågtrafiken. – Det är en väldigt aktiv åskcell, säger Max Lindberg Stoltz, meteorolog vid SMHI..

Barometern - 01 sep 19 kl. 17:36

Åskoväder över Kalmar län – tågfel och strömavbrott

Ett åskoväder över länet har orsakat strömavbrott, inställda tåg och utryckningar för räddningstjänsten..

Barometern - 10 jul 14 kl. 19:56

Kraftig skogsbrand efter åskoväder

På torsdagseftermiddagen bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Vid femtiden bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Skogsbranden härjade på ett område som var en kilometer långt och 300 meter brett.

UNT - 26 aug 14 kl. 14:47

Modemlagret tömt efter åskoväder

Åskovädren har orsakat stora problem för telenätet i Västsverige under de senaste veckorna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.