Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 28 September, 06:26

Vestmanlands Läns Tidning - 14 aug 20 kl. 09:31

Dömd tröttnade på öppen anstalt – ringde på hos anstalten intillEn man som är dömd för en bedrägerihärva i Västmanlands tingsrätt rymde till en närliggande....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Västmanlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömd, tröttnade, öppen, anstalt, ringde, hos, anstalten, intill
SR - 06 aug 19 kl. 03:00

Ökning av intagna som avviker från öppen anstalt

Antalet intagna som avvikit från öppen anstalt har fördubblats på två år. En förklaring är att Kriminalvården sedan 2017 drivit en strategi att öka antal klienter i öppen anstalt..

Jönköpingsnytt - 16 aug 12 kl. 11:22

Habo Finans-VD vill flyttas till öppen anstalt

Peter Rosendahl, tidigare VD för Habo Finans, vill nu bli flyttad till en öppen anstalt igen. Detta efter att ha flyttats till högsäkerhetsanstalten i Härnösand..

Expressen - 04 sep 16 kl. 14:41

Två män rymde från öppen anstalt i Umeå

Tidigt i morse rymde två män från en öppen anstalt i Västerbotten. Flera poliser letade efter männen som hittades efter ett par timmar..

LV - 05 sep 17 kl. 15:50

Fånge anmäler Kriminalvården – fick inte flytta till öppen anstalt

Mannen hade haft flera obevakade permissioner och skulle få en plats på en öppen anstalt. Istället flyttades han till anstalten Västervik norra, med helt andra permissionsvillkor. Nu begär justitieombudsmannen (JO) en förklaring från Kriminalvården..

Sydsvenskan - 28 mar 16 kl. 10:17

Tjurar på rymmen från anstalt

Ingen tjuvjakt — men däremot tjurjakt — pågår för fullt i Västerbotten. 24 tjurar är nämligen på rymmen från Sörbyns kriminalvårdsanstalt som ligger mellan Umeå och Örnsköldsvik.Rymningen upptäcktes redan vid tretiden inatt, men än så länge har inga spår efter de fullvuxna kreaturen dykt upp.

Västerbottens Folkblad - 04 sep 16 kl. 10:50

Intagna avvek från anstalt

Två män greps under morgonen efter att ha avvikit från en öppen anstalt i länet. Enligt Kriminalvårdens pressjour var det på lördagskvällen som det upptäcktes att två personer saknades. Den öppna anstalten skickade ut en efterlysning till polisen som fick i uppgift att eftersöka de två männen.

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 16 kl. 13:29

Män rymde från anstalt

Tidigt i morse rymde två män från en öppen anstalt i Västerbotten. Flera poliser letade efter männen som hittades efter ett par timmar. – Det gick lugnt till väga, säger August Knutsson vid polisens ledningscentral.

Barometern - 04 sep 16 kl. 13:29

Män rymde från anstalt

Tidigt i morse rymde två män från en öppen anstalt i Västerbotten. Flera poliser letade efter männen som hittades efter ett par timmar. - Det gick lugnt till väga, säger August Knutsson vid polisens ledningscentral.

Sydsvenskan - 04 sep 16 kl. 13:29

Män rymde från anstalt

Tidigt i morse rymde två män från en öppen anstalt i Västerbotten. Flera poliser letade efter männen som hittades efter ett par timmar. – Det gick lugnt till väga, säger August Knutsson vid polisens ledningscentral.

UNT - 04 sep 16 kl. 13:29

Män rymde från anstalt

Tidigt i morse rymde två män från en öppen anstalt i Västerbotten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.