Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 25 September, 14:06

Vimmerby Tidning - 14 aug 20 kl. 09:30

Malve överraskade alla – vann i sin andra tävlingMalve Westerling, 15 år, har fått en drömstart på sin folkracekarriär. "Det var en chock att jag lyckades vinna", säger Hornkillen efter triumfen i Målilla..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Westerling, Hornkillen, Målilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malve, överraskadealla vann i sin andra , tävling
YLE - 28 okt 16 kl. 11:31

Pärlfiskaren vann första pris i Schildts & Söderströms ungdomsbokstävling

Karin Erlandsson får första pris med sagoromanen Pärlfiskaren i Schildts & Söderströms skrivtävling Berättelsen är bäst! Andra pris går till Malin Klingenberg med Älgflickan och Mia Franck och Eva Frantz delar på tredje priset med manusen Nora i lägenhet nummer 13 respektive Hallonbacken. – Det var intressant att de fyra bästa bidragen utkristalliserade sig så snabbt trots det stora antalet bidrag, säger Philip Teir, medlem i juryn.

BT - 05 dec 14 kl. 16:53

Sjöström överraskade sig själv ? tog VM-guldet på 50 m fjäril

Sarah Sjöström missade ett givet guld på 100 meter fritt – revanschen kom 20 minuter senare, guld på 50 meter fjäril. Besviken och helt utpumpad efter att ha förlorat 100 meter fritt med ynka två hundradelar. Då reste sig Sarah Sjöström och gick på knock på 50 meter fjäril.

BT - 05 dec 14 kl. 16:53

Sjöström överraskade sig själv ? tog VM-guldet på 50 m fjäril

Sarah Sjöström missade ett givet guld på 100 meter fritt – revanschen kom 20 minuter senare, guld på 50 meter fjäril. Besviken och helt utpumpad efter att ha förlorat 100 meter fritt med ynka två hundradelar. Då reste sig Sarah Sjöström och gick på knock på 50 meter fjäril.

YLE - 13 jun 15 kl. 10:12

Fiskestory 2: Dimman överraskade fiskarna

Medan strömmingsskötarna sattes ut utanför Borgå överraskades tre generationer av en tjock dimma. En gång för länge sen var vi med min farfar och pappa och satte ut strömmingsskötarna utanför Skvättbådan. Det var i augusti efter Larsmäss, då kunde man börja fiska och salta in för våra kunder i Helsingfors.

Uppsalanyheter.se - 19 aug 15 kl. 22:53

Elvira Karlsson drar sig ur helgens tävling

Dragracing: Det var upplagt för en ren familjeuppgörelse i dragracingens Pro Stock Bike, men ledaren i Nordiska mästerskapet, Elvira Karlsson meddelar nu att hon drar sig ur tävlingarna i Tierp som startar i morgon.Det var upplagt för en ren familjeuppgörelse i dragracingens Pro Stock Bike, men ledaren i Nordiska mästerskapet, Elvira Karlsson meddelar nu att hon drar sig ur tävlingarna i Tierp som startar i morgon.   Världens snabbaste motorcykelförare utanför Amerika, Elvira Karlsson som leder den Nordiska mästerskapstabellen inför den avgörande tävlingen på Tierp Arena i helgen lämnar återbud.

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 15 kl. 06:00

Oscar överraskade med ett guld

Oscar Lundh från Glava, och klubben Klingan, har under hösten fått ett rejält genombrott inom fäktningen, vilket inte minst visade sig när han i en mastertävling i Höganäs för några helger sedan tog guld som 16-åring i U20-klassen.– Det var första gången jag tog guld på en så stor tävling, det var ingenting jag ens hade kunnat drömma om, säger Oscar..

Nerikes Allehanda - 07 nov 17 kl. 05:00

Irma vann nationell novelltävling – satsar på att bli författare

Måndagen blev ingen vanlig skoldag för Irma Kjellström som går i nian på Engelbrektsskolan. Då kom nämligen Bonnier education på besök och överraskade henne med priset från Novellix lilla novelltävling..

Jönköpingsnytt - 20 mar 18 kl. 07:32

Vann guld i sin allra första tävling

Kickboxaren Amanda Gergass från Jönköping kick och boxningsklubb tog under helgen guld i tävlingen rookie rumble i Göteborg. Hon var en av tre medaljörer från Jönköping och överraskade stort i sin allra första tävling. Efter bara ett år som kickboxare, vill hon nu gå längre.

VBL - 14 jul 12 kl. 20:24

Presidentparet överraskade i Bosund

Presidentparet Sauli Niinistö och Jenni Haukio gjorde en snabbvisit på en metetävling i Bosund i eftermiddags..

Corren - 12 okt 12 kl. 19:04

Mod gav seger i kocktävling

Årets gymnasiekockar överraskade juryn med mod och en stor känsla för "råvarans inneboende". Segern delas av två kockar från Dackeskolan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.