Världen Idag > Nyheter

Friday, 25 September, 14:02

Världen Idag - 14 aug 20 kl. 09:30

”Bönetåg” bad böner över samelandBön och gemenskap i det nordligaste Sverige präglade även årets upplaga av Bönetåget – fast med lite färre deltagare och utan möjlighet att be på den finska sidan gränsen. – Vi ber för väckelse och förändring i Sverige, men vill också inspirera till att bönens låga sprider sig, säger en av förbönsledarna, pastor Magnus Lager..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Sverige, Bönetåget, Magnus Lager

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bönetåg, bad, böneröver , sameland
GT - 11 mar 17 kl. 20:41

Här slår rånarna till – brottar ner äldre man

En man bad antikvariatsägaren i 80-årsåldern om hjälp med en bok, sedan slet han ner ägaren på golvet och rånade honom på hans plånbok.Samtidigt passade en andre man på att länsa kassan.Det menar åklagaren som åtalar de två männen i 25-årsåldern för rånet..

Expressen - 10 jun 14 kl. 14:21

Man knivrånade butik – ångrade sig mitt i

BORÅS. Mitt under rånet stoppade 30-åringen ner kniven och bad om ursäkt, kassörskans vänlighet fick honom att ångra sig..

Skånskan - 05 aug 18 kl. 08:12

Räd­da­ren i nöden som tävlar om me­daljer

bad­vett. Han är liv­räd­da­ren som blev in­gen­jör som blev lands­lags­man. Pon­tus Carlsson började som ung bad­vakt.

BT - 30 dec 13 kl. 15:21

Fängelse för brutalt, oplanerat rån

Tre unga män döms för det brutala bilrånet vid Ica Maxi – två av dem får fängelsestraff. Enligt gärningsmännen var dådet helt oplanerat. BT har skrivit om händelsen som inträffade i mitten på november flera gånger.

BT - 12 jun 12 kl. 07:29

27-åring fångad på bild vid Brightpoint-kuppen

Polisen fångar 27-åringen på bild när han bär iväg Iphones som stulits från Brightpoint i Viared och i dag ställs han inför rätta för grovt häleri. Men mångmiljonkuppen är ouppklarad och mannen tiger om andra inblandade. ?

BT - 12 jun 12 kl. 07:29

27-åring fångad på bild med stulna Iphones

Polisen fångar 27-åringen på bild när han bär iväg Iphones som stulits från Brightpoint i Viared och i dag ställs han inför rätta för grovt häleri. Men mångmiljonkuppen är ouppklarad och mannen tiger om andra inblandade. ?

SmålandsPosten - 17 jul 13 kl. 13:57

Två rån i Växjö

Apoteket på Teleborg och Ica på Dalbo utsattes nästan samtidigt på onsdagsförmiddagen för rån.
Det första rånet var mot ett apotek vid Vallviksvägen på Teleborg.
?

Kristianstadsbladet - 20 mar 14 kl. 11:03

Rånarna riskerar fyra års fängelse

Åklagaren yrkade på långa fängelsestraff, runt fyra år. Oavsett om de tre rånarna ska dömas för grovt rån eller rån av normalgraden när de med ett avsågat kombinationsvapen hotade biträdet på Preemmacken i Sösdala. Deras advokater yrkade på knappt halva tiden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stacey, 23, stod upp mot rasistisk tant på pendeltåget – masshyllas på nätet

SYDNEY. Stacey Eden, 23, hyllas nu på nätet efter att ha satt ner foten mot en rasistisk dam på ett pendeltåg i Sydney, Australien, rapporterar flera stora medier. I en video som spelats in hörs konversationen mellan Stacey och den äldre damen.

YLE - 28 sep 16 kl. 12:07

"Kämpade vidare trots motgångarna"

Jag var arbetslös en kortare tid och blev så nedslagen av de låga arbetslöshetsersättningarna. De var så låga eftersom jag i arbetets slutskede jobbade deltid för att med alla medel förlänga arbetsmöjligheterna. Det här är en av berättelserna om arbetslöshet som har kommit in till Svenska Yle.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.