Aftonbladet > Sport

Tuesday, 29 September, 09:45

Aftonbladet - 14 aug 20 kl. 09:20

Får dela på extra Europamiljoner▸ Klirr i kassan för allsvenska lagen ✓ Får mest.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Europamiljoner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får delapå extra , Europamiljoner
Nerikes Allehanda - 09 mar 20 kl. 19:44

ÖSK:S fina tillskott – får vara med och dela på Europamiljoner

Här kommer ett glatt besked från Uefa. De allsvenska klubbarna får dela på ett miljonbidrag – på....

Dagensanalys.se - 30 jan 17 kl. 12:57

”Trettiplussare” är extra villiga att dela med sig av personlig data mot belöning

Ny, global forskning visar att en fjärdedel av internetanvändarna kan tänka sig att dela med sig av data mot sådant som erbjudanden, rabatter eller betalningar. Det verkar också som om det är de i trettioårsåldern som är mest öppna för tanken. Detta enligt en studie från GfK, som baserats på en onlinebaserad undersökning med över 22000 konsumenter över 15 år från 17 länder.

Dagensanalys.se - 26 aug 16 kl. 09:58

Så här gör du för att WhatsApp inte ska dela data med Facebook så att du får riktade annonser

WhatsApp som ägs av Facebook har aviserat en stor förändring i sin sekretesspolicy idag, de kommer att börja dela användardata med sitt moderbolag – även för annonser. WhatsApp kommer att samordna sina tjänster med Facebook ”Vi kommer vi att spåra användarna och samla grundläggande data om hur ofta människor använder våra tjänster och bättre bekämpa skräppost på WhatsApp” Skrev WhatsApp på deras blogg i dag. ”Facebook kommer att kunna erbjuda bättre rekommendationer av vänner och visa dig mer relevanta annonser om du har ett konto.

YLE - 12 mar 17 kl. 09:02

Korta kontrakt dubbelt så vanliga bland unga kvinnor - svårt att dela vårdnaden jämnt

- Vi vill verkligen gärna dela på vårdnaden, men det är svårt då jag inte har jobb, säger Belinda Andersson. Hon är en av många kvinnor som efter ett kortare kontrakt blev moderskapsledig och nu inte har ett jobb att återvända till efter föräldraledigheten. Det är en av orsakerna till att det kan bli svårt att genomföra den senaste tidens planer på att göra familjeledigheterna mera jämställda.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Får inte dela ut mat till hemlösa: "Riskerar att bli en freakshow"Mer om Soppkök Stockholm

STOCKHOLM. Under flera års tid har Soppkök Stockholm arbetat för att skapa en mötesplats för hemlösa, bland annat genom att anordna utbyten av kläder och att dela ut mat. Men nu är det slut med det sistnämnda – i alla fall på Medborgarplatsen på Södermalm.

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 16:00

Varannan kan tänka sig att dela med sig data från sitt smarta hem – mot betalning

En ny studie kring konsumenters inställning kring ”smarta hem” och säkerhet visade bland annat att många är villiga att dela med sig av sitt hems data mot betalning eller liknande kompensation. Studien (utförd åt Intel Security) samlade data från 9 000 människor i Australien, Brasilien, Kanada, Frankrike, Indien, Mexiko, USA och Tyskland, och gällde frågor kring hur man ser på säkerhet och sin användardata relaterat till IoT, ”internet of things” – främst det egna hemmet. Läs mer: 55% av svenskarna vill ha uppkopplat hem Det visade sig att 54 procent av de som svarade kunde tänka sig att dela med sig av användardata mot betalning, medan 74 procent kunde tänka sig rabatter eller kuponger i gengäld.

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 12:04

Konsumenter är villiga att dela med av transaktionsdata – om de kan spara pengar på det

Ny forskning visar att en stor del av konsumenterna som använder sig av olika ekonomiska hjälptjänster är positivt inställda till att dela med sig av data relaterad till deras transaktioner, förutsatt att de kan spara pengar eller få ekonomiska råd. Resultaten kommer från från analysplattformen Envestnet | Yodlee, och studerade drygt 4000 amerikanska konsumenter och deras användande av och inställning till olika hjälptjänster inom finansiell hantering och ekonomitjänster. Läs mer: Fler än 9 av 10 oroar sig för hur vår data delas på nätet Det visar sig alltså att över 70 procent mycket väl kan tänka sig att dela med sig av transaktionsdata – något man annars lätt skulle tro ansågs för privat.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 11:20

Instagram vill öka engagemanget med en ny funktion där man kan dela andras inlägg

Instagrams saknar just nu den mest uppenbara funktionen med möjligheten att dela inlägg som man gör på Twitters med en retweet eller Facebooks med delknappar. Men det kommer att förändras inom kort. Instagram har börjat testa möjligheten dela andras offentliga post till sina egna anhängare via ”Stories,” Instagram håller på att testa en funktion där man skall kunna dela andras offentliga inlägg via Stories genom att trycka på den befintliga delningsknappen som används för att dela inlägget med vänner på Instagrams direktmeddelandefunktion.

Dagensanalys.se - 25 mar 19 kl. 14:22

Facebook Messenger populäraste sättet att dela innehåll

Privata meddelandeappar som Facebook Messenger och WhatsApp är den mest populära metoden för att dela innehåll, det visar ny forskning från GlobalWebIndex och We Are Social. I studien framkommer det att tre av fem (63 procent) internetanvändare i Storbritannien och USA delar innehåll och rekommendationer via privata meddelandeappar. Lite mer än hälften (54 procent) använder öppna sociala plattformar för att dela innehåll, 51 procent word of mouth, 48 procent via SMS och 37 procent via e-post.

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 15:17

Det vill svenskarna helst inte dela med grannen

En framtid med så kallad delningsekonomi ser allt mer trolig ut – i alla fall om man ska tro senaste rapporten från Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC. El-scootrar, samåkningstjänster och andrahandsuthyrning är bara några exempel på hur populär delningsekonomin har blivit, menar SBC i syn nya rapport. ”Det är intressant att det skiljer sig så pass mycket mellan vilka som är villiga att dela vad med sina grannar.

Dagen - 21 dec 11 kl. 03:00

Pingst i Alingsås har börjat dela ut julgåvorna

När socialtjänsten i Alingsås inte ville samarbeta valde Pingstkyrkan att göra en egen julinsamling. I går inleddes utdelningen av presentkorten - och samtidigt säger jurister att socialtjänsten mycket väl hade kunnat delta i projektet.

Pingstkyrkan i Alingsås arrangerade i år fyra adventssamlingar för att samla in pengar till "En gåva till stan".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.